Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Draugė pagimdė dvynukus. Visai pasimetus esu ax.gif Dovaną jau turėjau iš anksto paruošusi - tai merkio vilnos anklodėlė į lovytę. ...o ji mat siurprizą, doh.gif aš greičiau pasakyčiau šoką visiems ruošė slėpdama, kad laukiasi dvynių.
Taigi klausimukas: ar dovanoti tai ką jau turiu, ar pirkti antrą juk vaikai tai du. Bet tada finansiškai man gaunasi kaip ir daugoka g.gif
Atsakyti
Aš paskutinius kartus kai ėjau lankyti draugių lėliukų, dovanojau vardinius įrankėlius. Susiradau čia SM forume mama gulbę, be galo gražūs jos darbeliai, tai ir užsakau iš jos. Tikrai manau neprašausit su tokia dovanėle, jei norit padaryti staigmeną ir nenorit dovanoti vokelio. Šiaip ar taip mažylis pradės valgyt greitai, tai pravers ir šakutė, ir šaukštelis. Pati turiu savo mažiams - trasoj ir naudojime kasdien thumbup.gif
Atsakyti
Pirmi atejo aplankyti kaimynai, su kuriais gerai sutareme (nes seneliai ir visi kiti giminaiciai Lietuvoje), mazajai buvo 4 dienos smile.gif dovanu atnese muzikine karusele ant lovytes, o pavaisinom tik kava ir saldainiais smile.gif

Dabar jau tuoj turi gimdyti kelios drauges, tai eisim tada kai pakvies, o dovanu nesim remelius, kuriuose vienoj pusej leliuko nuotraukyte, o kitoj - mase kojytes ir rankytes atspaudukams iamzinti smile.gif
Atsakyti
Aciu D, giminaiciai ir draugai supratingi... tai visi tvarkingai atsiklause, kada jau galima jus aplankyti... tai pvz vyro tevai atvaziavo po poros savaiciu. po to jau ir draugus pradejom isileisti. iki tol tikrai nieko nesinorejo - norejosi pabut tik seima. susipazint su dukryte... priprast prie maitinimo... juk trecia para papuliai buvo ohoho! be to, siuvimai skaudejo... siaip nuovargis ir pan..
o dovanu irgi kazkaip visi klause, ka nesti. tai is tokiu nevykusiu buvo gal tik pora rubeliu komplekteliu, kurie buvo jau gauti per mazi. o visa kita labai tiko, nes pagrinde buvo dovanu cekiai.... ir geles man smile.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatina @ 2012 06 28, 19:41)
Draugė pagimdė dvynukus.  Visai pasimetus esu  ax.gif  Dovaną jau turėjau iš anksto paruošusi  - tai merkio vilnos anklodėlė į lovytę.  ...o ji mat siurprizą,  doh.gif  aš greičiau pasakyčiau šoką visiems ruošė slėpdama, kad laukiasi dvynių.
Taigi klausimukas: ar dovanoti tai ką jau turiu, ar pirkti antrą juk vaikai tai du. Bet tada finansiškai man gaunasi kaip ir daugoka  g.gif

oi... as tokioj situacijoj spjauciau i kaina ir pirkciau antra... negrazu viena dovana dviems vaikams.... blush2.gif
Atsakyti
Kai gime pirmagyme,mes gyvenom LT. Tai iskart po gimdymo,na po keletos valandu,mano mama ir sesuo atvaziavo (kazkaip neklause,ar galima,o ir man nezinau,norejosi,kad atveztu valgyti,ir siaip leistu pailseti ir pamatytu anukele) Taciau kitu tikrai nesitikejau,niekas nieko nesake leke vienas paskui kita i palata doh.gif as pavargusi ziauriai,nemiegojusi,negalejau net pajudeti po visu siuvinejimu ir pan, o cia dar dantis reikejo rodytu vyro giminems,man lb nepatiko. Dar geriau gavosi,kai po 3 paru grizom namo,ir nespejus isiauti is batu,isgirdom skambuti i duris - atvare mano drauge doh.gif
Istikro nzn,aisku ir pati nepasakiau,kad nenoresiu nieko matyti,bet as galvojau,kad zmones atsiklaus,nes juk man ne tas galvoj buvo ruosiantis vaikucio gimimui,kaip tik aiskinti suaugusiems zmonems,kaip jauciasi moteris po gimdymo ir pan.

Gimus antrai dukrytei,musu aplankyti sekancia diena atvaizivo tik vyresneles kuminai,bet nepriestaravau,jie paskambino,atsiklause,kadangi gimdymas buvo lb greitas ir lengvas,tai jauciausi gerai,galejau bendrauti ir dziaugtis,na o kiti jau turejo proto atsiklausti.
Atsakyti