O gla galite man kas atsakyti Parašiau prašymą dėl atleidimo iš darbo nuo kovo 31d. bet neišdirbus iki tos datos pasiėmiau nedarbingumo pažymėjimą kovo 29d., tai ar reikia man grįšti į darbą ir perrašyti tą mano prašymą?
Aš dabar turiu nedarbingumo lapelį, t.y, nuo 04-14. Kurio ketvirčio pajamas ims apskaičiuodami mano nedarbingumą? Ar už 3-7 nedarbingumo dienas 40 proc.?
Labutis,turiu klausimuka Tarkim dirbu pilnu etatu ir gaunu 1000 algos,arba dirbu 0.5 etato ir gaunu tokia pacia alga 1000,susirgus ar is sodros gauciau vienodas ismokas ar ne? ar etato dydis turi ytakos?
Labutis,turiu klausimuka Tarkim dirbu pilnu etatu ir gaunu 1000 algos,arba dirbu 0.5 etato ir gaunu tokia pacia alga 1000,susirgus ar is sodros gauciau vienodas ismokas ar ne? ar etato dydis turi ytakos?
turiu du vaikus, gydytoja sako, kad negali isduoti slaugos biuletenio ilgiau nei 14 kalendoriniu dienu. bet jei suserga vaikai vienas po kito, kaip tada?
turiu du vaikus, gydytoja sako, kad negali isduoti slaugos biuletenio ilgiau nei 14 kalendoriniu dienu. bet jei suserga vaikai vienas po kito, kaip tada?