Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

QUOTE(Tina* @ 2009 06 20, 23:16)
Ko gero link sviesos lenkiasi, ar negali taip buti?  ax.gif

pvz., mano abi ne į langą, o į lango sienelę pakrypusios, na, kai ant palangės stovi ax.gif
Atsakyti
Maniškė , kaip ir visuomet, pražysta vasarą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 06 21, 08:26)
Maniškė , kaip ir visuomet, pražysta vasarą  biggrin.gif

Oho, kos gražus žiedas bigsmile.gif

P. S. pamenat, aš kažkur kovo mėn. pirkau nukainuotą kliviją, kaip vėliau sužinojau, iš vidaus puvo, o šaknys, tai džiovintos, tai supūdytos buvo, na tai va, aš gi jos neišmečiau, galvoju, kai jau nuleips, tai tada mesiu, nes gaila ax.gif tai vat, dabar jau birželis eina į oabaigą, o manoji klivija kaip sėdi vazone, taip sėdi, nieko neleidžia (na, ten, iš kur naujo lapukai auga, supuvę buvo, tai aš išvaliau), vaikų taip pat neleidžia, bet ir nevysta, lapai gražūs, standūs, net nežinau, lyg ir didesni nei buvo atrodo g.gif gal ką patarsit? g.gif
Atsakyti
Nemeskit. Palikit ramybėje. Per daug neliekit, kad galutinai nesupūtų. Po kiek laiko, gal sugalvos kur šalia atžalą leisti. Mano viena atskirta taip padarė. Nepatiko pačiai augti, tai nudžiovino lapus, palikdama tik vieną. Po kurio laiko matau dygstančias ausytes. Vienas lapelis jau per 4 pirštus, kitas mažesnis..bet gyvybė augalėlyje yra. O jau mažai trūko, kad būtų nukeliavus į konteinerį. Tad, neskubėkit mesti. Augalui susivokti, ką jam toliau daryti, sukaupti jėgas vienam ar kitam sprendimui - reikia laiko. O mums kantrybės kartais ir nebeužtenka..
Štai kaip atrodo tos "ausytės": user posted image
O štai taip atrodo mano dryžuotlapė, pasipuošusi žiedais: user posted image
O štai taip Persikas-Abrikosas. Dar tik du žiedeliai žydi, kiti 8 laukia savo eilės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 06 21, 11:58)
Nemeskit. Palikit ramybėje. Per daug neliekit, kad galutinai nesupūtų. Po kiek laiko, gal sugalvos kur šalia atžalą leisti. Mano viena atskirta taip padarė. Nepatiko pačiai augti, tai nudžiovino lapus, palikdama tik vieną. Po kurio laiko matau dygstančias ausytes. Vienas lapelis jau per 4 pirštus, kitas mažesnis..bet gyvybė augalėlyje yra. O jau mažai trūko, kad būtų nukeliavus į konteinerį. Tad, neskubėkit mesti. Augalui susivokti, ką jam toliau daryti, sukaupti jėgas vienam ar kitam sprendimui - reikia laiko. O mums kantrybės kartais ir nebeužtenka..
Štai kaip atrodo tos "ausytės":  [url=http

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
grazu ziuret i jusu grazuolytes wub.gif
Atsakyti
Reik man savo geltoniuke persodint. Kazin ar tiks pirktinis kompostas?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 23, 09:35)
Reik man savo geltoniuke persodint. Kazin ar tiks pirktinis kompostas?

as tai sodinau i kapiniu zeme pirktine, sakiau rudeniop persodinsiu ir as, nes kolkas, tai jai ten visai neblogai ir saknys dar nelenda ne pro niekur biggrin.gif
Atsakyti
o aš į universalią žemę, juknevičiaus ar kokios ten firmos mastau.gif
user posted image

abi patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 23, 14:21)
o aš į universalią žemę, juknevičiaus ar kokios ten firmos mastau.gif
user posted image

abi patenkintos  smile.gif

Ši žemė augalams patinka, tik kad musyčių kambaryje atsiranda mad.gif Dabar jos nebenaudoju ir viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 06 23, 16:59)
Ši žemė augalams patinka, tik kad musyčių kambaryje atsiranda  mad.gif Dabar jos nebenaudoju ir viskas gerai  smile.gif

Tai va is kur pas mane musyciu priviso doh.gif
Nes i sita zeme kelis geliukus persodinau blink.gif
Atsakyti
Bet negi nuo tos zemes museliu gali privisti g.gif
Atsakyti