Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasija

Labai gražus. O apie našlaitę Nastutę net pasaka lietuviška yra smile.gif
Atsakyti
o man jis rusiškas,,,, nors ir grakų kilmės...ir nelabai jau retas.. ir man asmeniškai negražus... ax.gif
BET manau tinkamą parinkot - jei jums patinka ir vaikui tinka, o dar tiek sutapimų dėl tų horoskopų ir jūs jais tikit- TAI SĖKMĖS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 29 balandžio 2009 - 07:49
ka čia ir besvarstyt, jei idejot, šaunuoliai. vardas retas, bet prasmingas, grazus ir moteriškas. ypač jei tiek sutapimu, tai super. mergyte bus labai laiminga, grazi, man asocijuojasi su princese wub.gif
Atsakyti
mano močiutės toks vardas. buvo labai geras ir gražus žmogus ji. deja tikrai negaliu pasakyti kad gyvenine sekėsi... tikėkimės kad šiomis dienomis gimusiai Anastasijai viskas seksis kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
NE RUSISKAS biggrin.gif
Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai smile.gif Labai skambus ir ipareigojantys atitinkamai elgtis smile.gif Tik jokiais budais ne trumpiniai Sasa ar Nastia.
Atsakyti
Man patinka,turiu pazistama Anastasija,labai faina mergina bigsmile.gif
Mes ja Nastenka vadinam smile.gif
Atsakyti
vardas tikrai ne retas . Nastenku, Nastiu rusijoj pilna. O ir Lietuvoj Nastuciu nemazai, tiesa nemazyciu. Mano anyta Anastasija. ( tetis Aleksandras ), nors abu jie gryni lietuviai.
Atsakyti
Grazus ir tikrai ne retas tarp rusu (net ir Lietuvos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2009 04 28, 17:16)
Vardas kaip vardas. Rusiskas. Man jis tolygus Natalijai, Karinai 4u.gif

kuom bloga Natalija? dry.gif

o Anastasija thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Man vardas Anastasija labai gražus thumbup.gif O jei dar netrumpinsit varduko kviesdami Nastenka ar dar kaip kitaip, tai tikrai bus retas vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Anastasija - gan retas vardas, man negirdėtas. Nebent iš filmų, romanų daugiau. Gražus vardas ir mielas ausiai biggrin.gif
Atsakyti
Man grazus, senoviskas aristokratishkas vardas. Mano vyro mociute buvo Anastazija, lietuvishkame Moletu kraste. grazu. Grazus trumpinys Nastute, toks lietuvishkai skambantis.
Atsakyti