Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

QUOTE(sonnaa @ 2010 08 12, 14:58)
tai man siand atsiunte ta pirma biuleteni,tai pamirsau ten pasirasyti doh.gif ,tai dar idejo viena lapa su keliais klausimais,na vel as jiems atgal siand issiunciau,ziuresim kas toliau bus g.gif na o kaip tau ar gavai kokiu ziniu,o gal jau moka tau pinigelius? 4u.gif

As irgi siandien gavau biggrin.gif pagaliau thumbup.gif man atsiunte ceki, raso periodas nuo liepos 24d. iki rugpjucio 4d. tai ismokejo 326e. tik nezinau kaip jie ten skaiciuoja, kiek esu girdejusi uz pirmas tris dienas, ir uz sekmadienius nemoka,tai kazkur gaunasi kad uz dvi savaites cia atsiunte, ziuresiu ka toliau gausiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akizif @ 2010 08 12, 20:28)
As irgi siandien gavau  biggrin.gif  pagaliau thumbup.gif  man atsiunte ceki, raso periodas nuo liepos 24d. iki rugpjucio 4d. tai ismokejo 326e. tik nezinau kaip jie ten skaiciuoja, kiek esu girdejusi uz pirmas tris dienas, ir uz sekmadienius nemoka,tai kazkur gaunasi kad uz dvi savaites cia atsiunte, ziuresiu ka toliau gausiu...  g.gif

dziaugiuos del taves 4u.gif idomu kada as dabar sulauksiu,na dar tikriausiai dvi savaites lauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnaa @ 2010 08 12, 23:58)
dziaugiuos del taves 4u.gif idomu kada as dabar sulauksiu,na dar tikriausiai dvi savaites lauksiu doh.gif

Tikekimes, kad dabar tau nereikes tiek ilgai laukt, gal jau jie viska apskaiciave yra tik truko tavo paraso... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akizif @ 2010 08 13, 10:47)
Tikekimes, kad dabar tau  nereikes tiek ilgai laukt, gal jau jie viska apskaiciave yra tik truko tavo paraso... g.gif

na gal reik tiketis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 08 08, 19:13)
Nu siaip tai 2 turi buti,jei eiga normali  g.gif  visoj ES taip... ir jo Zaveriukste mazdaug tas sav ir nurode...
Eiksa u,kuo toliau klasuau,tuo labiau imsiu zysti,kad pervestu i cavan,nu jetaus kas per nesamone,kapines po langais  blink.gif

Tai kad jau ir LT tik vienas bepriklauso, jei nestumo eiga normali 18-20 sav. Ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(Uga_ @ 2010 08 10, 14:50)
o ar kas nors is jusu susidure su tuo, kad issiuntus ta forma del illness benefit jie atsiustu laiska ir prasytu mano gimimo liudijimo? nu nafik jis jiems? be to senovinis, rusiskas... jauciu kad jau papuoliau pas tokius kur kabinetis pradeda ir visokiu nesamoniu prasinet..

Nu ne, man nereikejo.. Ir pirmakart toki dalyka girdziu del gimimo liudijimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eduke @ 2010 08 11, 17:04)
sveikos, scana daro tik viena cia airijoj. antra gautum nebent kas nors blogai atsitiktu. lyties niekas net nesiruosia sakyti, nes tai nera medical condition. va taip man pasake,o jei nori suzinot lyti, sako eik privaciai. ta vat merginos. uk tai 2 daro tikrai. o cia niu...kaimas. taip kad jei viskas ok, nes tumas normalus, kas turit pinigeliu arba privaciai lyti suzinot. o jei i lt tai lt. as lt suzinojau  thumbup.gif

tai va buvau, ir gavau antra scana. nesupratau kodel, bet taip iseina, kad jie sneka ka nori. nors zinau viena panicka ji tik viena scana gavo, ir antro niekaip neissiprase. bet kokiu atveju lyties nepatvirtino, nes tipo nemate verysad.gif taip kad buvo ir be reikalo.nors aisku malonu matyti kleckute ten krutant viduj thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif gal reiketu susibegt mums visoms su pilvukais,a?kaip manot, butu visai faina... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 08 13, 19:45)
Tai kad jau ir LT tik vienas bepriklauso, jei nestumo eiga normali 18-20 sav. Ir viskas  mirksiukas.gif
Nu ne, man nereikejo.. Ir pirmakart toki dalyka girdziu del gimimo liudijimo  g.gif

