Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

Sveikutes
QUOTE(euforbija @ 2009 12 02, 08:26)

Zodziu, paskaiciau as cia forume apie sodos tirpala. Pasiploviau juo keleta kartu vakare - kaip ranka nueme visus niezulius ir slykscia ta savijauta... gal man tiek tereikejo! g.gif

esu isbandzius sodos tirpala, bet man tai nelabai padejo ...

QUOTE(Orma @ 2009 12 07, 09:57)

Man nuo kiekviena menesi besikartojancios pienliges labai padejo gelis Multi-gyn smile.gif Puse metu neturejau jokiu problemu.

reikes sita pabandyti g.gif

QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 12 07, 10:24)

as norejau paklausti del to gelio multi-gyn,o tu su juo kasdien tepdavaisi ar tik kai pajausdavai kad ta zaraza nori prisikabyti,mat pati kovoju su sia zaraza taip pat kas menesi ir jau trys metai  verysad.gif

QUOTE(Orma @ 2009 12 07, 11:26)

Nelaukiu as, kol kokia zaraza prisikabins ...  ax.gif  Tepu kiekviena vakara  pries miega smile.gif ir po  smileysex.gif  Net per menesines, kai atslugsta "pirma banga".

o tai jis kazi nekenkia jei planuoji leliuka g.gif blush2.gif blush2.gif
is vis kazi ar didele itaka pienlige turi vaisingumui, gal kas susidurete.Nes mes 3 ciklus bandem nepasiseke, galvoju gal cia pienlige kalta.Bet pas mene ji dazniausiai atsiranda pries mmm g.gif g.gif
QUOTE(Rastika @ 2010 01 03, 20:48)

apie arbatmedi ir as girdejai  kad jis puikiai padeda bigsmile.gif

o kokiu santykiu ta arbatmedi reikia skiesti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2009 12 28, 22:14)
as siuo metu is vaistu puses nieko nebedarau...siais metais apturejau ir pirmini gydyma nuo grybo ir sistemini, po kurio nerado jo menesi....paskui vel tas pats, tik tiek, kad man simptomai nera labai isreiksti po gydymo ir su juo galima gyventi naudojant isorines pirmos pagalbos priemones. siuo metu stiprinu organizma naturaliais budais: kas vakara isgeriu kefyro stikline, atsisakiau visiskai saldumynu ir cukraus apskritai, batono, makaronu ir t.t., pradejau vartoti biciu piki, tiksliau mociutes gamybos misini, gal pades smile.gif nors atrodo, kad is esmes organizmas mano nera nusilpes, nes jau kokius pora metu net sloga nesu sirgus, o vat kazkoks grybas prikibo... g.gif

Sveikos,
Dar gerai butu iskrovos dienos su kefiru padaryt. O siaip skaiciau, kad grybai auga nuo cukraus ir mieliu, gal pabandykyt dar ir siu produktu atsisakyt. Man irgi daznai grybelis buna, paskutini karta nuo antibiotiku, bet isgeriu 2 tabl. Flukanazolio ir praeina 4u.gif
Atsakyti
gandriuke..., pati nesu bandžiusi bet zinau kad reikia ant tampono pora lasiuku ir taip kelias dienas ir pradingta mirksiukas.gif
Atsakyti
O koki butent arbatmedzio aliejuka reiktu pirkt?jo tik vaistinese buna?turejau viena naudodavau plauku galiukams,tai kazi ar toks pats tinka g.gif ? dar bandziau apsipraust su rugpieniu (ne kefyru) blogiau nebuvo,bet va pasibaige mm ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
mamacka23, reikia kad būtų pirmo spaudimo, be spirito, jauciu yra ir vaistinese, bet zinau kad firma bea platina, jei esi vns tai ten kazkokioje mazoje gatveje is R raides prie Aušros vartu netoli stoties isikure yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 03, 21:48)
gyva_ugnis, sveikinu kad tiek ilgai issaugojai nekaltybe thumbup.gif

kas tas jojobos aliejus? g.gif

apie arbatmedi ir as girdejai  kad jis puikiai padeda bigsmile.gif

Nežinau, ar čia gerai. doh.gif Bet, matyt, gerai taip ilgai nekaltai būt. Nors būna juk ir daug ilgiau užtęsia ;D

