Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

QUOTE(skorpea @ 2009 07 17, 19:05)
as ir 17 uzsitaisiau na ir ka auginam abu sekmingai ir esame laimingi bigsmile.gif

sekasi! matyt tavo vyras geras zmogus ir nebailys, kad nepabijojo atsakomybes.
Atsakyti
as ir 17 uzsitaisiau na ir ka auginam abu sekmingai ir esame laimingi bigsmile.gif

Jau visus pusę metų auginate ir esate laimingi... Jetau... žmonės tiek negyvena..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 17, 20:23)
Jau visus pusę metų auginate ir esate laimingi... Jetau... žmonės tiek negyvena..

tikrai g.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ir būkit laimingi 4u.gif
Atsakyti
Nors buna ir laimingu istoriju ir seimu, bet manau nei viena mama nepalinkies savo vaikams tapti tevais ankstyvame amziuje. Vaika auginti yra sunkus darbas. Daug priklauso nuo paciu jaunu tevu, daugeliu atvieju nuo jaunos mamos. Ar jinai pasiruosusi tam?
skorpea, sekmes ir istvermes mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielosios o ar jus kadanors norejote susitikt susipazinti su vaiku antrosiomis puselemis jei taip galima pavadinti? ir ar teko kada pamatyt? bigsmile.gif ax.gif mano dukra savojo tai kazkaip nenori rodyt schmoll.gif
Atsakyti
biggrin.gif Aš su savo vyru pradėjau draugaut 15 metų, mano vyrui buvo beveik 17-ika. Dabar mano broliui tiek, ir jis man atrodo dar toooks jaunutis, kai pati tokio amžiaus jaučiausi labai rimta pana, o kaip buvo - nežinau lotuliukas.gif 18-ikos įsitaisiau nestuke.gif pilvuką ir mudu šiek tiek paskubinom vestuves, nes jau ir prieš tai jautėm, kad mudviem kartu labai gerai. Mano nėštumas nebuvo labai neplanuotas, mudu po kojomis turėjome šiokį tokį pagrindą, dirbom, aš gyvenau atskirai nuo tėvų, vaikinas dar kelis mėnesius gyveno su mamos šeima. Kai gimė pirmas vaikutis, netrukus pagalvojom ir apie antrą. Dabar mudu kartu 6 metus. Turim du vaikus, labai mylim vienas kitą, smagu mums kartu wub.gif
Bet, kai pradėjau su MB bendrauti mano tėvai šaltokai su juo elgdavosi. Vėliau išsiaiškinau, kad tiesiog bijojo per daug prie jo priprasti ir pamilti, nes juk galėjo tų vaikinų būti n+1 blush2.gif Bet dabar, kai jie jau pamatė, kad aš tiesiog labai anksti išsirinkau tą Vienintelį, myli mano vyrą biggrin.gif
Mudvi su mama visada būdavom labai atviros ir dabar aš jai už tai labai dėkinga. Ji pasidomėdavo, kaip man sekasi meilės reikaluose, koks žmogus mano vaikinas, kokie mano draugai ir t.t. Ji niekada iš manęs nesityčiodavo, kai "mirdavau iš meilės", tiesiog sakydavo, kad vieną dieną arba tai visiškai praeis, arba pereis į kitą kokybę biggrin.gif Kartais, kai per daug "nusvaigdavau" primindavo man, kad gyvenimas nesisuka tik aplink mano vaikiną, skatindavo sportuoti, domėtis įvairiais dalykais. Aišku, mudvi ir pasipykdavom, bet labai retai. Dažniausiai todėl, kad per meilę, mokslus ir kitą veiklą visai užmiršdavau savo pareigas namuose.
Mano patarimai įsimylėjusių paauglių mamoms būtų tokie:
1. Nemenkink meilės, net jeigu pati ir įsimylėjai 30-ies ir netiki, kad iki tol galima mylėti. Mano aplinkoje yra dar kelios poros, kurie nuo 15-ikos metų kartu. Viena šeima jau susituokę 26 metus, nors abu tokie "pašėlę", bet tiesą sakant tai viena gražiausiai bendraujančių šeimų mano aplinkoje, dar ir dabar vaikšto už rankučių susikibę ax.gif wub.gif
2. Nekalbėk blogai apie dukros/sūnaus vaikiną/merginą. Taip tik susipyksit. Kaip tik paklausk, kaip jam/jai sekasi. Tačiau tai turi daryti nuoširdžiai, o ne su tokia idėja " paklausiu ką tas netikėlis/netikėlė vėl prisidirbo". Tai paskatinsi dukros ar sūnaus atvirumą.
3. Parodyk pasitikėjimą. Aš visada žinojau, kad mano tėvai nepritartų smileysex.gif N-18. Bet jie su vaikinu mane išleisdavo ir į vakarėlius, kurie vykdavo per naktį, nakvoti pas mūsų su MB bendrus draugus ir t.t. Ir aš nė karto jų nenuvyliau (ir manau, jie tai žino), nors pagundų oi, kiek buvo blush-anim-cl.gif
4. Atsargiai primink, kad pasaulis nesisuka tik apie vaikiną/merginą, bet be piktumo. tiesiog paklausk, ar nenori pasikviesti draugės/draugo, lankyti kokį būrelį ir t.t. Nesakyk "Kiek tu su juo dar gali tampytis, eik, nuveik ką nors naudingo"
5. Paskatink vaikiną/merginą pasikviesti į svečius arbatos ar tiesiog šiaip kaip, kviečiasi kitus draugus. Paklausk dukros/sūnaus, gal nori kad kartu su šeima į sodybą ar pan. važiuotų ir jos/jo vaikinas/mergina. Taip geriau pažinsi savo atžalos antrą pusę. Nesureikšmink to, kad jie pora. Tiesiog elkis, kaip su labai geru vaiko draugu.
Man atrodo, kad nuoširdžiu bendravimu galima labai daug sužinoti apie tą vaikinuką/mergaičiukę, jo požiūrį gyvenimą ir vertybes, kokia jo šeima, pomėgiai, o kai žinai su kuo bendrauja Tavo vaikas ir ramiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 18 liepos 2009 - 16:54
QUOTE(Virgina111 @ 2009 07 18, 16:43)
Mielosios o ar jus kadanors norejote susitikt susipazinti su vaiku antrosiomis puselemis jei taip galima pavadinti? ir ar teko kada pamatyt? bigsmile.gif  ax.gif  mano dukra savojo tai kazkaip nenori rodyt  schmoll.gif

