Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(Liutukeee @ 2011 01 08, 19:01)
Nebent vaikas gules ligonineje.

Labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Noriu paklausti dėl biliūtenio. Rytoj važiuosiu pas savo gydytoją pasiimti dviem dienom nedarbingumo lapelį ( šiandien darbe pasijutau blogai ir teko važiuoti į ligoninę,šiaip išsiekimas ir migrena su aura,nieko gero vienu žodžiu). Ligoninėje pasiulė nors keletą dienų pabūti namie,jaučiuosi silpnai ir nedarbinga. Dirbu su vaikučiais. Kaip man mokės už dvi dienas,kaip suprantu turėtu sumokėti direktorė visus 100 procentų nuo atliginimo? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2011 01 12, 23:49)
Labas vakaras smile.gif  Noriu paklausti dėl biliūtenio. Rytoj važiuosiu pas savo gydytoją pasiimti dviem dienom nedarbingumo lapelį ( šiandien darbe pasijutau blogai ir teko važiuoti į ligoninę,šiaip išsiekimas ir migrena su aura,nieko gero vienu žodžiu). Ligoninėje pasiulė nors keletą dienų pabūti namie,jaučiuosi silpnai ir nedarbinga. Dirbu su vaikučiais. Kaip man mokės už dvi dienas,kaip suprantu turėtu sumokėti direktorė visus 100 procentų nuo atliginimo? Ačiū.

"Ligos pašalpa, kurią moka darbdavys 2 pirmąsias kalendorines nedarbingumo dienas, negali būti mažesnė negu 80 procentų ir ne didesnė kaip 100 procentų pašalpos gavėjo vidutinio darbo užmokesčio, apskaičiuoto Vyriausybės nustatyta tvarka."
http://www_skelbimas...o_istatymas.htm
Atsakyti
sveikos,per kiek laiko ismoka uz biuleteni?nes va 8d,ir dar nepravesti,cia kauno sodra,visada budavo po 7d man,bet dabar nera.
Atsakyti
Ar kasnors emet popierini biuletenio varianta?Ar reikia uz ji moket?Nes man Vilniuj uz 1lapa ima 0,60lt.Buhaltere sako,kad Panevezy neima ir aplamai neturetu imti. g.gif Pinigai nedideli,bet nervina tai,kad reik eit i kito pastato kasa,susimoket,vel grizt i kabineta.

Ir dar.Ar vis dar paciai reikia nest nedarbingumo pazymejima i SODRA(kai buhaltere sutvarko)?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 13 sausio 2011 - 19:29
QUOTE(Liutukeee @ 2011 01 13, 17:41)
Ar kasnors emet popierini biuletenio varianta?Ar reikia uz ji moket?Nes man Vilniuj uz 1lapa ima 0,60lt.Buhaltere sako,kad Panevezy neima ir aplamai neturetu imti. g.gif Pinigai nedideli,bet nervina tai,kad reik eit i kito pastato kasa,susimoket,vel grizt i kabineta.

Ir dar.Ar vis dar paciai reikia nest nedarbingumo pazymejima  i SODRA(kai buhaltere sutvarko)?

Pas mus Alytuje sklido kalbos,kad lyg reikai gydytojams už atspausdintą popierinį variantą susimokėt po 1lt unsure.gif bet vyras 10-as mėnuo "ant biuletenio" ir nei karto nieko mokėt nereikėjo, tik dabar taupumo sumetimais išduoda ne A4 formato, o perpusę mažesnį biggrin.gif

ĮSodrą niekur nereikia eiti, buhalterė tvarko pati, jūs elektoniniu būduirgi parašot prašymą išmokai gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 01 13, 22:04)
Pas mus Alytuje sklido kalbos,kad lyg reikai gydytojams už atspausdintą popierinį variantą susimokėt po 1lt  unsure.gif bet vyras 10-as mėnuo "ant biuletenio" ir nei karto nieko mokėt nereikėjo, tik dabar taupumo sumetimais išduoda ne A4  formato, o perpusę mažesnį  biggrin.gif

ĮSodrą niekur nereikia eiti, buhalterė tvarko pati, jūs elektoniniu būduirgi parašot prašymą išmokai gauti  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma!

Oi,o kaip elektroniniu budu parasyt?Kur?Zalia siuo klausimu.Nes buhaltere atspausdino kazkokius lapus ir liepia man paciai eit i SODRA.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 01 13, 22:34)
Aciu uz atsakyma!

Oi,o kaip elektroniniu budu parasyt?Kur?Zalia siuo klausimu.Nes buhaltere atspausdino kazkokius lapus ir liepia man paciai eit i SODRA.

Šiaip tai nereikai eiti į sodra, jungiatės čia https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
tada per savo el. bankinikystės sitema, pildot prašyma išsiunčiat ir laukait patvirtinimo ir pinigėlių 4u.gif

Na , bet jei norit eikit į Sodrą, bus ramiau pačiai,paaiškins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 01 13, 23:39)
Šiaip tai nereikai eiti į sodra, jungiatės čia https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
tada per savo el. bankinikystės sitema, pildot prašyma išsiunčiat ir laukait patvirtinimo ir pinigėlių  4u.gif

Na , bet jei norit eikit į Sodrą, bus ramiau pačiai,paaiškins  4u.gif

Aciu! 4u.gif Tai,kad visai nesinori vaziuot i SODRA. blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
gal kam taip buvo?mano vyras eme nedarbinguma su vaikuciu, tai buvo pries 2.5 men ir dar vis negavo is sodros pinigeliu. Kai skambinam sako va jau tikrai bus sia savaite pinigai, praeina savaite ir nera, paskui kita ir t.t. Jei kam taip buvo, ka daret? 4u.gif
Atsakyti
Kadangi pirmą kartą gyvenime turiu biuletenį, noriu paklaust.
Sodroj pildant už kurį laikotarpį noriu gauti pašalpą, reikia žymėti nuo susirgimo dienos ar praėjus 2 dienoms po to (juk pirmąsias 2 apmoka darbdavys, tiesa).
T.y. jei susirgau sausio 6-14.
Tai sodroj taip ir pildyt?
Atsakyti