Man atrodo, jojoba - tiesiog arbatmedžio rūšis. ;]
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2010 01 04, 21:02)
<...>

Man atrodo, jojoba - tiesiog arbatmedžio rūšis. ;]

ne ne ne smile.gif arbatmedis yra vienas augalas, pries bakterijas, grybelius, o jojoba (simondsija) yra kitas, nieko bendra neturintis su pienlige
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2010 01 05, 06:38)
ne ne ne smile.gif  arbatmedis yra vienas augalas, pries bakterijas, grybelius, o jojoba (simondsija) yra kitas, nieko bendra neturintis su pienlige

Oh,na, žinosiu.
Kad ir kaip ten bebūtų, pienligę išsigydžiau būtent jojobos aliejum.
Atsakyti
Buvo ir mane sitas geris uzpuoles. Keleta metu kas 1-2men budavo. Dabar tfu tfu jau metai laiko nera.
Is esmes supratau, kad man prie to buvo KT stipriai prisideje. Kol geriau, labai puldavo.

O gydymuisi is tokiu nekaltu budu liuks veikia:
0. pasitikrinimas ar tai nesusije su kontraceptiku gerimu (kaip dabar pagalvoju - labiausiai/dazniausiai ir eme pulti pradejus juos gerti)
1. jogurto kapsules LINEX, kitos netaip gerai bent man
2. nuo perstejimo/niezejimo arbatmedzio aliejukas. Lasinau i sauja lasiuka biski vandenuko ir apsipraust, kai tik tik pradzia. Dar ir kazkoki geli meginau. neblogai ir niezuli nuima ir jei pradzia sustabdo - balta tiubele su violetiniu uzrasu.
3. citrosept. Radau knygoj vienoje mediko rasytoje apie mityba ir sveikata, tai rase, kad nuo kandidozes padeda. Reikia gerti dukart per diena po 15 lasiuku berods ilasintu i stikline vandens ar apelsinu sulciu. (sitas ir persisaldzius padeda ir imunitetui) tipo is vidaus naikina ta grybeli.
4. ir labai labai svarbi higiena, ypac MB
5. pastebejau sasaja su ankstais rubais, susilimu vasara. geriau jau kojines vietoj pedkelniu ir sijonas vietoj aptemptu kelniu.
6. Visos tos zvakutes padedavo tik tam kartui. po mm per nauja doh.gif tai darniam gyvenimui su MB labai trukdo.... ui kaip jus visas suprantu

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 05 sausio 2010 - 16:28
QUOTE(dushianerami @ 2010 01 05, 16:12)

5. pastebejau sasaja su ankstais rubais, susilimu vasara. geriau jau kojines vietoj pedkelniu ir sijonas vietoj aptemptu kelniu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as dzinsu visai nebenoriu mautis doh.gif

Reikes pabandyt ta citrosept g.gif
Atsakyti
7. ai beje dar prie tos kandidozes man ir kitu uzdegimu lipdavo. Siaubelis kazkoks. Tai jie efektyviausiai man praeidavo ir dabar praeina nuo vaistazoliu arbatos. Liaudiski patarimai visgi gerai. Cia viena gine patare. Sake nueini i vaistine kur prekiauja vaistazoliu misiniais ir prasyti moterims nuo uzdegimu arbatos(padeda nuo uzdegimu, slapimo pusles, gimdos ir t.t.). Sugeriau pakeli. Labai neblogai. Dabar pasaliau, tai vel nusipirkau. Gal ir nuo kandidos padetu?
8. ir dar prie liaudisku dalyku radau, kad gerai pasedeti vonioje (ar nedideleje voneleje) i ja ipylus uzplikytos arbatzoliu arbatos (na aisku tokios stipresnes ir ne puodeli, o bliuda:)) ramuneles, medetkos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 05 sausio 2010 - 16:42
Pirmą kartą su šia bjaurybe susidūriau doh.gif Bet kaip supratau ji praktiškai neišgydoma verysad.gif
Atsakyti