Įkraunama...
Įkraunama...

Senovės baltų tikėjimas

QUOTE(garbane @ 2006 01 20, 23:31)
labutes

as pati romuviete..  mirksiukas.gif
ojei va daba tai jau turbut kam nors issidaviau kas tokia doh.gif
o kam idomu atlekit i koki renginuka. arba i stovykla vasaros. ir nebutinau turit laikyti save pagonimis.. uztenka jiems prijausti.. bet zinokit kad tie kurie atvaziuoja paziuret tai ir uzkimba! idomu kiek cia romuvieciu supermamyciu tupi  g.gif  smile.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Žinok, čia tokių ne viena ir ne dvi. mirksiukas.gif Yra ir prijaučiančių. smile.gif
Atsakyti
Kaip malonu, kad atsirado ši tema - pagaliau bus galima pabendrauti tiesiogiai. Kadangi esu namisėda, tai daugiau vis skaitinėdavau, bet niekur nedalyvaudavau.
Atsakyti
Prisistatysiu - nesu aktyvi romuvietė blush2.gif (dėl pateisinamų priežasčių flirt.gif ), daugiau visur dalyvauja mano vyras. ax.gif
Kai pirmą kartą buvau Mildos šventėje, mane labai sužavėjo (ir nustebino), kad šiais laikais (oh kokia aš jau sena doh.gif blush2.gif biggrin.gif ) yra "kultūringo" jaunimo - kuria prasme - tiesiog aš visai kitaip įsivaizdavau šiuolaikinius jaunus žmones (turiu minty moksleivius ir studentus) - alkoholis, muštynės ir visos kitos blogybės. Ir mano nustebimui, čia buvo susirinkusi visai kitokia publika nei aš tikėjausi. smile.gif Ir kas patiko - įvairios kartos rado bendrą kalbą. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va ir mane domina, kaip tos šventės švenčiamos, kaip rengiamasi, kokie žaidimai žaidžiami, šokiai ir pan. Norėčiau ir vaikus įtraukti, ypač sūnų, kuris, atrodo, gali senberniu likti, nes irgi yra prisirišęs prie namų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eola @ 2006 01 21, 13:15)
Va ir mane domina, kaip tos šventės švenčiamos, kaip rengiamasi, kokie žaidimai žaidžiami, šokiai ir pan. Norėčiau ir vaikus įtraukti, ypač sūnų, kuris, atrodo, gali senberniu likti, nes irgi yra prisirišęs prie namų  ax.gif

Vakar vyras ėjo į Pusiaužiemio šventę. ax.gif smile.gif
O tu pati iš kokio miesto? ax.gif Romuvos tinklalapyje galima sužinoti, kuri Romuva tau arčiausiai. mirksiukas.gif Ir šiaip kokie renginiai kur vyksta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eola @ 2006 01 21, 14:15)
Va ir mane domina, kaip tos šventės švenčiamos, kaip rengiamasi, kokie žaidimai žaidžiami, šokiai ir pan. Norėčiau ir vaikus įtraukti, ypač sūnų, kuris, atrodo, gali senberniu likti, nes irgi yra prisirišęs prie namų  ax.gif

atvaziuokit i moletu jore! cia man rodos artimiausias didelis renginys. kad tik oras siais metais geras butu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2006 01 21, 12:38)
Prisistatysiu - nesu aktyvi romuvietė  blush2.gif  (dėl pateisinamų priežasčių  flirt.gif  ), daugiau visur dalyvauja mano vyras.  ax.gif
Kai pirmą kartą buvau Mildos šventėje, mane labai sužavėjo (ir nustebino), kad šiais laikais (oh kokia aš jau sena  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif ) yra "kultūringo" jaunimo - kuria prasme - tiesiog aš visai kitaip įsivaizdavau šiuolaikinius jaunus žmones (turiu minty moksleivius ir studentus) - alkoholis, muštynės ir visos kitos blogybės. Ir mano nustebimui, čia buvo susirinkusi visai kitokia publika nei aš tikėjausi.  smile.gif  Ir kas patiko - įvairios kartos rado bendrą kalbą.  wub.gif  thumbup.gif

ai ai... as siuo metu ne lietuvoj esu tai man toooookia nostalgija.. pernai nei stovykloj nei MJR sudalyvaut del to nepavyko tai baisiai liudna buvo.. verysad.gif as niekur kitur taip gerai nepasiilsiu kaip dvarciskese.. thumbup.gif
Atsakyti
o beje gal kuri is jusu tradiciniu sokiu kluba lainko? oi kaip faina tenai buna tik as neinu nes neturiu su kuom blush2.gif bet laaabai rekomenduoju!!!
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 21, 13:30)
o beje gal kuri is jusu tradiciniu sokiu kluba lainko? oi kaip faina tenai buna tik as neinu nes neturiu su kuom  blush2.gif bet laaabai rekomenduoju!!!

O aš neturiu kada ir kaip blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eola @ 2006 01 21, 14:15)

o jusu sunui tuose sokiuose butu aiai kaip gerai! ten gi toks vyriskiu trukumas! biggrin.gif ir isviso budavo laikai kai i romuvos renginius panos del bernu eidavo.. rolleyes.gif dabar gi.. visi apsiporavo.. apsizmonavo.. asivaikavo.. doh.gif oi tai jusu sunaus laukiam laukiam! thumbup.gif
Atsakyti
Ar teisingai supratau, kad Vilniuje Mokytojų namų kiemelyje, o žiemą buvusiuose profsąjungų rūmuose tie liaudies šokiai organizuojami? Lyg tai ketvirtadieniais? Gal kas žinot, lankot?
Atsakyti
QUOTE(eola @ 2006 01 21, 19:23)
Ar teisingai supratau, kad Vilniuje Mokytojų namų kiemelyje, o žiemą buvusiuose profsąjungų rūmuose tie liaudies šokiai organizuojami? Lyg tai ketvirtadieniais? Gal kas žinot, lankot?

taip taip ketvirtadieniais "Mulen Ružo" restorane ( Profsąjungų rūmuose ant Tauro kalno) Vilniuje.
Atsakyti