kažkaip netyčia užtikau, kad ir tokia kaimyniška tema yra

Mes iš Sausio 13-osios

taip, mums irgi sakė - oj, be problemų....... eilėje buvom pirmam dešimtuke.
bet pasirodo... atsiranda su legvatom ir....
kai skambinau į savivaldybę, sakė, jeigu gražiuoju direktorė nepriima, tai vėl jiems skambinti, ir jie įkiš į artimiausią darželį vaiką, kur tik bus vieta

oho, tai jūs vėlai gal užsirašėt? kokiam čia darže?
Lukaja, aš galvoju o kaip su pradine mokykla, pas mus tai nėr juk...
o va mano sesuo (netoli gyvena irgi) vedė specialiai į tą krikščionišką kur su pradine mokykla, nes ten sakė pirmenybė po darželio iškart į mokyklą

į krikščionišką aš šiaip nelabai noriu, bet į tą ryto berods mokyklą vežioti jau tektu ir jos reputacija

pradinuko nenorėčiau leisti.
[/quote]
atleiskit, kad nepriimta į jūsų tarpą terpiuosi

Mes savo mažėlį užrašėm į "Medynėlį" praėjusių metų pabaigoj. Pagal sąrąšą 30 vietoj, bet turėtume, direktorės žodžiais, patekt, nes brolis lanko. Čia ta lengvata...

QUOTE(dianczik @ 2010 05 19, 12:30)
Mes irgi SVEIKINAM
O pas mus ne tokios linksmos naujienos. Mus del amziaus neitrauke i grupes sarasus. Atsirado daug norinciu ir nepatekom
Direktore siule ateiti rugseji, jei kas atsisakis lankyti darzelio mus paims (bet dabar jau jos zodziais netikiu)

O pas mus ne tokios linksmos naujienos. Mus del amziaus neitrauke i grupes sarasus. Atsirado daug norinciu ir nepatekom

tikrai nueikit. Papletkinsiu: šiemet "Medynėly" jungia priešmokyklinę grupę ir todėl daro papildomą mažiukų grupę. Persakau, ką sakė viena auklėtoja. Be to, žmonės ir persigalvoja, ir migruoja