Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

Tu is Dublino? rolleyes.gif
[/quote]
as netoli dublino,sworde,jei toki zinai 4u.gif o pati is pacio dublino? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

As ir lankausi NMH. Po pirmo scano is kart bandziau uzsirasyti antram, bet registraturoj pasake, kad nedaro, nebent kas negerai ar gydytojas lieptu. Taigi, manau galima savo GP paprasyt, kad koki laiskuti sukurptu ir tada jie ligoninej maziau spyriosis. Mano gydytojas pacioj ligoninej yra kazkoks profesorius, tai baisiai mandras ir apziurai skiria 2 minutes, tai jo nieko nepriprasyciau turbut...O va GP-atvirksciai yra labai sukalbamas, tai jei man bus neramu ir noresiu dar vieno scano, prasysiu jo pagalbos.

NMH jokiu laisku nesiuntineja, isskyrus pati pirma kart, o po to reik paciai uzsirasyt i priemimus. Paciento kortele duoda i namus parsinest. Pries einant i priemima, kad ir turint kortele, reikia registraturoj "to check in". Po visu apziuru, vel i registratura "to check out" ir tuo paciu jie ten ir paskiria kito priemimo data. Jei buvo daryti kazkokie tyrimai, pvz. krauja eme, tai reikes palikti kortele registraturoj. Kita karta atejus, pries einant pas gyd., ja pasiimt vel. Scanui reik atskirai uzsirasyt antram aukste arba galima ir pasiskambint. Cia jau kaip patogiau.

Taip pat gyvenu Dubline ir mielai susitikciau su kitom nestuke.gif
Atsakyti
sveikos nestukes wink.gif
na as jau irgi gavau laiska, kad illness benefit jie man paskaiciavo 153.60 eu per savaite sad.gif nors ju tam psl aiskiai parasyta, kad jei per tuos income tax metus (siuo atveju 2008), savaitines pajamos buvo 150eu ir daugiau per savaite, tai priklauso 196eu per savaite. kaip nervina mane... as zinau kad mano pajamos tais metais tikrai atitinka ju ta schema, tai ka man dabar daryt, jauciuos apgauta ;( ka jus darytumet???
Atsakyti
[quote=sonnaa,2010 08 15, 17:06]
Tu is Dublino? rolleyes.gif
[/quote]
as netoli dublino,sworde,jei toki zinai 4u.gif o pati is pacio dublino? blush2.gif
[/quote]
As irgi is Dublino, finglo rajone gyvenu... smile.gif na tai ka renkam dar kelias mamytes ir darom meetinga? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Uga_ @ 2010 08 16, 11:59)
sveikos nestukes wink.gif
na as jau irgi gavau laiska, kad illness benefit jie man paskaiciavo 153.60 eu per savaite sad.gif nors ju tam psl aiskiai parasyta, kad jei per tuos income tax metus (siuo atveju 2008), savaitines pajamos buvo 150eu ir daugiau per savaite, tai priklauso 196eu per savaite. kaip nervina mane... as zinau kad mano pajamos tais metais tikrai atitinka ju ta schema, tai ka man dabar daryt, jauciuos apgauta ;( ka jus darytumet???

Sveikute, na cia jie idomiai skaiciuoja, kiekvienam vis kitaip, neturetu taip but schmoll.gif bandyk nueiti ar pasiskambint, isdestyk savo teorija gal tada jie perskaiciuos g.gif
Papildyta:
[quote=akizif,2010 08 16, 17:01]
[/quote]
As irgi is Dublino, finglo rajone gyvenu... smile.gif na tai ka renkam dar kelias mamytes ir darom meetinga? g.gif
Papildyta:

Sveikute, na cia jie idomiai skaiciuoja, kiekvienam vis kitaip, neturetu taip but schmoll.gif bandyk nueiti ar pasiskambint, isdestyk savo teorija gal tada jie perskaiciuos g.gif
[/quote]

man iki maternity leave liko pora savaicikiu, bet dar negavau laisko kiek jie man mokes, tik esu gavusi ta pati pirma laiska, kai issiunciau as jiems ta uzpildyta forma, tai pazystama sake jog dar turi jie man atsiusti kiek i savaite gausiu ir pan. kaip jums, gal jau kuri gavot? g.gif
Atsakyti
[quote=akizif,2010 08 16, 17:04]
[/quote]
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

