Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(Moon @ 2010 06 29, 17:26)
Sveiki, gal galetumet smulkiau paaiskinti, kaip siuntet prasyma del ligos pasalpos i Sodra. Prasymo forma radau, bet ten reikia pasirasyti.Elektroninio paraso neturiu. gyventojai.sodra.lt atsidariau, bet nieko ten nesupratau blush2.gif . .

na ir reikia prie tos gyventojai.sodra.lt prisijungti per el bankininkyste.
ar turite el bankininkyste?
Atsakyti
nuo birzelio 29 iki liepos 2 man nedarbingumo del vaiko slaugos. Nuo liepos 7 pasirmus kasmetiniu atostogu 2 savaitem. Noreciau nedarbinguma pratesti ir nennaudoti atostogu saskaita. Ar nusikels man atostogos jei pratesiu nedarbinguma dar savaitei ar dviem? Ir ar bus mokama uz biuleteni?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 07 01, 11:11)
nuo birzelio 29 iki liepos 2 man nedarbingumo del vaiko slaugos. Nuo liepos 7 pasirmus kasmetiniu atostogu 2 savaitem. Noreciau nedarbinguma pratesti ir nennaudoti atostogu saskaita. Ar nusikels man atostogos jei pratesiu nedarbinguma dar savaitei ar dviem? Ir ar bus mokama uz biuleteni?

atostogos nusikelia, jei tuo metu buvo nedarbingumas.. tik vaiko slaugos biuletenio negali tęsti ilgiau kaip 2 savaites, reik bent dienai sugrįžti į darbą, tada vėl gali duoti biuletenį... Už biuletenį mokama jei atostogų metu jis, nes atostogos nusikelia.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 01, 14:45)
atostogos nusikelia, jei tuo metu buvo nedarbingumas.. tik vaiko slaugos biuletenio negali tęsti ilgiau kaip 2 savaites, reik bent dienai sugrįžti į darbą, tada vėl gali duoti biuletenį... Už biuletenį mokama jei atostogų metu jis, nes atostogos nusikelia.

Atostogas kad nukeltų reik pirmą darbdaviui pasakyt, kad turit biuletenį, ir norit atšaukt atosotogas. bigsmile.gif .Jei atostogų neatšauktų, už biuletenį vaiko slaugai sodra nemokėtų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JIngute38 @ 2010 07 01, 17:25)
Atostogas kad nukeltų reik pirmą darbdaviui pasakyt, kad turit biuletenį, ir norit atšaukt atosotogas. bigsmile.gif .Jei atostogų neatšauktų, už biuletenį vaiko slaugai sodra nemokėtų. verysad.gif

na man čia kažkaip savaime suprantama smile.gif visad apie biuletenį informuojame darbdavį... ar atostogose esame ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 01, 14:45)

siaip automatiskai jei vaiko slaugos biuletenis, atostogu nenukelia. bet man reikejo rasyti prasyma, kur nurodau nauja atostogu laika.
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 06 29, 18:04)
na ir reikia prie tos gyventojai.sodra.lt prisijungti per el bankininkyste.
ar turite el bankininkyste?

Ačiū, jau prisijungiau ir išsiunčiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki yra toks klausimas, tam kas tikrai nusimano 4u.gif
Vyras, darbe sunkiai kėlė, blogai pasijuto, dar išdirbo visą dieną, kitą dieną pakeliui į darbą dar blogiau jausdamasis užvažiavo į savo polikliniką, daktarė iš karto nusiuntė persišviesti, nustatė spontaninį pneumotoraksą (spontaninis plaučio plyšimas). Dabar guli ligoninėj, padaryta operacija, atstatinėjamas plautis.
Klausimas toks, ar galima kreiptis kaip dėl traumos darbe ar pakeliui į darbą ir kur reikia kreiptis?
Papildyta:
Ir dar klausimas, kas išrašys tą nedarbingumo pažymėjimą (biuletenį) ar šeimos daktarė, ar Klinikų kuriose dabar vyras guli po operacijos daktarai ?
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 07 03, 10:05)
Sveiki yra toks klausimas, tam kas tikrai nusimano  4u.gif
Vyras, darbe sunkiai kėlė, blogai pasijuto, dar išdirbo visą dieną, kitą dieną pakeliui į darbą dar blogiau jausdamasis užvažiavo į savo polikliniką, daktarė iš karto nusiuntė persišviesti, nustatė spontaninį pneumotoraksą (spontaninis plaučio plyšimas). Dabar guli ligoninėj, padaryta operacija, atstatinėjamas plautis.
Klausimas toks, ar galima kreiptis kaip dėl traumos darbe ar pakeliui į darbą ir kur reikia kreiptis?
Papildyta:
Ir dar klausimas, kas išrašys tą nedarbingumo pažymėjimą (biuletenį) ar šeimos daktarė, ar Klinikų kuriose dabar vyras guli po operacijos daktarai ?

nedarbinguma turetu parasyti kliniku gydytojas
Atsakyti
voveriukstis Ačiū už atsakymą, dar liko vienas klausimas, gal kas nors atsakysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 04 liepos 2010 - 14:55
turiu klausima apie nedarbingumo pažymėjimą del vaiku:

esu atostogose. vaikai i darzeli neina. ar galiu paimti biuleteni vaikams slaugyti jiems susirgus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 07 03, 10:05)
Sveiki yra toks klausimas, tam kas tikrai nusimano  4u.gif
Papildyta:

Pati parašiau pati ir atsakysiu, pasirodo plaučio plyšimas yra liga, o ne trauma, keistai jie traktuoja, bet....
Atsakyti