Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių mamytės ir vaikučiai

QUOTE(redxshi @ 2010 06 23, 22:05)
nu jau oras oras doh.gif  nei iš namų nosies iškist doh.gif
o mums mankštelių dar kol kas neprireikė, o kokiu atveju jos skiriamos? g.gif

Yra nemokamai 10 mankštų, vadinasi ankstyvoji korekcija. Jų ir neturi prireikti, čia vaikeliui sveika 4u.gif
Paprašykite pas savo vaikų ligų daktarę, jį turi duot ax.gif
Atsakyti
O kodel mergiotes mane praignoravot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yanuli4ka @ 2010 06 24, 19:16)
O kodel mergiotes mane praignoravot?  blush2.gif

kad ir pačios čia naujokės biggrin.gif junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yanuli4ka @ 2010 06 24, 19:16)
O kodel mergiotes mane praignoravot?  blush2.gif

Aš irgi siūliau vežimus pastumdyt bigsmile.gif
Atsakyti
mane ir praignoravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2010 06 24, 20:22)
mane ir praignoravo biggrin.gif

Nieks neignoruoja, tik mūsų tema kažkokia apmirus. Mamyčių daug, o nieks nebendrauja sad.gif Nuo šiol gaivinsim temą biggrin.gif
O kurioj gatvėj esat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2010 06 27, 09:46)
O kurioj gatvėj esat?  4u.gif

neužilgo Vaitkaus būsim smile.gif

Kad aš vežimų nesiūlau stumdyti, tad ir atsako nebuvo į mano postą biggrin.gif Aš tik norėjau pasikonsultuoti, ar kas veda vaikučius į "Lokiuką". Bet jei neatsakė, vadinasi neveda niekas biggrin.gif O "Lokiuko" temoje irgi pakankamai ramu..
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2010 06 27, 10:34)

Kad aš vežimų nesiūlau stumdyti, tad ir atsako nebuvo į mano postą biggrin.gif Aš tik norėjau pasikonsultuoti, ar kas veda vaikučius į "Lokiuką". Bet jei neatsakė, vadinasi neveda niekas biggrin.gif O "Lokiuko" temoje irgi pakankamai ramu..

Supratau, tai kad ir čia ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2010 06 27, 10:34)

O kur tas "Lokiukas" čia dabar yra? g.gif reikia po truputį su darželiais susipažinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redxshi: 27 birželio 2010 - 16:30
QUOTE(redxshi @ 2010 06 27, 17:29)
O kur tas "Lokiukas" 2ia dabar yra?  g.gif reikia po truputį su darželiais susipažinti blush2.gif

biggrin.gif Lokiukas yra Šimulionio g., rusų darželis-mokykla. Jums lopšeliais-darželiais kol kas reikėtų domėtis pradėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2010 06 27, 17:30)
biggrin.gif Lokiukas yra Šimulionio g., rusų darželis-mokykla. Jums lopšeliais-darželiais kol kas reikėtų domėtis pradėti smile.gif

jo jo, radau info, kad ten kiek vyresni vaikučiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2010 06 23, 13:31)
Šiap aš šiandien kaip tik ir užklausiau. Tai valstybė finansuoja 10 nemokamų mankštų kasmet.  4u.gif
Tai kitais metais irgi eisiu  biggrin.gif

mūsų vyresniam paskutinį kursą darė gal kokių 6-7 mėnesių, tai su skandalais doh.gif

QUOTE(redxshi @ 2010 06 23, 21:05)

o mums mankštelių dar kol kas neprireikė, o kokiu atveju jos skiriamos? g.gif

jei per žemas ar per aukštas raumenų tonusas. Arba profilaktiškai, tai čia priklauso nuo gydytojos malonės ir dosnumo mirksiukas.gif Mūsų kažkaip buvo dosni (pati pasiūlė) ir be dovanų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ciombocka @ 2010 06 27, 08:46)
Nieks neignoruoja, tik mūsų tema kažkokia apmirus. Mamyčių daug, o nieks nebendrauja sad.gif Nuo šiol gaivinsim temą  biggrin.gif
O kurioj gatvėj esat?  4u.gif

aš pratylėjau, nes šias savaites turėjau reikalų, plius išvažiavus buvau blush2.gif Ateinančią savaitę ir neprisijungčiau blush2.gif
Atsakyti