Na, mano dukra dar kaip ir stipriai per jauna rimtoms draugystėms, bet visada pasisako ir parodo, kurį berniuką "įsimylėjo" biggrin.gif . Šaunūs tie berniukai blush2.gif .
Atsakyti
Tai va, atskleisiu savo pasireiškimų šoje forumo temoje priežastį. Mes su drauge sugalvojome atlikti tokį eksperimentą. Sukūrėme trumpą istorijėlę apie įsimylėjimą (anksčiau rašytos žinutės) ir stebėjome žmonių reakciją į paauglių meilę. blush2.gif Atsiprašom, kad tos istorijos netiesa, bet tikslas buvo kilnus blush2.gif Taip pat klausinėjome įvairaus amžiaus žmones ką jie mano apie paauglius ir t.t. Ir šia tema padiskutuosime mokykloje per etikos pamoką. Taigi tyrimo išvados: daugelis paaugliams klijuoja sekso ištroškusių narkomanų etiketę, kai kurie iš jūsų jau sergat paranoja dėl tų savo vaikų blush2.gif Juk ne visi yra jau tokie baisūs ir tikrai nenusipelnė kažkokių įtarinėjimų ar panašiai. Gyvenkit su savo vaikais taikiai thumbup.gif Kai kurios iš jūsų tikrai nuostabiai ir teisingai kalba šia tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via Lattea: 21 liepos 2009 - 19:02
QUOTE(Via Lattea @ 2009 07 21, 19:57)

Kai kurios iš jūsų tikrai nuostabiai ir teisingai kalba šia tema  smile.gif

pavyzdziui AS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Via Lattea @ 2009 07 21, 19:57)
Tai va, atskleisiu savo pasireiškimų šoje forumo temoje priežastį. Mes su drauge sugalvojome atlikti tokį eksperimentą. Sukūrėme trumpą istorijėlę apie įsimylėjimą (anksčiau rašytos žinutės) ir stebėjome žmonių reakciją į paauglių meilę.  blush2.gif Atsiprašom, kad tos istorijos netiesa, bet tikslas buvo kilnus  blush2.gif Taip pat klausinėjome įvairaus amžiaus žmones ką jie mano apie paauglius ir t.t. Ir šia tema padiskutuosime mokykloje per etikos pamoką. Taigi tyrimo išvados: daugelis paaugliams klijuoja sekso ištroškusių narkomanų etiketę, kai kurie iš jūsų jau sergat paranoja dėl tų savo vaikų  blush2.gif  Juk ne visi yra jau tokie baisūs ir tikrai nenusipelnė kažkokių įtarinėjimų ar panašiai. Gyvenkit su savo vaikais taikiai  thumbup.gif Kai kurios iš jūsų tikrai nuostabiai ir teisingai kalba šia tema  smile.gif

Na šaunuolės merginos, išradingos ir kūrybingos thumbup.gif .
Atsakyti
Graži istorija sukurta, bet ka daryt realybėj ?
Įsimylėjo paauglė dukra 20-metį, visi žinom kad jis valkiojasi su kuo netingi, kad įžeidinėja ją, veja ją šalin, bet...ji pati limpa prie jo, verkia naktimis unsure.gif . bandom parodyt jo tikrą veidą jai, bandom sudomint ją kitais užsiėmimais, aprimsta, bet po kiek laiko vėl laksto paskui jį. Nori jam pasirodyt vyresnė, kartais rūko, net išgeria, kad šustra atrodytų. Jau nebežinau ką ir bedaryt verysad.gif . Jis ją žemina, naudojasi ja, o ji....laksto iš paskos ir verkia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antrakartmamyte: 22 liepos 2009 - 14:57