o, mano gimtinės foto:) ta sala, atkreipkite dėmesį yra kryžiaus formos...
o dėl Romuviečių, visada esu kažkur šalia jų...
o dėl Romuviečių, visada esu kažkur šalia jų...
visai nebloga tema vystote
QUOTE(ejeva @ 2005 08 30, 16:28)
Nematau puslapio, tik skelbimuką.
Atgaivinu tema
Idomu,kaip senoves baltu tikejimo pasekejai, svencia Jonines?Nes juk arteja Joniniu svente,taipogi,tai ir trumpiausia naktis bus. Tai ir idomu,kokie paprociai,tradicijos,zaidimai, burtai ir pan., atliekami. Na,apart paparcio ziedo ieskojimo
QUOTE(Ugnė @ 2008 06 13, 15:18)
Atgaivinu tema
Idomu,kaip senoves baltu tikejimo pasekejai, svencia Jonines?Nes juk arteja Joniniu svente,taipogi,tai ir trumpiausia naktis bus. Tai ir idomu,kokie paprociai,tradicijos,zaidimai, burtai ir pan., atliekami. Na,apart paparcio ziedo ieskojimo
ir vainiku plukdymo,ar lauzu kurenimo,kokiu dar yra paprociu?
Rasų apeiga Verkių parke, birželio 20 d. (laikas dar tikslinamas)
sveikos pagonės ir prijaučiančios
man baisiai reikia jūsų pagalbos. jau kuris laikas ieškau internete pagoniškų ženklų: žalčių, gyvybės medžio ir t.t. gal kas galit padėti
man baisiai reikia jūsų pagalbos. jau kuris laikas ieškau internete pagoniškų ženklų: žalčių, gyvybės medžio ir t.t. gal kas galit padėti
QUOTE(Katastrofa @ 2009 01 02, 21:46)
sveikos pagonės ir prijaučiančios
Gera knygelė Zenklai, ivaizdiniai, simboliai
QUOTE(ejeva @ 2009 01 02, 22:07)
oi kaip dėkui
Papildyta:
o gal dar ir piešt kas nors mokat