Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasija

smile.gif thumbup.gif vardas laaaabai grazus
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 05 01, 00:21)
NE RUSISKAS biggrin.gif
Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai smile.gif Labai skambus ir ipareigojantys atitinkamai elgtis smile.gif Tik jokiais budais ne trumpiniai Sasa ar Nastia.

Anastasija man nelabai, o Alexandra thumbup.gif Del aristokratiskumo tai visiskai sutinku: abu vardai labai rimti ir solidus.
Atsakyti
Man grazus sis vardas, mano babce Anastazija, na nzn tiksliai ar tik tariam taip ar ir rasosi, reikes atkreipti demesi kai busim kaime.O vadina ja nastazia ax.gif
Atsakyti
Anastasija - geras, rimtas vardas.
Atsakyti
Vardas gal ir gazus. Bet kad tik neimtu vaikai mokykloje Stase pravardziuoti doh.gif
Atsakyti
Dekuj uz jusu nuomone, tiesa sakant tikejausiu ziauriu jusu komentaru biggrin.gif Labai jau pamaloninot man sirdele, dabar galiu nedvejoti, kad tinkama sprendima padariau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi labai labai gražus vardas. vadintų Nastia lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazus vardas,as jo netrumpinciau ax.gif
Atsakyti
Labai grazus abu vardai, Anastasija ypac patrauklus mergaitei mirksiukas.gif O dar kaip kilmingai skamba abu vardai thumbup.gif wub.gif
Kazkada, gal kokiu 12m. budama, labai norejau pasikeist varda i Anastasija arba Aleksandra ax.gif lotuliukas.gif Bet suejo 16 ir praejo tas noras, kazkaip susitaikiau su savo vardu, tik pakeiciau jo forma ir pradejau prisistatinet ne Ana, o Aniuta. Dabar visi tik taip ir vadina thumbup.gif blush2.gif Dar supratau, kad isvis turiu dziaugtis, jog pavadino mane Ana, ne Jelena, kaip is pradziu norejo... doh.gif
Vardas Anastasija nera rusiskas, o jei ir butu, tai kokia cia blogybe? dry.gif protest.gif
Ziuriu cia Lietuvoj iki siol netoleruojama viskas kas rusiska... schmoll.gif Per tai labai kencia vaikai mokyklose... Is tevu pereme neapykanta rusams vaikai paskui skriaudzia rusiukus... Liepia nesdintis atgal i Rusija, net jei vaikas gimes Lt ir gyvenime nebuves Rusijoj, dargi yra pusiau lietuvis, tik is tecio gaves rusiska pavarde verysad.gif Na tiek to, ne i tema nuklydau doh.gif blush2.gif Soriuka ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes norėjome savo dukrytei duoti vardą Anastasija, mums labai gražus, tačiau sakė,kad negalima vaikams duoti senelės varda, nes anyta vardu Anastasija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astron @ 2009 05 21, 17:50)
Labai grazus abu vardai, Anastasija ypac patrauklus mergaitei mirksiukas.gif O dar kaip kilmingai skamba abu vardai thumbup.gif  wub.gif
Kazkada, gal kokiu 12m. budama, labai norejau pasikeist varda i Anastasija arba Aleksandra ax.gif  lotuliukas.gif  Bet suejo 16 ir praejo tas noras, kazkaip susitaikiau su savo vardu, tik pakeiciau jo forma ir pradejau prisistatinet ne Ana, o Aniuta. Dabar visi tik taip ir vadina thumbup.gif  blush2.gif Dar supratau, kad isvis turiu dziaugtis, jog pavadino mane Ana, ne Jelena, kaip is pradziu norejo...  doh.gif
Vardas Anastasija nera rusiskas, o jei ir butu, tai kokia cia blogybe?  dry.gif  protest.gif
Ziuriu cia Lietuvoj iki siol netoleruojama viskas kas rusiska...  schmoll.gif  Per tai labai kencia vaikai mokyklose... Is tevu pereme neapykanta rusams vaikai paskui skriaudzia rusiukus... Liepia nesdintis atgal i Rusija,  net jei vaikas gimes Lt ir gyvenime nebuves Rusijoj, dargi yra pusiau lietuvis, tik is tecio gaves rusiska pavarde verysad.gif  Na tiek to, ne i tema nuklydau doh.gif  blush2.gif Soriuka ax.gif  blush2.gif

Mano vardas irgi Ana biggrin.gif ir mene nuo vaikystes vadina Aniuta 4u.gif .As pati esu ruse, mano vyras rusas ,ir mes norejom tik rusisko vardo savo vaikui drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai grazus vardas smile.gif
Atsakyti