Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(spin2liux @ 2010 05 28, 10:01)
rimtai??? as jau antra savaite pasiemus biuleteni, nes serga vaikas ir nieko sodra nemokes? pries pora men bendradarbe buvo, tai gavo lyg 80% atlyginimo g.gif

pasiskambinau i sodra ir issiaiskinau,moka 80% is uzpraito ketvircio skaiciuoja ir informacijoj labai nustebo, kodel turetu nemoketi blush2.gif

o ne 85proc?
Papildyta:
QUOTE(donna bella @ 2010 05 28, 07:51)
Jeigu pažyma paimta, kaip vaiko slaugai, tai nieko nemokės, jei jūs sergate, tada gaunate. O jei jūsų vaikas serga ir gauna ligos pažymą, tai tik už darželį mokėti nereikia, už tas dienas, o už slaugą nieko.

neklaidinkite zmoniu
Atsakyti
[quote=Destiny73,2010 05 28, 12:14]
o ne 85proc?

gali buti, kad blogai isgirdau blush2.gif gal ir 85%
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 05 28, 19:14)
o ne 85proc?
Papildyta:
neklaidinkite zmoniu

Kalbu ne apie motinos biliotenį, o apie pažymą vaiko slaugai, už kurią nemokama.
Atsakyti
o tai jai as sakykim pradesiu dirbti ir nebus isdirbti 3 menesiai mano vaikas susirgtu tai man mokes kas uz ta bileteny?
Atsakyti
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 05 31, 14:38)
o tai jai as sakykim pradesiu dirbti ir nebus isdirbti 3 menesiai mano vaikas susirgtu tai man mokes kas uz ta bileteny?

moka uz uzpraeita ketvirti, as tarkim pradejau dirbti rugseji, o biuleteni emiau vasari lyg, na nebuvau isdirbus 6 men(iki kol pradejau dirbti, buvau vaiko auginimo atostogose iki 3 metu) tai uz 5 darbo dienas gavau 54 lt lotuliukas.gif o va dabar serga( t.y. geguzes men) tai sodroj sake skaiciuos is spalio, lapkricio ir gruodzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 31 gegužės 2010 - 18:15
QUOTE(spin2liux @ 2010 05 31, 19:13)
moka uz uzpraeita ketvirti, as tarkim pradejau dirbti rugseji, o biuleteni emiau vasari lyg, na nebuvau isdirbus 6 men(iki kol pradejau dirbti, buvau vaiko auginimo atostogose iki 3 metu) tai uz 5 darbo dienas gavau 54 lt lotuliukas.gif o va dabar serga( t.y. geguzes men) tai sodroj sake skaiciuos is spalio, lapkricio ir gruodzio

Neklaidinkit. Sodra moka ne užpraeitą ketvirtį, o iš užpraeito ketvirčio pinigų. Ir jei nėra išdirbta 3 mėnesių per metus ar 6 mėnesių per 2 metus stažo, biuletenio neapmokės sodra, nesvarbu, ar pati susirgtumėt, ar vaikas. verysad.gif
spin2liux, jūsų stažas užsiskaitė iš vaiko priežiūros atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JIngute38 @ 2010 05 31, 22:16)
Neklaidinkit. Sodra moka ne užpraeitą ketvirtį, o iš užpraeito ketvirčio pinigų. Ir jei nėra išdirbta 3 mėnesių per metus ar 6 mėnesių per 2 metus stažo, biuletenio neapmokės sodra, nesvarbu, ar pati susirgtumėt, ar vaikas. verysad.gif
spin2liux, jūsų stažas užsiskaitė iš vaiko priežiūros atostogų 4u.gif

atsiprasau, ne taip parasiau 4u.gif
tai kaip suprantu as jau ir isdirbus buvau 3 men, ir darbo stazas buvo nenutrukes, o gavau tik 54 lt? g.gif
Atsakyti
mergaites, eigu nedarbingumo pažymėjimas išduotas iki pirmadieni , galima jo uždariti pav. rioj? labai reikia pagalbos . aciu
Atsakyti
sveikos, ziuriu diskutavote man aktualia tema, tai jei gerai supratau jei per siuos metus(t.y.2010) esu isdirbusi daugiau nei 3men,ir jei pasiimciau biuleteni, man ji jau apmoketu? dirbu jau 4men, ir liepa visa darboviete atostogaus, o man priklauso tik 10 dienu atostogu kurias apmokes, o dar 10 reiketu eiti nemokamu, bet sakau gal biuleteni imti blush2.gif vis neuzdyka...
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2010 06 11, 17:14)
sveikos, ziuriu diskutavote man aktualia tema, tai jei gerai supratau jei per siuos metus(t.y.2010) esu isdirbusi daugiau nei 3men,ir jei pasiimciau biuleteni, man ji jau apmoketu? dirbu jau 4men, ir liepa visa darboviete atostogaus, o man priklauso tik 10 dienu atostogu kurias apmokes, o dar 10 reiketu eiti nemokamu,  bet sakau gal biuleteni imti blush2.gif vis neuzdyka...

taip, apmokėtų, jei darbo stažo pirmai biuletenio dienai gaunas daugiau nei 3 mėnesiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JIngute38 @ 2010 06 15, 19:10)
taip, apmokėtų, jei darbo stažo pirmai biuletenio dienai gaunas daugiau nei 3 mėnesiai. mirksiukas.gif

na taip jau gautusi, nes dirbu jau nuo vasario.11 o biuletenio reiketu nuo liepos 12d. ax.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 05 31, 08:57)
Kalbu ne apie motinos biliotenį, o apie pažymą vaiko slaugai, už kurią nemokama.

moka 80% biggrin.gif
Atsakyti