Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

QUOTE(oaze @ 2009 07 06, 18:15)
Sūnui 15 metų ir užgimė pirmoji meilė  smile.gif . Lyg ir būtų viskas gražu, pasipasokojo ir apie bučinį, nuotraukas rodė  bigsmile.gif , bet va, artėja atostogos, kurias praleidžiam ne Vilniuj ir teks 2 savaites praleist be mylimosios  verysad.gif . Viešpatie, netikėjau, kad vaikas taip kardinaliai pasikeis  doh.gif - irzlus, piktas, grasina bėgt iš namų, šaukia, rėkia klaikiausias frazes ir kaltinimus  gun_bandana.gif .. Pirmąkart gyvenime nenoriu ir bijau atsotogų. į diskusijas nesileidžia , visuos mūsų argumentuotės jam grynos nesąmonės ir nupušimas... neįsivaizduoju iš kur semtis stiprybės  blink.gif . dar prieš porą savaičių svaigo apie darbelį kokį vasarai, suradom. Apsigalvojo, nebedirbs, kad tik nei akimirkos nepraleistų be mylimosios.. Varge varge.. Suprantu aš jį, žinau, koks nenugalimas tas pirmasis karštis  blush2.gif  , bet negi dabar sudegint ant jo pirmosios meilės aukuro visos šeimos atostogas ? Ką daryt, neįsivaizduoju....  verysad.gif

Pritariu aukščiau pasisakiusių narių nuomonėm, bet tai nelabai manau, kad padės. doh.gif
Mano nuomonė tokia, kad jis bijo jos nenematyti dvi savaites. (Gi tam yra sms'kės ir t.t. ) o kad ją per tas dvi savaites kitas paukštukas nenuviliotų. mirksiukas.gif
Nu nežinau kodėl ,bet tokia pirma nuomonė galvon šovė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 08 liepos 2009 - 12:07
Oj tos mamos...Prisimenu kai pati 11 išėjau į pirma pasimatymą su tokiu tobulybe.(beje su juo draugauju jau 4 metus).Visą dieną ruošiausi,dabinausi blush2.gif O kai jau išėjau (sakiau ,kad pas draugę būsiu) tai mama pasakė:-atrodai kaip kokia Paris Hilton!
O juk visą dieną kaukes ant veido dėjausi,kojas rankas su karštu vašku nusipešiojau (be galo skaudėjo...Nežinau kaip ištvėriau xD) šiek tiek pasidažiau ,o mama tik švyst ir visą mano džiaugsmą sutrynė į miltus.Išeidama mamai atsikirtau ,kad ji visada taip atrodo,bet eidama link kavinės pradėjau bliauti ir tuomet tai tikrai atrodžiau baisiai.Mane pamatęs vaikinas pagalvojo ,kad man kažkas atsitiko todėl puolė klausinėti kad atsitiko ir pan...Jaučiausi tragiškai. blush2.gif Nuėjau į tualetą susitvarkiau,iš naujo pasidažiau ir tuomet jau apie mamą nebegalvojau.Kai grįžau mama atsiprašė manęs ir panašiai ,bet niekam nelinkėčiau taip pasijusti...Jūs mamos visai nagalvojat kaip mokykloj išlikti lygiu,nepagalvojat kaip tuo pačiu metu ir gerai mokytis,ir būrelius lankyt,ir susirasti vaikiną,ir draugių nepaleist,nepamirst ,kad sesę iš daržo paimt ir pan...Sėdit ir dejuojat ,kad dukra vaikiną susirado,dziaugėtes kai išsiskiria...Žodžiu turėtų būt atvirkščiai....
Atsakyti
Blogiausia, ką gali daryt tėvai, tai drausti ir per stipriai kontroliuoti. Nepamirškit, kad net patys mažiausi vaikai yra atskiros asmenybės, o kuo toliau, tuo labiau jos pasireiškia. Galiu pasakyt, ko man labiausiai trūko būnant paaugle šiuo klausimu- patarimų apie kontracepciją (tai kas, kad žinojau turbūt daugiau už mamą, bet vistiek norėjosi rūpesčio) be jokių ten "nekišk nagų, kur nereikia", pasitikėjimo. Nors ir nebuvau šventuolė, bet buvau nuolat įtarinėjama, o tai tik dar labiau skatino maištauti.
Nuo meilės kančių neapsaugosit, galit su tuo susitaikyt... Visiems lemta tą patirti, tik kad ne per skaudžiai blush2.gif
Atsakyti
Aš patariu nesijuokti, nesityčioti iš vaikų, paauglių meilės smile.gif Patikėkit, žinau ką reiškia kai visa šeima juokiasi iš tavo jausmų. Man 15. Draugauju su klasioku (negaliu pasakyti kad jis yra mano vaikinas, tačiau aš žinau ką jis man jaučia ir jis žino ką aš jam jaučiu) jau nuo 13 metų. Smagu kai yra žmogus, kuris tave supranta, paguodžia kai reikia, nuo kurio nesinori net trauktis, o bet koks prisilietimas nukrato tave lyg elektra. Bet labai dažnai prigesina jausmus tėvai ir brolis, kurie tyčiojasi iš manęs. Žinokit, jeigu erzinate, tyčiojatės iš savo atžalų meilės, tai jūs juos vis daugiau tolinate nuo savęs, jie pradeda jumis nepasitikėti, vis mažiau jūsų klauso ir tada jau gali visokių šposų pridaryti su anūkais nestuke.gif
Atsakyti
Nu aišku aš tėvams jokių anūkų nežadu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Via Lattea @ 2009 07 11, 20:27)
Nu aišku aš tėvams jokių anūkų nežadu  lotuliukas.gif

