Savo pirmagime norejau pavadinti retu vardu ir buvau isrinkusi du Aleksandros ir Anastasijos variantus ziurejau ka jie reiskia ir pasirinkau Anastasijos vardeli. Ji isrinkau , nes jinai ji dig atsinese. Jo reiksme prisikelimas, ji gime 2008 metu spalio 28 diena, o 2005 spalio 29 siaubinga nelaime pasiglemze manuo uosvi anapus gyvenimo. Siam vardeliui laimingiausias zodiako zenklas skorpijonas jinai skorpijone , laimingiausia sio vardo diena antradienis jinai gime antradieni , o tinkamaiusios geles jazminai ir orchidejos tai mano mylimiausios geles. jei jau taip daug geru sutapimu tai ir pagalvojau, gal jisai mano mergytei atnes laimes. Ka manote ar tinkama sprendima padariau?
Man tai nei labai gražus, nei negražus šis vardas. Nežinau ar retas
Bet svarbiausia, jog tu jautei, kad jis tinka tavo mergaitei

Bet svarbiausia, jog tu jautei, kad jis tinka tavo mergaitei

Grazus.
Man tai gražus. Bet jei vadins Naste tai tada nea..
Anastasija labai gražus, moteriškas rusiškas vardas.
Primena gražią, išdidžią moterį iš filmo "Pirmyn, gardemarinai".

QUOTE(Lars @ 2009 04 28, 16:52)
Man tai gražus. Bet jei vadins Naste tai tada nea..
O man Nastė kaip tik gražu

beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo

Man Aleksandra labiau patinka, na o Anastasija-vidutinis. Normalus
.

Gražus rusiškas vardas

QUOTE(muminukas @ 2009 04 28, 20:55)
O man Nastė kaip tik gražu
skonio reikalas
beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo

Turėjau kaimynę Nastę... Na ji labai geros širdies, bet nelaimingo likimo. Tai man su ja asocijuojasi, dėl to nelabai patinka...
Iš kur čia traukiate, kad rusiškas...
Anastasas, Anastasija graikų: prisikėlęs, prisikėlusi.
Man gražus, moteriškas toks.... Mano a.a. senelė turėjo tokį...

Anastasas, Anastasija graikų: prisikėlęs, prisikėlusi.
Man gražus, moteriškas toks.... Mano a.a. senelė turėjo tokį...