aciu...

mamytes ausytes vaikuciu saugokit, net ir labai jei nenorit kad jusu mazyliai apkurstu. sakau is patirties,nes pati apkurtau su viena ausim,nuo mazu kudikystes dienu.ir tevai ilgai kankinosi su mano ausu skausmais. tad savo spirgelio ausytes saugau, net ir labai.
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 12, 22:26)
mamytes ausytes vaikuciu saugokit, net ir labai jei nenorit kad jusu mazyliai apkurstu. sakau is patirties,nes pati apkurtau su viena ausim,nuo mazu kudikystes dienu.ir tevai ilgai kankinosi su mano ausu skausmais. tad savo spirgelio ausytes saugau, net ir labai.
o ka daryt jei kai mazyli maudai jis pastoviai muistosi ir pribega vandens i ausytes?

QUOTE(Putlutė @ 2007 03 13, 12:41)
o ka daryt jei kai mazyli maudai jis pastoviai muistosi ir pribega vandens i ausytes?
mes su vyru aisku iskart istrauke is vandens puolam ausyciu sausint,bet vis neramu,kad neperpustu ar ka
tfu tfu ftu

Ne apie tai tema, bet atsakysiu

Vandens pribėgimas į ausytes nieko nedaro, aš klausiau gydytojų, sakė, kad paguldyt ant vieno šoniuko, paskui ant kito, ir viskas tvarkoj bus, ir po maudynių mes visada kepurytę užsidedam. O ausų uždegimas tai slogos komplikacija, todėl reik labai operatyviai su sloga kovot

Pas mus po mėnesio prasidėjo dukrytės lankymas.

Girdėjau tokį prietarą, kad gimusio kūdykėlio nereikėtų rodyti svetimiems 40 dienų

Na bet kas ten žino, kiek tuose prietaruose tiesos

QUOTE(Toli gražu @ 2007 03 22, 15:59)
Girdėjau tokį prietarą, kad gimusio kūdykėlio nereikėtų rodyti svetimiems 40 dienų

as tikiu prietarais

Kaip tai kada? Iskart!!
Mes jau su 3-ju dienu senumo vaikeliu po parduotuves vaiksciojom
Per kelias dienas po gimdymo visi planke

niekaip nesugalvoju ,kodel reikiaslepti avaika 40-100dienu...

QUOTE(Reika @ 2007 03 27, 08:49)

QUOTE(gooda @ 2007 03 27, 10:02)

Jūsų vaikiukai gimę vasarą-rudenį, mano - žiemą, todėl visai nenorėjau, kad užneštų mums kokių "dovanų", kad ir paprastos slogos. O be to, šokinėti aplink svečius, kai vaikas reikalauja viso dėmesio, nemačiau galimybių. Po gimdymo į tuliką palatoj vos nušliauždavau, o dar lankytojai jei būtų pasirodę
Kiekvienam savaip, bet kažkur skaičiau, kad yra paprotis 6 savaites nepriimt svečių, juo ir pasinaudojau.