Nu jei jau elektra taip žiauriai krato nuo 13-kos, gali labai greitai su tais anūkais.. biggrin.gif

Mano dukra tai nuo 16-kos draugavo su vaikinu, dabar jau ir 19 tuoj, išėjo kartu gyventi, sutaria puikiai...Man jau tas didysis šokas praėjo, dabar sūnus svaigsta nuo panų, bet stengiuosi neįžeisti, paprašau nuotraukas inete parodyti, aptariam abu išvaizdą, kuri man graži, kuri jam. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 11 liepos 2009 - 19:47
Ne nuo trylikos, o tik dabar taip, nes iki tol buvome geri draugai smile.gif Bet to mes nevaikštom susikabinę už rankų ir dar nė karto nesibučiavom blush2.gif Šiaip tai yra jau žiauru kai pažiūriu mokykloj - 12 metų vaikai jau laižosi... Kažkaip nenormalu blink.gif O aš tai truputį senamadiškų pažiūrų - jokių ten visokių santykių iki 18 ir šiaip nesu gyvenime laikiusi cigaretės, nė karto neturėjau burnoj alkoholinio gėrimo (išskyrus kai tėvai duoda paragauti), nesu jokia ten narkomanė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via Lattea: 12 liepos 2009 - 11:39
QUOTE(Via Lattea @ 2009 07 12, 12:36)

Šiaip tai yra jau žiauru kai pažiūriu mokykloj - 12 metų vaikai jau laižosi... Kažkaip nenormalu  blink.gif

o 16 permiegoja doh.gif mano dukterecia 17 vaika uzsitaise, o vaikinas pabego... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2009 06 10, 09:32)

Sūnus kartą pareiškė "kaip sunku, kai esi isimylėjęs ir tau tik aštuoni....". biggrin.gif  g.gif

Svarbiausia, kad jiems - tai tikra, svarbu ir t.t.

Čia frazė iš vieno animacinio filmo.

Pati vaikino neturiu, nors norinčių buvo ne vienas ir ne du, bet nei vieno neprisileidau. Net jei ir turėčiau vaikiną mamai nesakyčiau. Vos tik gaunu sms'a nuo kokio nors vaikino kur rašo pvz "myliu tave" staigiai trinu kad tėvai nepamatytų, o jie mėgsta žinutes ir skambučius patikrint...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 11, 01:59)
Blogiausia, ką gali daryt tėvai, tai drausti ir per stipriai kontroliuoti. Nepamirškit, kad net patys mažiausi vaikai yra atskiros asmenybės, o kuo toliau, tuo labiau jos pasireiškia. Galiu pasakyt, ko man labiausiai trūko būnant paaugle šiuo klausimu- patarimų apie kontracepciją (tai kas, kad žinojau turbūt daugiau už mamą, bet vistiek norėjosi rūpesčio) be jokių ten "nekišk nagų, kur nereikia", pasitikėjimo. Nors ir nebuvau šventuolė, bet buvau nuolat įtarinėjama, o tai tik dar labiau skatino maištauti.
Nuo meilės kančių neapsaugosit, galit su tuo susitaikyt... Visiems lemta tą patirti, tik kad ne per skaudžiai  blush2.gif

