Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

QUOTE(ziuzencija @ 2009 06 15, 12:13)
laistau šiltu vandeniu ir j stovi prieš langa kuris pietų pusėje tai jai šilumos pakanka

tai gerai smile.gif nes matai - aš žiedo visai nesitikėjau, pamačiau jau tik besiskleidžiantį visai tarp lapų suspaustą. tai iš pradžių gana skeptiškai žiūrėjau į vazono šildymą, tačiau tikrai veikia smile.gif na, ir šiltu vandeniu liejau smile.gif dabar laukiam tavo žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 15, 12:34)
tai gerai smile.gif nes matai - aš žiedo visai nesitikėjau, pamačiau jau tik besiskleidžiantį visai tarp lapų suspaustą. tai iš pradžių gana skeptiškai žiūrėjau į vazono šildymą, tačiau tikrai veikia smile.gif na, ir šiltu vandeniu liejau smile.gif dabar laukiam tavo žiedų  wub.gif

jo butinai pasirodysiu viena mano tai jau nužidėjo štai ji čia tos kur ruošias žydėt mamauser posted image
Atsakyti
Ačiū visoms,kurios patarėt pašildyt vazoną.Pagaliau sulaukiau žiedų.Iškarto 2 žiedynai,nes kaip jau rašiau,manoji klivija dviguba.Tik žiedynai ne apvalūs ir pačių žiedelių kažkiek mažiau,bet vistiek smagu,kad žydi. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 06 15, 08:47)
ali ta asaba, jau galetu moderai ir uztrumpinti g.gif

kiek suprantu jau trumpino, ale pakeitė nicka ir vėl čia doh.gif
Atsakyti
vis ateinu jusu tema pasiskaityti, kokiu groziu cia prideta wub.gif saunuoles visos, as vis dar laukiu ziedeliu, tikiuopsi vistike kazkada prazys blush2.gif
p.s kaip bjauru kai tokioj grazioj temoj uzsiveisia "amaras" kurio niekaip neimanoma isnaikinti, nesuprantu tokiu personu tikslo ir noro visiems ikasti... schmoll.gif
Atsakyti
Dar viena klivija Persikas -Abrikosas Makentosha krauna pumpurus. Šių žiedai būna didesni už visų kitų. Didele gausa žiedų nepasižymi, bet gal todėl, kad ji mažutė..auginama iš sėklos. Kai daugiau žiedo ar stiebo bus matyt- darysiu fotosesiją.
Atsakyti
Lauksim lauksim 4u.gif

O tos piktdvases savo pykcio sultyse anksciau ar veliau suverda, pvz. kokios baisios ligos pasireiskia ar pan. Negalima i pasauli savo nuodus spajudyt, nes atpildas ateina. Visada ateina.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 06 16, 12:04)
Kai daugiau žiedo ar stiebo bus matyt- darysiu fotosesiją.

Laukiam pasirodant mirksiukas.gif
-----------------------------------------------------------------
Mačiau ir pas mane tarp lapelių jau kelios norėtų parodyti žiedukus,na bet tai vėliau,o dabar galim pasirodyti ir su pilnai prasiskledusiais žiedukais ax.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Pirmoji labai idomi, kitos dvi - panasios mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar ten ta pati - tose dvejose foto?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 16, 22:35)
Pirmoji labai idomi, kitos dvi - panasios  mirksiukas.gif
Papildyta:

Panašios ,tik jų žiedeliai daug didesni negu oranžinių, (fotikas truputi išreguliuotas-šiaip natūroje tos dvi daug tamsesnės ,vos ne raudonos ) na ir "bumbulai" nėra maži nes apie 20 žiedukų jau išsiskleidę. Dar kelios ruošiasi žydėti,bet kažko labai vangiai,gal kad oras atšalo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2009 06 16, 00:28)
kiek suprantu jau trumpino, ale pakeitė nicka ir vėl čia  doh.gif

galetu per IPprisijungima patrumpint, nebent internetu ivairiu turi biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 06 16, 15:03)
O tos piktdvases savo pykcio sultyse anksciau ar veliau suverda, pvz. kokios baisios ligos pasireiskia ar pan. Negalima i pasauli savo nuodus spajudyt, nes atpildas ateina. Visada ateina.

drinks_cheers.gif trumpiau sakant lazda turi du galus

QUOTE(Braške @ 2009 06 16, 21:23)
Mačiau ir pas mane tarp lapelių jau kelios norėtų parodyti žiedukus,na bet tai vėliau,o dabar galim pasirodyti ir su pilnai prasiskledusiais žiedukais  ax.gif 

wub.gif ech, kaip man grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lietuviško teksto rašymas be lietuviško raidyno simbolių – tai pats didžiausias lietuvių kalbos darkymas, koks tik begali būti. Taip rašantys žmonės niekina savo gimtąją kalbą, tyčiojasi iš jos, negerbia patys savęs ir kitų žmonių, kurie yra priversti skaityti jų sudarkyta kalba parašytus tekstus. Tokie „peizeliai“ neverti, kad juos gerbtų kiti tautiečiai. Ketinu kreiptis į forumo administratorių ir pareikalauti daugiau nebetoleruoti tyčiojimosi iš gimtosios, vienintelės tokios Žemėje, lietuvių kalbos. Taip besielgiančios „personos“ ir „asabos“ turi būti, anot jūsų pačių, „užtrumpintos“. Tuo labiau, kad daugelio jų kalboje apstu formų, žodžių ar posakių, nesutinkančių su nacionalinės kalbos dėsniais ir normomis. doh.gif
Tina*, o tu tai iš viso, sėdėjai, ar ką? Iš kur tiek kriminalinio žargono prisirinkai? nail.gif
Atsakyti