Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 07, 20:33)
o tai paselis ne tas pats kas tas tyrimas kur gydytoja daro?? ji man nieko neminejo.  unsure.gif
man paciai uzsiminti?

Dariausi paseli, ir kas is to? veikia visi vaistai kuriuos vartojau:
Nistatitas
Flukonazolis
Ketonazolis ir t.t.

Sorpo tas tyrimas kainuoja 80Lt jei kam aktualu.

bet vistiek nepavyksta issigydyt. Maximum savaitei dviem pagerejimas. Dieta nepadejo, zodziu niekas nepadeda. Gal tada isvis niekuom negydyt? Nes jau susidaro ispudis, kad kuo daugiau tu vaistu vartoji, tuo blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2009 12 24, 13:06)
Dariausi paseli, ir kas is to? veikia visi vaistai kuriuos vartojau:
Nistatitas
Flukonazolis
Ketonazolis ir t.t.

bet vistiek nepavyksta issigydyt. Maximum savaitei dviem pagerejimas. Dieta nepadejo, zodziu niekas nepadeda. Gal tada isvis niekuom negydyt? Nes jau susidaro ispudis, kad kuo daugiau tu vaistu vartoji, tuo blogiau.

Manau taip ir bus, nes vaistai tik silpnina imuninę sistemą, o pienligė tik ir labiausiai pasireiškia, kai imuninė sistema silpna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2009 12 24, 13:06)

Kas tas Sorpo tyrimas?

Aš irgi visus išvardintus vaistus esu vartojus, tam kartui padėjo (Nistatiną gėriau tris mėn - tai tik vieną mėn. po vartojimo nieko nebuvo verysad.gif ). Viską visada dariau pagal gydytojų nurodymus. Tiesiog panašu, jog vaisto, kuris realiai išgydytų, tiesiog nėra.
Imuninė sistema mano gera - sergu pakankamai retai, net per epidemijas ir šalčius. Tikriausiai hormonų sistema išbalansuota?
Atsakyti
o as tiek privargus su sita zaraza,pavartojau LOMEXIN 600mg viena kapsule,FLUCANOZAL 150mg ir taip gerai viskas buvo thumbup.gif ,bet dabar mm prasidejo,ziuresiu kaip bus,kai nera tos bangos dar femigeliu pasiteplioju,bet velniskai bijau,kad nesikartotu viskas kai pasibaigs verysad.gif dar nusipirkau rusisku cesnako kapsuliu reiks pavartot jei matysiu ,kad negerai kazkas g.gif
Atsakyti
as jau daugiau nei puse metu kankinuosi su pienlige ji man vis atsikartoja o db nesenai buvau pas gyd. db dar ir grybeli rado....nzn kiek rusiu zvakuciu naudojau...bet niekaip issigydyt negaliu...gydytoja sako kad organizmas isseko ir nuo itampos vel atsikartoja...bet gal yra kokie vaistai kurie padetu bent jau apmazinti nes nesenai sunaudojau zvakutes o ne kiek nepagerejo...pradejau naudoti vitaminus bet ju poveikio reikes ilgai laukti o noretu pagerejimo greiciau..dar sake viena zolininke kad nuo antibiotiku gali atsirasti grybelis net nzn nuo ko viskas visi savo nuomones sako o kaip istikruju neimanoma suprasti..gal zinote koki gera ginekologa ar vaistus? o gal galima zolelemis gydytis, gal padetu senoviniai metodai?
Atsakyti
gal man kas paaiskintu kuo skiriasi grybas nuo pienliges?
Viktorria, simptomus man gerai nuima Tantum Rose milteliai, praplauti reikia, o as irgi kiek vaistu isbandzius nieko gero, jau kaip cia kazkuri mergiote rase, kad gal nieko negydyti, kad organizmo nealinti. nezinau ka daryti, zinau tik tiek kad su nusilpusiu organizmu susije labai.
man dar gydytoja buvo parasius kazkokio tepalo, kuri spec gamina vaistineje, irgi nuima simptomus, ar jis gydo nzn.
Atsakyti
Pienligė ir yra grybelis.
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2009 12 27, 14:02)
Kas tas Sorpo tyrimas?