Tai jau tikrai taip yra 4u.gif .
Ir ankstyvieji paaugliukai "įsimyli", vaikiškai ir taip, bet vis tiek biggrin.gif . O ką, ar mes kitokie buvome? Svarbiausia kalbėtis, aptarti, patarti, bet nepasijuokti, nes tai bus labai skaudu. Pati dar prisimenu save tokio amžiaus ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(oaze @ 2009 07 06, 18:15)
Sūnui 15 metų ir užgimė pirmoji meilė  smile.gif . Lyg ir būtų viskas gražu, pasipasokojo ir apie bučinį, nuotraukas rodė  bigsmile.gif , bet va, artėja atostogos, kurias praleidžiam ne Vilniuj ir teks 2 savaites praleist be mylimosios  verysad.gif . Viešpatie, netikėjau, kad vaikas taip kardinaliai pasikeis  doh.gif - irzlus, piktas, grasina bėgt iš namų, šaukia, rėkia klaikiausias frazes ir kaltinimus  gun_bandana.gif .. Pirmąkart gyvenime nenoriu ir bijau atsotogų. į diskusijas nesileidžia , visuos mūsų argumentuotės jam grynos nesąmonės ir nupušimas... neįsivaizduoju iš kur semtis stiprybės  blink.gif . dar prieš porą savaičių svaigo apie darbelį kokį vasarai, suradom. Apsigalvojo, nebedirbs, kad tik nei akimirkos nepraleistų be mylimosios.. Varge varge.. Suprantu aš jį, žinau, koks nenugalimas tas pirmasis karštis  blush2.gif  , bet negi dabar sudegint ant jo pirmosios meilės aukuro visos šeimos atostogas ? Ką daryt, neįsivaizduoju....  verysad.gif

Tikrai sudėtingai.. O gal blogiausiu atveju pasiūlyti jam pasilikti Vilniuje, gal tada pats norėtų važiuoti su jumis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Via Lattea @ 2009 07 11, 19:02)
Aš patariu nesijuokti, nesityčioti iš vaikų, paauglių meilės  smile.gif Patikėkit, žinau ką reiškia kai visa šeima juokiasi iš tavo jausmų. Man 15. Draugauju su klasioku (negaliu pasakyti kad jis yra mano vaikinas, tačiau aš žinau ką jis man jaučia ir jis žino ką aš jam jaučiu) jau nuo 13 metų. Smagu kai yra žmogus, kuris tave supranta, paguodžia kai reikia, nuo kurio nesinori net trauktis, o bet koks prisilietimas nukrato tave lyg elektra. Bet labai dažnai prigesina jausmus tėvai ir brolis, kurie tyčiojasi iš manęs. Žinokit, jeigu erzinate, tyčiojatės iš savo atžalų meilės, tai jūs juos vis daugiau tolinate nuo savęs, jie pradeda jumis nepasitikėti, vis mažiau jūsų klauso ir tada jau gali visokių šposų pridaryti su anūkais  nestuke.gif

Labai graži pirmoji meilė 4u.gif .
Atsakyti
yra toks grazus eilerastukas:

meile neklausia tavo vardo,
ir kiek jai metu nesvarbu.
sustoja ji prie tavo lango,
ir tyliai sako: ateinu...
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 07 12, 12:47)
o 16 permiegoja doh.gif  mano dukterecia 17 vaika uzsitaise, o vaikinas pabego... blush2.gif

as ir 17 uzsitaisiau na ir ka auginam abu sekmingai ir esame laimingi bigsmile.gif
Atsakyti