QUOTE(ViktoOote @ 2010 05 11, 22:09)
Vat šiandien buvau pas gydytoją ir ji pasakė, kad neturi jokių popierių išduot. O kiek žinau, elektroniniai nedarbingumo pažymėjimai nesenai ir teatsirado

Tai kaip iš tikrųjų yra?
Gydytoja neprivalo išduoti. Pačius biuletenius darbovietės buhalterė mato internetinėj programoj, su kuria visus dokumentus Sodrai siunčia. Tik jei gan maža darbovietė yra, mažiau nei 10 žmonių dirba, tai tada buhalterija internetu gali nesinaudot. Ir tik tada, sergantis žmogus gali prašyt iš gydytojo, kad jam atspausdintų
pranešimą apie nedarbingumo pažymėjimą. kurį jis nuneš į darbovietę.
Papildyta:
QUOTE(sig_nava @ 2010 05 11, 21:47)
Sveikos,
Gal kas susiduret su panasia problema

Su vaiku del plauciu uzdegimo gulejau KMUK ir biuleteni vaiko slaugai gavau nuo tos dienos kai atsigulem iki israsymo dienos imtinai (7d.). Kadangi i darzeli vaiko leisti dar nenoriu, galvojau biuleteni prates seimos gydytoja. Bet seimos gydytoja atostogauja, o pavaduojanti man tvirtina, kad kliniku biuletenis jau uzdarytas ir kita biuleteni ji man gali pradeti tik po vienos dienos pertraukos. Man si situacija atrodo absurdiska - iskart po ligonines as vaika nuvedu i drzeli, griztu i darba, o kita diena vel einu i poliklinika ir imu biuleteni

Ar tikrai taip yra - biuleteniu vieno paskui kita duoti negali?
gydytoją galėjo išduoti ir nuo sekančios dienos...