Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasija

Savo pirmagime norejau pavadinti retu vardu ir buvau isrinkusi du Aleksandros ir Anastasijos variantus ziurejau ka jie reiskia ir pasirinkau Anastasijos vardeli. Ji isrinkau , nes jinai ji dig atsinese. Jo reiksme prisikelimas, ji gime 2008 metu spalio 28 diena, o 2005 spalio 29 siaubinga nelaime pasiglemze manuo uosvi anapus gyvenimo. Siam vardeliui laimingiausias zodiako zenklas skorpijonas jinai skorpijone , laimingiausia sio vardo diena antradienis jinai gime antradieni , o tinkamaiusios geles jazminai ir orchidejos tai mano mylimiausios geles. jei jau taip daug geru sutapimu tai ir pagalvojau, gal jisai mano mergytei atnes laimes. Ka manote ar tinkama sprendima padariau?
Atsakyti
Vardas kaip vardas. Rusiskas. Man jis tolygus Natalijai, Karinai 4u.gif
Atsakyti
Man tai nei labai gražus, nei negražus šis vardas. Nežinau ar retas g.gif
Bet svarbiausia, jog tu jautei, kad jis tinka tavo mergaitei thumbup.gif
Atsakyti
Grazus.
Atsakyti
Man tai gražus. Bet jei vadins Naste tai tada nea..
Atsakyti
Anastasija labai gražus, moteriškas rusiškas vardas. 4u.gif Primena gražią, išdidžią moterį iš filmo "Pirmyn, gardemarinai". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2009 04 28, 16:52)
Man tai gražus. Bet jei vadins Naste tai tada nea..

O man Nastė kaip tik gražu ax.gif skonio reikalas smile.gif

beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo smile.gif
Atsakyti
Man Aleksandra labiau patinka, na o Anastasija-vidutinis. Normalus ax.gif .
Atsakyti
Gražus rusiškas vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 04 28, 20:55)
O man  Nastė kaip tik gražu  ax.gif skonio reikalas  smile.gif

beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo  smile.gif

Turėjau kaimynę Nastę... Na ji labai geros širdies, bet nelaimingo likimo. Tai man su ja asocijuojasi, dėl to nelabai patinka...
Atsakyti
Iš kur čia traukiate, kad rusiškas... biggrin.gif

Anastasas, Anastasija – graikų: „prisikėlęs, prisikėlusi“.

Man gražus, moteriškas toks.... Mano a.a. senelė turėjo tokį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 balandžio 2009 - 20:34
Ne rusiškas čia vardas bigsmile.gif Tik pas rusus populiaresnis. Kaip Natalija, Aleksandra ir t.t.

Man vardukas gražus 4u.gif
Atsakyti