Nu as dariausi viena skana LT,pati prima,kad nustatyti,ar nestumas vietoj buvo apie 7sav,tai LT pasake,kad yra 2 skanai pagal grafika ax.gif

O kiek pazistamos gimde,bent jau drohedoj,tai irgi 2skanus dare,nes tiek sake priklauso,ir man mano GP per pirma vizita taip sake,kad gausiu laiska pirmama skanui,o nuvykusi i ligonine,ten susitarsiu del antro smile.gif ziuriu,cia tie saknai dar ir nuo vietoviu priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 08 14, 12:28)

O kiek pazistamos gimde,bent jau drohedoj,tai irgi 2skanus dare,nes tiek sake priklauso,ir man mano GP per pirma vizita taip sake,kad gausiu laiska pirmama skanui,o nuvykusi i ligonine,ten susitarsiu del antro  smile.gif ziuriu,cia tie saknai dar ir nuo vietoviu priklauso  g.gif

Jo, kiekviena ligonine savo politika turi del scano drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akizif @ 2010 08 14, 10:06)
Sveikos  nestuke.gif  gal reiketu susibegt mums visoms su pilvukais,a?kaip manot, butu visai faina... mirksiukas.gif

i visai butu smagu nestuke.gif ,as tai nieko pries thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra kas nors ir cia esanciu, kas lankosi NMH, gal galetumet paaiskinti man tavrka del skano?pirma skana turejau, bet apoitmenta dariausi pati?o kaip del antro skano?ar laiskas i namus turi ateiti?ar cia gydytojas paskiria, kai cia yra?nes as cia jos tu tvrkos tai nieko nesuprantu....
Papildyta:
prasau paaiskinkit, jei kas nors lankosi toje ligonineje....nes kiek as suprantu kiekviena ligonine turi savo tvarka, pazystama lenke lankosi coombe, ten viskas kitaip, netgi verteja duoda, ir jau zino kad vertejas bus per gimdyma, o cia niekas nieko...
Atsakyti
QUOTE(reinukas @ 2010 08 15, 12:36)
sveikos, gal yra kas nors ir cia esanciu, kas lankosi NMH, gal galetumet paaiskinti man tavrka del skano?pirma skana turejau, bet apoitmenta dariausi pati?o kaip del antro skano?ar laiskas i namus turi ateiti?ar cia gydytojas paskiria, kai cia yra?nes as cia jos tu tvrkos tai nieko nesuprantu....
Papildyta:
prasau paaiskinkit, jei kas nors lankosi toje ligonineje....nes kiek as suprantu kiekviena ligonine turi savo tvarka, pazystama lenke lankosi coombe, ten viskas kitaip, netgi verteja duoda, ir jau zino kad vertejas bus per gimdyma, o cia niekas nieko...

As lankausi NMH ax.gif pirmas scanas man buvo 20-ta nestumo savaite, o dabar esu jau 36-oje ir niekas man antro scano nedave, schmoll.gif nes tipo jei viskas gerai ir nereikia antro... o apie verteja tai nieko nesu toje ligonineje girdejusi, kai eisi vizitui tai gali paklaust pacio gydytojo arba toje registraturoje... As antraji scana del savo pacios smalsumo dariausi pas gyd.T. Kazlauska (lietuviu klinikoje)...tei vat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sonnaa @ 2010 08 14, 19:46)
i visai butu smagu nestuke.gif ,as tai nieko pries thumbup.gif

Tu is Dublino? rolleyes.gif
Atsakyti