[/quote]
Jolanta,
Ai, o zinot jei pagauna nepilnameius rukant iskvecia tevus o tada

..nebus Jums ''geda'' pries draugus, senelius,gimines, kad Jusu brangioji dukryte tokiais sunkeliais nuejo?ar neverksit veliau krokodilo asaromis kai prisistatys Jusu dukra 15-16 su pilvu?ir pati ji NEGALES rupintis savo vaikais.Jus jais rupinsites...
Jus minejot, kad Jusu dukra nepraso pinigu is Jusu.tai kur ji gauna cigareciu?draugai?ar nepabostu draugams pastoviai duoti cigareciu?

dar Jus mnejot, kad pati rukanti esat.tai gal ji kada is jusu buvo paemus?nekilo JUms itarimas?
[/quote]
Na, jai seneliai pinigų duoda neretai, nemažai, tai per kokį gimtadienį prašo pinigų, o ne dovanų, tai tikrasis tėvas persiunčia išlaidoms... O dėl cigarečių, tai niekada nekilo man mintis, kad iš manęs pasiima, nes cigaretės visuomet su manimi. Na gal, porą kartų ir galėjo paimti. Nebent iš tėčio, na, patėvio. Bet manau, tas irgi būtų supratęs, kad kažkas ne taip.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2010 08 05, 08:33)
abejus tėvus į teismą už vaiko žalojimą - vaikinui - už mažametės tvirkinimą

kas per seksai 13 metų? mažametė.... bliamba, nugis septintokė

kontraceptikai - augančiam vaikui

taigis jos pačios hormonai dar tik pradeda formuotis, o čia iš šalies - ir vyriški, ir dozės vaistų, kad sunaikintų jų normalią raidą
Papildyta:
jūsų dukra draugauja su pilnametėmis?
Jos dauguma draugų - pilnamečiai.
Papildyta:
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 08 05, 13:49)
1.14m. ir 17m. yra skirtumas(reikejo taip dukrai pasakyti)
2.Dukra Jusu negerbia jeigu drysta i akis isrezti tokius dalykus..nemanau, kad jinai visa laika kiek jus su ja snekejot kalbejot nuosirdziai.
O kuo Jus tikites is psichologo?Ka jis JUms pades?
Na, kai ji susinervina, pasako dar ne taip...
Amžiaus skirtumą ji pati supranta. Aš iš psichologo tikiuosi to, kad mano dukrai pasidarys geriau. Aš negaliu kažko tikėtis, nes pacientė mano dukra, ne aš. Ji pati, pasirodo nori pas psichologą. Ji turi kažko tikėtis labiau, nei aš.