o man jis rusiškas,,,, nors ir grakų kilmės...ir nelabai jau retas.. ir man asmeniškai negražus...
BET manau tinkamą parinkot - jei jums patinka ir vaikui tinka, o dar tiek sutapimų dėl tų horoskopų ir jūs jais tikit- TAI SĖKMĖS

BET manau tinkamą parinkot - jei jums patinka ir vaikui tinka, o dar tiek sutapimų dėl tų horoskopų ir jūs jais tikit- TAI SĖKMĖS

ka čia ir besvarstyt, jei idejot, šaunuoliai. vardas retas, bet prasmingas, grazus ir moteriškas. ypač jei tiek sutapimu, tai super. mergyte bus labai laiminga, grazi, man asocijuojasi su princese

mano močiutės toks vardas. buvo labai geras ir gražus žmogus ji. deja tikrai negaliu pasakyti kad gyvenine sekėsi... tikėkimės kad šiomis dienomis gimusiai Anastasijai viskas seksis kuo puikiausiai

NE RUSISKAS 
Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai
Labai skambus ir ipareigojantys atitinkamai elgtis
Tik jokiais budais ne trumpiniai Sasa ar Nastia.

Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai

Man patinka,turiu pazistama Anastasija,labai faina mergina
Mes ja Nastenka vadinam

Mes ja Nastenka vadinam

vardas tikrai ne retas . Nastenku, Nastiu rusijoj pilna. O ir Lietuvoj Nastuciu nemazai, tiesa nemazyciu. Mano anyta Anastasija. ( tetis Aleksandras ), nors abu jie gryni lietuviai.
Grazus ir tikrai ne retas tarp rusu (net ir Lietuvos)

QUOTE(biti atskrend @ 2009 04 28, 17:16)
kuom bloga Natalija?

o Anastasija

Man vardas Anastasija labai gražus
O jei dar netrumpinsit varduko kviesdami Nastenka ar dar kaip kitaip, tai tikrai bus retas vardas

Anastasija - gan retas vardas, man negirdėtas. Nebent iš filmų, romanų daugiau. Gražus vardas ir mielas ausiai

Man grazus, senoviskas aristokratishkas vardas. Mano vyro mociute buvo Anastazija, lietuvishkame Moletu kraste. grazu. Grazus trumpinys Nastute, toks lietuvishkai skambantis.