Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

Žydi Ma's Ching Dinastyuser posted image ir 'Sniežnyj Edelveis"-sportasuser posted image
Atsakyti
Gražūs ir išdidūs žiedai, saulutė savo darbą sėkmingai atlieka, augaliukai atsidėkoja savo grožiu.
ЕК-Сады Семирамиды vis didėjantys žiedukai. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs žiedai. wub.gif O Sniežnyj Edelveis sportas šiemet vėl žydi kaip chimera thumbup.gif
Atsakyti
Neiškenčiu smile.gif

user posted image

Pats pirmasis mano žiedelis smile.gif Ultra Violet Nebula smile.gif Pirktas iš Alyvuogės ax.gif
Atsakyti
Nuostabūs visų žiedeliai wub.gif Tokiam grožiui negali likti abejingas rolleyes.gif
O jau Sigutės ЕК-Сады Семирамиды žiedų dydis ir grožis bigsmile.gif
Irine, sveika sulaukusi taip lauktų pirmųjų žiedų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 04 gegužės 2009 - 14:31
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 04, 14:08)
Labai gražūs žiedai.  wub.gif O Sniežnyj Edelveis sportas šiemet vėl žydi kaip chimera thumbup.gif

Kerpena, tamstos gera atmintis blink.gif Pabandysiu įšaknydinti žiedstiebį, gal išlaikysiu tą chimerą

QUOTE(Irine @ 2009 05 04, 15:13)
Pats pirmasis mano žiedelis smile.gif Ultra Violet Nebula smile.gif Pirktas iš Alyvuogės  ax.gif

Simpatiškas žiedelis. Aš irgi greitu metu laukiu prasiskleidžiant 'Ultra Violet Nebula' žiedelių, tačiau... kitokių, tokių kaip šie http://www.sugardas......et Nebula.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 04 gegužės 2009 - 15:19
Lemon Whip pirmasis žiedas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 04, 17:18)

Simpatiškas žiedelis. Aš irgi greitu metu laukiu prasiskleidžiant 'Ultra Violet Nebula' žiedelių, tačiau... kitokių, tokių kaip šie http://www.sugardas......et Nebula.JPG

Ot višta aš, primakalavau persodinėdama matyt doh.gif Čia tikrai ne Nebula, čia pasirodo Silvergrade Fanfares... Tikiuosi, kad tik jas tarpusavy supainiojau. Na, ta, kurios laukiau kaip Silvergrade Fanfares, irgi tuoj žydės, tai pamatysiu blush2.gif
Atsakyti
o as pasimaivysiu savo pirmaisiai Debon's Christmas morning sanpaulijos ziedeliais thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 05 05, 19:17)
o as pasimaivysiu savo pirmaisiai Debon's Christmas morning sanpaulijos ziedeliais  thumbup.gif
user posted image

koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 05 05, 19:17)
o as pasimaivysiu savo pirmaisiai Debon's Christmas morning sanpaulijos ziedeliais

Nuostabu thumbup.gif Aš jau irgi užsisakiau šios veislės lapelį blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif o jau groziu grozybiu bigsmile.gif

mama parveze is Olandijos toki lankstinuka. negalejau nenufotkinti ir neideti cia lotuliukas.gif kaip priziurimos sanpauliju plantacijos. gal kam pravers lotuliukas.gif user posted image

siandien buvau Schetelinge, tai nusipirkau vazoneliu, vidutinio dydzio, 6x6x5.5. jiems dabar nemaza nuolaida. 40vnt. siek tiek per 3lt.
user posted image
Atsakyti