QUOTE(^lauryte^ @ 2007 03 01, 16:53)
na patiems artimiausiems , t.y. tevams "rodem" iskart
o siaip svetimesniems , draugams , giminems - tai iki menesio laiko grieztai atsisakinejom nuo aplankymu
o ir dabar , kai jau 5 menesiai netampom po viesas vietas , kad nepasigautu kokiu virusu
"slepti" vaikucio nereikia , bet visur ji tampyti irgi nereikia
o siaip, pirmaji menesi reikia tik teveliams buti su vaikuciu , kad vaikutis apsisetu tevu mikroorganizmais ir priprastu prie aplinkos
o vaikuciu imunitetas yra silpniausias nuo 6men ir normaliai susiformuoja tik apie 5metus

o siaip svetimesniems , draugams , giminems - tai iki menesio laiko grieztai atsisakinejom nuo aplankymu
o ir dabar , kai jau 5 menesiai netampom po viesas vietas , kad nepasigautu kokiu virusu
"slepti" vaikucio nereikia , bet visur ji tampyti irgi nereikia
o siaip, pirmaji menesi reikia tik teveliams buti su vaikuciu , kad vaikutis apsisetu tevu mikroorganizmais ir priprastu prie aplinkos
o vaikuciu imunitetas yra silpniausias nuo 6men ir normaliai susiformuoja tik apie 5metus

o kodel nuo 6men silpniausias??

Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2007 03 01, 17:24)
Su didžiausiu malonumu norėčiau išvengti kai kurių lankytojų dar metus kitus
Man tikrai nereikia, kad kas važiuotų į svečius ir vežtų bacilas, kai n metų nepalaikom ryšių, vien dėl vaiko atsiradimo. Širdžiai mielus žmonės priėmiau po 6 savaičių, kitų - neturiu noro ir dabar. Aišku, nei mano nei vyro tėvams "karantino" nebuvo.

vat butent,kad mielus zmones ir as jau balandi koki pasikviesiu

Papildyta:
QUOTE(liuoga @ 2007 03 01, 17:41)
Mes tai jau sekančią dieną po grįžimo iš ligoninės sulaukėme svečių. Ir beveik visi mus aplankė per pirmąsias savaites iki kol vaikui suėjo 1 mėnuo. Nemačiau reikalo vaiko taip ilgai niekam nerodyti, kaip tik labai norėjau, kad visi grečiau pamatytų mano angeliuką
Dėl viruso užnešimo grėsmė aišku yra, bet sergantys pas mus nėjo. Ligoninėj gi irgi žmonių begalė praėjo ne tik pas mane, bet ir pas palatos kaimynę.Tai virusą gali ir ten pasigauti. Bet mes iki šiol nesirgę
O patys iš namų išvažinėt pradėjome būdami 3 savaičių.

Dėl viruso užnešimo grėsmė aišku yra, bet sergantys pas mus nėjo. Ligoninėj gi irgi žmonių begalė praėjo ne tik pas mane, bet ir pas palatos kaimynę.Tai virusą gali ir ten pasigauti. Bet mes iki šiol nesirgę

O patys iš namų išvažinėt pradėjome būdami 3 savaičių.
man tai gaila savo angeleliu su kitais dalintis

Papildyta:
QUOTE(Asra @ 2007 03 01, 18:46)
na mes lankytojus priemem tik po 2 men, nes anksciau noro nebuvo,reikia gi patiems apsiprasti su mazyle,o ne apie svecius sokineti. o kadangi mazyle gime siltu oru, tai jo po savaites vaziavom pas tevus i kaima 

as irgi laukiu,kada su lelium i kaima vasara galesiu pasokt

Papildyta:
QUOTE(zilile.c @ 2007 03 01, 19:50)
O mes kadangi po gimdymo vaziavom pas mano mama, tai sulaukem vos ne visos gimines. O mums su vyru taip nieko nesinorejo. Mano mama su teciu atvyko ta pacia diena kai gimeme, teta taip pat. Poto atvyko ir pusbrolis su seimyna, nu vienu zodziu, sekancia diena aciu dievui tik vyro mama atvaziavo. O kai gryzom is ligonines tai mano mociute atvyko ir poto as i jokius skambucius neatsiliepinejau. Drauge viena pamate dar po poros sav. o kita po 2men. As nieko matyt nenorejau.
tai kodel tada leidai,kad pas tave visi sniurais eitu?

Papildyta:
QUOTE(*Lina* @ 2007 03 01, 20:28)
seneliams rodėm tą pačią dieną.o kitus svečius tik po mėnesio priiminėjom,nors buvo ir tokių,kurie nepaisė mano norų ir atvažiavo kai vaikui buvo šešios dienos
ir pradėjo man pamokslauti,ir pasakėjog eis kartu kai maudysiu savo vaiką...nu žodžiu

tokiems diedam ir ciotkos gerai spirt i sikna ir varyt lauk!kodel vyras neisgrudo pro duris??

Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 03 01, 21:59)
tėvai ir uošviai tai dar ligoninėj aplankė. o kiti tai patys kažkaip savaime po 1 - 2 mėn pradėjo eiti. po viešas vietas, PC irgi stengiamės ir dabar netampyt dar - juk tiek bacilų aplink
. net į polikliniką baisu nueit - visi kosti, čiaudi. bet vistiek nenusaugojom - parnešė vyresnėlis ligą namo - dabar kosėjam
tai va, manau reikia stengtis bent jau žiemos laiku kuo mažiau vaiką svetimiems rodyt.

tai va, manau reikia stengtis bent jau žiemos laiku kuo mažiau vaiką svetimiems rodyt.
linkiu kuo greiciau pasveikti