Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

QUOTE(^lauryte^ @ 2007 03 01, 16:53)
na patiems artimiausiems , t.y. tevams "rodem" iskart  biggrin.gif
o siaip svetimesniems , draugams , giminems - tai iki menesio laiko grieztai atsisakinejom nuo aplankymu
o ir dabar , kai jau 5 menesiai netampom po viesas vietas , kad nepasigautu kokiu virusu
"slepti" vaikucio nereikia , bet visur ji tampyti irgi nereikia
o siaip, pirmaji menesi reikia tik teveliams buti su vaikuciu , kad vaikutis apsisetu tevu mikroorganizmais ir priprastu prie aplinkos
o vaikuciu imunitetas yra silpniausias nuo 6men ir normaliai susiformuoja tik apie 5metus  mirksiukas.gif

o kodel nuo 6men silpniausias?? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2007 03 01, 17:24)
Su didžiausiu malonumu norėčiau išvengti kai kurių lankytojų dar metus kitus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man tikrai nereikia, kad kas važiuotų į svečius ir vežtų bacilas, kai n metų nepalaikom ryšių, vien dėl vaiko atsiradimo. Širdžiai mielus žmonės priėmiau po 6 savaičių, kitų - neturiu noro ir dabar. Aišku, nei mano nei vyro tėvams "karantino" nebuvo.

vat butent,kad mielus zmones ir as jau balandi koki pasikviesiu ax.gif o vat kiti..hrr doh.gif lenda visokios ciotkos vriednos gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(liuoga @ 2007 03 01, 17:41)
Mes tai jau sekančią dieną po grįžimo iš ligoninės sulaukėme svečių. Ir beveik visi mus aplankė per pirmąsias savaites iki kol vaikui suėjo 1 mėnuo. Nemačiau reikalo vaiko taip ilgai niekam nerodyti, kaip tik labai norėjau, kad visi grečiau pamatytų mano angeliuką biggrin.gif
Dėl viruso užnešimo grėsmė aišku yra, bet sergantys pas mus nėjo. Ligoninėj gi irgi žmonių begalė praėjo ne tik pas mane, bet ir pas palatos kaimynę.Tai virusą gali ir ten pasigauti. Bet mes iki šiol nesirgę thumbup.gif
O patys iš namų išvažinėt pradėjome būdami 3 savaičių.

man tai gaila savo angeleliu su kitais dalintis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asra @ 2007 03 01, 18:46)
na mes lankytojus priemem tik po 2 men, nes anksciau noro nebuvo,reikia gi patiems apsiprasti su mazyle,o ne apie svecius sokineti. o kadangi mazyle gime siltu oru, tai jo po savaites vaziavom pas tevus i kaima thumbup.gif

as irgi laukiu,kada su lelium i kaima vasara galesiu pasokt wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zilile.c @ 2007 03 01, 19:50)
O mes kadangi po gimdymo vaziavom pas mano mama, tai sulaukem vos ne visos gimines. O mums su vyru taip nieko nesinorejo. Mano mama su teciu atvyko ta pacia diena kai gimeme, teta taip pat. Poto atvyko ir pusbrolis su seimyna, nu vienu zodziu, sekancia diena aciu dievui tik vyro mama atvaziavo. O kai gryzom is ligonines tai mano mociute atvyko ir poto as i jokius skambucius neatsiliepinejau. Drauge viena pamate dar po poros sav. o kita po 2men. As nieko matyt nenorejau.

tai kodel tada leidai,kad pas tave visi sniurais eitu? blink.gif as tai labai supykau ant vyro,kad jis sekancia diena savo mama atsiveze i ligonine.as ten visa pabalus,nesvari po gimdymo kraujuota guliu,o ji b*** aplankyt uzsinorejo schmoll.gif mad.gif gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lina* @ 2007 03 01, 20:28)
seneliams rodėm  tą pačią dieną.o kitus svečius tik po mėnesio priiminėjom,nors buvo ir tokių,kurie nepaisė mano norų ir atvažiavo kai vaikui buvo šešios dienos doh.gif ir pradėjo man pamokslauti,ir pasakėjog eis kartu kai maudysiu savo vaiką...nu žodžiu