[/quote]
man iki maternity leave liko pora savaicikiu, bet dar negavau laisko kiek jie man mokes, tik esu gavusi ta pati pirma laiska, kai issiunciau as jiems ta uzpildyta forma, tai pazystama sake jog dar turi jie man atsiusti kiek i savaite gausiu ir pan. kaip jums, gal jau kuri gavot? g.gif
[/quote]
Sveikos visos nestuke.gif ar planuojam mamyciu susitikima Dubline? 4u.gif
Atsakyti
Sweikutes 4u.gif
gal kuri galetumet apsviesti kokius daiktus reiki tureti keliaujant i gimdykla blush2.gif na ta prasme sau kokiu naktiniu turbut ne?o leliui?ar jie cia deda vilnones kojinytes,kepurytes ir pan g.gif mane domintu butent Mullingare,bet gal visur panasi tvarka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantux @ 2010 08 19, 14:25)
Sweikutes 4u.gif
gal kuri galetumet apsviesti kokius daiktus reiki tureti keliaujant i gimdykla blush2.gif na ta prasme sau kokiu naktiniu turbut ne?o leliui?ar jie cia deda vilnones kojinytes,kepurytes ir pan g.gif mane domintu butent Mullingare,bet gal visur panasi tvarka rolleyes.gif

Aš sau turėjau: naktinius gimdymui, pižama po gimdymo, chalatas, įklotai, tapkės, vanduo, vazelinas, keli sausi užkandžiai. Leliui - bodžiukas, šliauštukai, kojinytės, kepurytė, sauskelnės. Šiaip kojinyčių vilnonių airiai nededa, bet man davė pačiai aprengti, tad ir uždėjau.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2010 08 19, 15:10)
Aš sau turėjau: naktinius gimdymui, pižama po gimdymo, chalatas, įklotai, tapkės, vanduo, vazelinas, keli sausi užkandžiai. Leliui - bodžiukas, šliauštukai, kojinytės, kepurytė, sauskelnės. Šiaip kojinyčių vilnonių airiai nededa, bet man davė pačiai aprengti, tad ir uždėjau.

Aisku,aciu 4u.gif taip mazdaug ir galvojau,tik nebuvau tikra ar jie cia gimdo su savo ar ligonines naktiniais ir pan blush2.gif na turbut geriau tureti jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantux @ 2010 08 19, 16:26)
Aisku,aciu 4u.gif taip mazdaug ir galvojau,tik nebuvau tikra ar jie cia gimdo su savo ar ligonines naktiniais ir pan blush2.gif na turbut geriau tureti jei ka mirksiukas.gif

Jei neturesi tikrai duos, tik ligonines tokie nemieli jie, buvau gavus toki a la chalata, nes nespejo mano daiktus atnest, na toks kaip vienkartinis panasiai smile.gif.
Dar pamirsau - ranksluostuka gali tureti, jei noresi i dusa eiti gimdymo metu ir po jo.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2010 08 20, 07:12)
Jei neturesi tikrai duos, tik ligonines tokie nemieli jie, buvau gavus toki a la chalata, nes nespejo mano daiktus atnest, na toks kaip vienkartinis panasiai smile.gif.
Dar pamirsau - ranksluostuka gali tureti, jei noresi i dusa eiti gimdymo metu ir po jo.

gerai sakai mirksiukas.gif buciau turbut isimetus tik i tase po gimdymo doh.gif
Atsakyti
Bet gi duoda sarasiuka,ko reikia... Man vakar kaip tik dave lapa,kuria lb aiskiai surasyta,kokiu daiktu,kuriame taprsnyje reikes,gimdymo metu,po gimdymo ir pan. atskirai leliui ir man... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 08 20, 11:09)
Bet gi duoda sarasiuka,ko reikia... Man vakar kaip tik dave lapa,kuria lb aiskiai surasyta,kokiu daiktu,kuriame taprsnyje reikes,gimdymo metu,po gimdymo ir pan. atskirai leliui ir man...  smile.gif

Kaip tik norejau sakyti kad ir as gavau, aisku ten tik reikalingiausi daiktai surasyti, man dar reikes pasipildyti ta sarasiuka ax.gif
Atsakyti