Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių mamytės ir vaikučiai

sveikutės 4u.gif
kažkaip netyčia užtikau, kad ir tokia kaimyniška tema yra bigsmile.gif
Mes iš Sausio 13-osios bigsmile.gif

taip, mums irgi sakė - oj, be problemų....... eilėje buvom pirmam dešimtuke.
bet pasirodo... atsiranda su legvatom ir....
kai skambinau į savivaldybę, sakė, jeigu gražiuoju direktorė nepriima, tai vėl jiems skambinti, ir jie įkiš į artimiausią darželį vaiką, kur tik bus vieta smile.gif
oho, tai jūs vėlai gal užsirašėt? kokiam čia darže?
Lukaja, aš galvoju o kaip su pradine mokykla, pas mus tai nėr juk...
o va mano sesuo (netoli gyvena irgi) vedė specialiai į tą krikščionišką kur su pradine mokykla, nes ten sakė pirmenybė po darželio iškart į mokyklą unsure.gif
į krikščionišką aš šiaip nelabai noriu, bet į tą ryto berods mokyklą vežioti jau tektu ir jos reputacija schmoll.gif
pradinuko nenorėčiau leisti.

[/quote]

atleiskit, kad nepriimta į jūsų tarpą terpiuosi blush2.gif Paprasčiausiai labai smalsu pasidarė, kodėl "Ryto" m-kla blogos reputacijos? Ji, kaip sakant, per tvorą nuo "Medynėlio"?.. g.gif

Mes savo mažėlį užrašėm į "Medynėlį" praėjusių metų pabaigoj. Pagal sąrąšą 30 vietoj, bet turėtume, direktorės žodžiais, patekt, nes brolis lanko. Čia ta lengvata... ax.gif

QUOTE(dianczik @ 2010 05 19, 12:30)
Mes irgi SVEIKINAM  4u.gif
O pas mus ne tokios linksmos naujienos. Mus del amziaus neitrauke i grupes sarasus. Atsirado daug norinciu ir nepatekom  verysad.gif Direktore siule ateiti rugseji, jei kas atsisakis lankyti darzelio mus paims (bet dabar jau jos zodziais netikiu)

tikrai nueikit. Papletkinsiu: šiemet "Medynėly" jungia priešmokyklinę grupę ir todėl daro papildomą mažiukų grupę. Persakau, ką sakė viena auklėtoja. Be to, žmonės ir persigalvoja, ir migruoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 13 birželio 2010 - 12:47
mes buvom eileje 37 kai pasake kad nepateksim,tai buvo geguze.o dabar nuejau birzelio 3d.tai pasake kad patekom rugsejo 1d. thumbup.gif
bet yra isakymas,kas tikrai lankys darzeli nuo rugsejo 1d.turi nueiti i darzeli ik birzelio 1d.ir uztvirtinti,vos nepavelavau doh.gif tad bekit ir jus! nono.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2010 06 13, 12:45)

Mes savo mažėlį užrašėm į "Medynėlį" praėjusių metų pabaigoj. Pagal sąrąšą 30 vietoj, bet turėtume, direktorės žodžiais, patekt, nes brolis lanko. Čia ta lengvata...  ax.gif

mūsų mažėlis turėtų eiti į daržą 2012 m. rugsėjį. Nors direktorė sakė, kad pateksim, bet pradedu galvot, kad viskas vis keičiasi ir kad reik gal ir į "Strazdelį" užrašyt... Tikiuosi, kad mano nerimas bereikalingas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2010 06 14, 08:54)
mūsų mažėlis turėtų eiti į daržą 2012 m. rugsėjį. Nors direktorė sakė, kad pateksim, bet pradedu galvot, kad viskas vis keičiasi ir kad reik gal ir į "Strazdelį" užrašyt... Tikiuosi, kad mano nerimas bereikalingas...  ax.gif

kad negali rašytis į du, nes sistema viena dabar internete, jei užsirašysi į kitą, iš pirmojo sarašų brauks. bent man taip pasakė. smile.gif

dabar juk savivaldybė reguliuoja kažkiek.
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 06 14, 09:07)
kad negali rašytis į du, nes sistema viena dabar internete, jei užsirašysi į kitą, iš pirmojo sarašų brauks. bent man taip pasakė. smile.gif

dabar juk savivaldybė reguliuoja kažkiek.

2012 METAMS TIKRAI PATEKSIT! nes mes uzsirasem pries metus ir tai dabar va patekom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga99 @ 2010 06 14, 11:16)
2012 METAMS TIKRAI PATEKSIT! nes mes uzsirasem pries metus ir tai dabar va patekom. mirksiukas.gif

oi ačiū už nuraminimą.
Kai praėjusių metų pabaigoj atėjau prašytis dėl vyresnio priėmimo, tai sakė, kad 2004 ar 2005 m. gimimo vaikams su patekimu bėdų nėra, o jau su 2007, 2008 prasideda bėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2010 06 15, 08:24)
oi ačiū už nuraminimą.
Kai praėjusių metų pabaigoj atėjau prašytis dėl vyresnio priėmimo, tai sakė, kad 2004 ar 2005 m. gimimo vaikams su patekimu bėdų nėra, o jau su 2007, 2008 prasideda bėdos  doh.gif

mes gimem 2008 ir va rugseji jau eisim bicycle.gif
Atsakyti
Sveikos, Karoliniškių mamytės 4u.gif
Mes su mažąja esam iš Karoliniškių gyvename A.P. Karoliuko g. 13. Labai norėtume įsijungti įjūsų gretas ir kartu sus jumis pastumdyti vėžimėlį. smile.gif Ar priimsit? wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal ir mes galėtume jungtis į jūsų būrį? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ciombocka @ 2010 06 02, 12:02)
Sveiki, ne per seniausiai tapau mamytė. Gyvenu Karoliniškėse. Matau, kad mūsų mikrorajone daug mamyčių, bet tema pastoviai kažkur 3 psl. Ar yra mamyčių, kurios norėtų kartų pastumdyti vežimėlius? Juk orai geri, o ir drauge linksmiau smile.gif Aš gyvenu Jankausko gatvei, tai gal atsiras iš Jankausko ar šalią esančių? Nors gali būti ir iš toliau  biggrin.gif

Galėtume mes kurią dieną susibėgti, tik man dar reikia išsistudijuot kur ta Jankausko gatvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 06 20, 14:51)
Sveikos,

Gal ir mes galėtume jungtis į jūsų būrį? blush2.gif
Papildyta:
Galėtume mes kurią dieną susibėgti, tik man dar reikia išsistudijuot kur ta Jankausko gatvė 4u.gif

Būtų faina, o kurioj gatvėj jus esat? 4u.gif Jankausko g. čia tarp Norfos ir Rimi, kur Ugniagesių stotelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2010 06 21, 06:52)
Būtų faina, o kurioj gatvėj jus esat?  4u.gif  Jankausko g. čia tarp Norfos ir Rimi, kur Ugniagesių stotelė  ax.gif

Na tai mes prie pat Rimi, Asanavičiūtės gatvėj ax.gif Bet dabar orai nekokie, tai reikia laukt kada viskas išgražės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 06 21, 10:44)
Na tai mes prie pat Rimi, Asanavičiūtės gatvėj ax.gif Bet dabar orai nekokie, tai reikia laukt kada viskas išgražės mirksiukas.gif

va tas ir yra, net ir vakar po pietų apėjom gal 3 žaidimų aikšteles vyresniam ieškodami chebros - nieko verysad.gif
Atsakyti