tokiems diedam ir ciotkos gerai spirt i sikna ir varyt lauk!kodel vyras neisgrudo pro duris?? schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 03 01, 21:59)
tėvai ir uošviai tai dar ligoninėj aplankė. o kiti tai patys kažkaip savaime  po 1 - 2 mėn pradėjo eiti. po viešas vietas, PC irgi stengiamės ir dabar netampyt dar - juk tiek bacilų aplink  tongue.gif . net į polikliniką baisu nueit - visi kosti, čiaudi. bet vistiek nenusaugojom - parnešė vyresnėlis ligą namo - dabar kosėjam  verysad.gif
tai va, manau reikia stengtis bent jau žiemos laiku kuo mažiau vaiką svetimiems rodyt.

linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 03 02, 09:55)
Tikiuos, vienvietėj gulėjai? Aš prašiau vienvietės, nes visai nenorėjau kruvos svetimų lankytojų ir iš savų tik vyras ateidavo.

gulejau vienvieteje mokamoje palatoje,tai problemu dideliu niekam nepridarem
Atsakyti
sulkė visi po gimimo jau antrą dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2007 03 03, 21:36)
sulkė visi po gimimo jau antrą dieną  doh.gif

o tu ar sito norejai??
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 03 02, 11:41)
o kodel nuo 6men silpniausias?? blink.gif

todel , kad gimes vaikutis imuniteta gauna is mamos , kuris palaipsniui silpneja ir apie 6men jis buna silpniausias , o vaikucio nuosavas imunitetas formuojasi is leto nuo pat ji gimimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^lauryte^ @ 2007 03 04, 14:41)
todel , kad gimes vaikutis imuniteta gauna is mamos , kuris palaipsniui silpneja ir apie 6men jis buna silpniausias , o vaikucio nuosavas imunitetas formuojasi is leto nuo pat ji gimimo  mirksiukas.gif

g.gif idomu nieko panasaus negirdejau. g.gif
Atsakyti
aš bučiau galėjusi, tai būčiau niekam nerodžiusi bent jau mėnesiuką. o pas mane jau antrą dieną sulėkė visos giminės... doh.gif taip nenorėjau nieko matyt...bet jau ką padarysi... doh.gif
Atsakyti
Artimieji tai jau ta pacia diena kai grizom is ligonines atleke, o kiti tai po 2 savaiciu, o dabar jau visi turbut aplanke bigsmile.gif draugams pradzioje atsakeme, nes toks metas kai siaucia virusai tai nenorejom, kad uzkrestu maziuko
Atsakyti
mes draugams parodeme gana gereit po 5dienu,kol dar ligoninej buvom,o poto tik 3men,nes iki tol kazkaip nesigavo,nenorejo patys trugdyti,nors pamenu viena pazistama uzsuko,kaip tik ta akimirka kai mazius buvo piktas ir daug reke,tai mergina pasibaisejo thumbup.gif juokas juokais,bet i kavine su draugais nuvarem tik 4men,tada jau buvo nusistovejas grafikas poilsio ir maisto,ir taip buvo patogiau.

O tai,kad svetimos bacilos,tai manau nereik bijoti,vaikai ar taip ar taip sirgs...nors baisu aisku.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 03 06, 12:20)
mes draugams parodeme gana gereit po 5dienu,kol dar ligoninej buvom,o poto tik 3men,nes iki tol kazkaip nesigavo,nenorejo patys trugdyti,nors pamenu viena pazistama uzsuko,kaip tik ta akimirka kai mazius buvo piktas ir daug reke,tai mergina pasibaisejo thumbup.gif  juokas juokais,bet i kavine su draugais nuvarem tik 4men,tada jau buvo nusistovejas grafikas poilsio ir maisto,ir taip buvo patogiau.

O tai,kad svetimos bacilos,tai manau nereik bijoti,vaikai ar taip ar taip sirgs...nors baisu aisku.

Galu gale atsirado bendraminte 4u.gif
Atsakyti
pritariu ir as.
Atsakyti
tevai aplanke ligonineje jau sekancia diena, o visi artimiausiaijie draugai ir gimines per pirmaji menesi - kitaip ir buvo neimanoma, juk Kaledos, Kucios, Naujieji.
Atsakyti