QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 27, 19:42)
gal man kas paaiskintu kuo skiriasi grybas nuo pienliges?
Viktorria, simptomus man gerai nuima Tantum Rose milteliai, praplauti reikia, o as irgi kiek vaistu isbandzius nieko gero, jau kaip cia kazkuri mergiote rase, kad gal nieko negydyti, kad organizmo nealinti. nezinau ka daryti, zinau tik tiek kad su nusilpusiu organizmu susije labai.
man dar gydytoja buvo parasius kazkokio tepalo, kuri spec gamina vaistineje, irgi nuima simptomus, ar jis gydo nzn.
as siuo metu is vaistu puses nieko nebedarau...siais metais apturejau ir pirmini gydyma nuo grybo ir sistemini, po kurio nerado jo menesi....paskui vel tas pats, tik tiek, kad man simptomai nera labai isreiksti po gydymo ir su juo galima gyventi naudojant isorines pirmos pagalbos priemones. siuo metu stiprinu organizma naturaliais budais: kas vakara isgeriu kefyro stikline, atsisakiau visiskai saldumynu ir cukraus apskritai, batono, makaronu ir t.t., pradejau vartoti biciu piki, tiksliau mociutes gamybos misini, gal pades

nors atrodo, kad is esmes organizmas mano nera nusilpes, nes jau kokius pora metu net sloga nesu sirgus, o vat kazkoks grybas prikibo...