Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

O gla galite man kas atsakyti ax.gif
Parašiau prašymą dėl atleidimo iš darbo nuo kovo 31d. bet neišdirbus iki tos datos pasiėmiau nedarbingumo pažymėjimą kovo 29d., tai ar reikia man grįšti į darbą ir perrašyti tą mano prašymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *grazuolyte*: 02 balandžio 2010 - 08:14
nu as ir vel su tokiu klausimu,

ligos pašalpa sodra apmoka tik uz darbo dienas, savaitgaliai ir sventines dienso nesiskaito ?
Atsakyti
QUOTE(editukassk @ 2010 04 13, 16:33)
nu as ir vel su tokiu klausimu,

ligos pašalpa sodra apmoka tik uz darbo dienas, savaitgaliai ir sventines dienso nesiskaito ?

taip.
Atsakyti
Aš dabar turiu nedarbingumo lapelį, t.y, nuo 04-14. Kurio ketvirčio pajamas ims apskaičiuodami mano nedarbingumą? Ar už 3-7 nedarbingumo dienas 40 proc.?
Atsakyti
Kaip mokamas biletenis nescioms? JEI IMCIAU VISA MENESI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2010 04 21, 08:29)
Kaip mokamas biletenis nescioms? JEI IMCIAU VISA MENESI? g.gif

taip pat kaip nenėščioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,turiu klausimuka mirksiukas.gif Tarkim dirbu pilnu etatu ir gaunu 1000 algos,arba dirbu 0.5 etato ir gaunu tokia pacia alga 1000,susirgus ar is sodros gauciau vienodas ismokas ar ne? ar etato dydis turi ytakos?
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2010 04 26, 13:37)
Labutis,turiu klausimuka  mirksiukas.gif  Tarkim dirbu pilnu etatu ir gaunu 1000 algos,arba dirbu 0.5 etato ir gaunu tokia pacia alga 1000,susirgus ar is sodros gauciau vienodas ismokas ar ne? ar etato dydis turi ytakos?

nepriklauso nuo etato dydžio
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 04 26, 13:40)
nepriklauso nuo etato dydžio

Dekui 4u.gif
Atsakyti
turiu du vaikus, gydytoja sako, kad negali isduoti slaugos biuletenio ilgiau nei 14 kalendoriniu dienu. bet jei suserga vaikai vienas po kito, kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Tetute @ 2010 04 28, 18:38)
turiu du vaikus, gydytoja sako, kad negali isduoti slaugos biuletenio ilgiau nei 14 kalendoriniu dienu. bet jei suserga vaikai vienas po kito, kaip tada?

tikrai taip negali, nes pačiai neseniai buvo. 14dienų ir viskas, nebent daro pertrauką ir tęsia biliatenį. Taip man buvo pasakyta
Atsakyti
QUOTE(Tetute @ 2010 04 28, 18:38)

Gali vienam 14 d., po to - kitam 14 d. mirksiukas.gif
Atsakyti