Aš irgi visus išvardintus vaistus esu vartojus, tam kartui padėjo (Nistatiną gėriau tris mėn - tai tik vieną mėn. po vartojimo nieko nebuvo verysad.gif ). Viską visada dariau pagal gydytojų nurodymus. Tiesiog panašu, jog vaisto, kuris realiai išgydytų, tiesiog nėra.
Imuninė sistema mano gera - sergu pakankamai retai, net per epidemijas ir šalčius. Tikriausiai hormonų sistema išbalansuota?

SORPO medicinos klinika, daro ten ivairiausius tyrimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 27, 19:42)
gal man kas paaiskintu kuo skiriasi grybas nuo pienliges?
Viktorria, simptomus man gerai nuima Tantum Rose milteliai, praplauti reikia, o as irgi kiek vaistu isbandzius nieko gero, jau kaip cia kazkuri mergiote rase, kad gal nieko negydyti, kad organizmo nealinti. nezinau ka daryti, zinau tik tiek kad su nusilpusiu organizmu susije labai.
man dar gydytoja buvo parasius kazkokio tepalo, kuri spec gamina vaistineje, irgi nuima simptomus, ar jis gydo nzn.

as siuo metu is vaistu puses nieko nebedarau...siais metais apturejau ir pirmini gydyma nuo grybo ir sistemini, po kurio nerado jo menesi....paskui vel tas pats, tik tiek, kad man simptomai nera labai isreiksti po gydymo ir su juo galima gyventi naudojant isorines pirmos pagalbos priemones. siuo metu stiprinu organizma naturaliais budais: kas vakara isgeriu kefyro stikline, atsisakiau visiskai saldumynu ir cukraus apskritai, batono, makaronu ir t.t., pradejau vartoti biciu piki, tiksliau mociutes gamybos misini, gal pades smile.gif nors atrodo, kad is esmes organizmas mano nera nusilpes, nes jau kokius pora metu net sloga nesu sirgus, o vat kazkoks grybas prikibo... g.gif
Atsakyti
SVEIKUTES, L. TINGĖJAU VISKO SKAITYTI, NES L. DAUG PRIRAŠYTA karsta.gif aš pirmą kartą susidūriau su pinlige, l. nemalonu schmoll.gif man ji atsirado po antibiotiku, gine išrašė vieną žvakutę LOMEXIN 600mg už kurią beveik 30 lt. sumokėjau bet ji man nepadėjo, tad pati nusipirkau dar žvakučių kurios atstato mikro flora su vitaminu C nzn dbr lyg ir geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 29 gruodžio 2009 - 11:13
Man 18 (dar nekalta), ir neseniai irgi šią bjaurastį turėjau. Buvo atsiradus dėl per paskutines dvi mėnesinių dienas naudotų naujų paketų, nes šiaip įklotų nenaudoju, kelnaitės tik medvilninės, stringų beveik nenešioju, kefyrą gerti mėgstu,antibiotikų nevartojuau jau keletą metų, kefyrą gerti mėgstu.
Geras dvi savaites prasikankinau, o tada pasiskaičiau kažkur apie abatmedžio aliejų. Tad ėmiau du kartus per dieną, viską ten apsiplovinėt su vandeniu, o po to kelis lašus jojobos aliejaus ant vatos ir viską ten ištepti, net makšties angą. Maždaug per savaitę praėjo. Bijojau, kad po kitų mėnesini neatsinaujintų, bet viskas gerai. :}
Atsakyti
gyva_ugnis, sveikinu kad tiek ilgai issaugojai nekaltybe thumbup.gif

kas tas jojobos aliejus? g.gif

apie arbatmedi ir as girdejai kad jis puikiai padeda bigsmile.gif
Atsakyti