Bijok manes ir nekabink
Sedejau
, pataikei pirstu i aki, nesenai paleido
Bijok manes ir nekabink
Bijok manes ir nekabink
QUOTE(Tina* @ 2009 06 19, 00:15)
QUOTE(Steputė @ 2009 06 18, 22:57)
Lietuviško teksto rašymas be lietuviško raidyno simbolių tai pats didžiausias lietuvių kalbos darkymas, koks tik begali būti. Taip rašantys žmonės niekina savo gimtąją kalbą, tyčiojasi iš jos, negerbia patys savęs ir kitų žmonių, kurie yra priversti skaityti jų sudarkyta kalba parašytus tekstus. Tokie peizeliai neverti, kad juos gerbtų kiti tautiečiai. Ketinu kreiptis į forumo administratorių ir pareikalauti daugiau nebetoleruoti tyčiojimosi iš gimtosios, vienintelės tokios Žemėje, lietuvių kalbos. Taip besielgiančios personos ir asabos turi būti, anot jūsų pačių, užtrumpintos. Tuo labiau, kad daugelio jų kalboje apstu formų, žodžių ar posakių, nesutinkančių su nacionalinės kalbos dėsniais ir normomis.
oi, atsirado gerbianti
o kas is to, kad tu jau tokia gerbianti lietuviska raidyna ir cia atejus tik savo srutas zarstai
QUOTE(Tina* @ 2009 06 19, 00:15)
Sedejau
, pataikei pirstu i aki, nesenai paleido
Bijok manes ir nekabink
Bijok manes ir nekabink
Zinot, mes pamirsom ja ignoruoti
Geriau plepam toliau apie klivijas, dziaugiames ju ziedais
QUOTE(Tina* @ 2009 06 19, 12:58)
Zinot, mes pamirsom ja ignoruoti
Geriau plepam toliau apie klivijas, dziaugiames ju ziedais 
O pas mane antra klivija gauta is Lietuveles leidzia ziedyna
Tik va buciau praziopsojus nes kiek ziurejau nesimate ir nesimate jau buvau bepradedanti nerimauti ka darau blogai o cia siandien staigmena
Tik va ji pati labai pakrypus i viena sona tai ir ziedukas toks pasikraipes bet vis tiek koks jis bebutu labai labai smagu
Tik va buciau praziopsojus nes kiek ziurejau nesimate ir nesimate jau buvau bepradedanti nerimauti ka darau blogai o cia siandien staigmena
Tik va ji pati labai pakrypus i viena sona tai ir ziedukas toks pasikraipes bet vis tiek koks jis bebutu labai labai smagu
mergaites,sakykit i kelintus augimo metus galima tiketis zydejimo?Manoji turi tik 7 lapelius,o amziaus virs 1 metu.
QUOTE(Laivite @ 2009 06 20, 17:36)
O pas mane antra klivija gauta is Lietuveles leidzia ziedyna
Oi, kaip aš laukiau šios žinios. Kitaip ir būti negalėjo pas tokią puikią išmanančią šeimininkę. Bus labai labai gražus žiedas, o svarbiausia retas
Turiu aš tos klivijos vaiką, et dar nesiruošia žydėti. Gal dar ankstoka jam.
mano abi klivijos pakrypusios 
-------
tineorama, paprastai prižiūrėti nužydėjusią - palaistyti, ir viskas. aš trąšų pagaliukus sukišusi, ne su mano galva kitais būdais tręšti
-------
tineorama, paprastai prižiūrėti nužydėjusią - palaistyti, ir viskas. aš trąšų pagaliukus sukišusi, ne su mano galva kitais būdais tręšti
QUOTE(Laivite @ 2009 06 20, 16:36)
Ko gero link sviesos lenkiasi, ar negali taip buti?
as ir kazka panasaus turiu ant savo palanges, ziedai identiski, tik lapus leidzia labiau kaip amarilis, po viena is zemiu lenda, o pas jus lapas is lapo auga