Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

QUOTE(Esteltida @ 2010 11 23, 14:10)
, taigi teturejau viena skana 14sav ir kaip suprantu daugiau nebeturesiu, jau pradejau gailetis kad pasirinkau sita ligonine gimdyt, bet turbut jau per velu blaskytis...  verysad.gif
[/quot
o kokia ligonine cia ?

mullingar regional hospital
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2010 11 23, 00:50)
date of examination tai cia gydytojas iraso. nepamenu kuriam psl, bet tikrai yra klausimas when do you plan to start maternity leave ar kazkas panasaus.
gali tiesiog registraturoj palikt, as palikau savo GP registraturoj nes nebuvo tada daktaro, o pasiemiau jau jo uzpildyta vakare ar tai kita diena, nepamenu.
Papildyta:
24 klausimas toj formoj. ir dar darbdavys kai pildys ta forma, jam yra klausimas kada tu iseini ir kada grizti, taigi turetum ispeti savo darbdavi tiklsia data, as jau pries kelis menesius buvau tai padariusi.

aciu labaikad padejot, 4u.gif siand nunesiau,pas GP,tai registraturoj palikau,ryt tureciau pasiimt,na tikiuosi spesiu,gal neuzklius jiems kad as keliom dienom paveluosiu g.gif
Atsakyti
gal kuri jau gavot ceki del kudykio rubeliu,per kiek laiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnaa @ 2010 11 22, 18:09)
nors kaip cia viena rase,kad tik nuejo ir jai vietoj uzpylde forma,o man dave forma,tokia pacia,kaip del rentos pyldziau,ir dar lapa,kokius dokumentus uzpyldyt,ir laisko is GP,kada gimdyti man g.gif tai ir nelabai supratau,kaip ten jai uzteko korteles,o is manes kruva popieriu prase
doh.gif

Na, cia ta viena tai as turbut doh.gif biggrin.gif
Nu matyt, neatitikot reikalavimu kokiu, jei kruvos popieriu reikejo .. mirksiukas.gif
Kaip jau minejau, man uzteko nusinest nesciosios kortele ir PPS numerio: mano, MB ir musu vaiko ... Iskart ilindo i kompa, pamate seimos pajamas, uzpilde patys vietoj forma, tik pasirasyt pakiso ir po 2 dienu i namus atejo cekis thumbup.gif
Antra karta nuejus ta pati istorija (sikart kreipiausi del daiktu i ligonine) ax.gif
QUOTE(Uga_ @ 2010 11 22, 18:47)
taigi teturejau viena skana 14sav ir kaip suprantu daugiau nebeturesiu, jau pradejau gailetis kad pasirinkau sita ligonine gimdyt, bet turbut jau per velu blaskytis...  verysad.gif

Nu kaip keistai, as pasirinkus irgi Mullingar hospital gimdymui, nes pas mus miesto ligoninej nera gimdymo skyriaus .. ax.gif
Taciau i apziuras ligoninej einu pas save mieste (Tullamore), cia kiekviena treciadieni atvazineja dr.Mortell is Mullingaro ligonines ir kiekviena karta scana daro visoms nestukems ..
Tai kiek vizitu gauni ligoninen, tiek ir scanu daro thumbup.gif
Pas mus ligoninej, kaip jau rasiau, per visa nestuma kiekviena nescioji gauna 6 scanus thumbup.gif

QUOTE(reinukas @ 2010 11 22, 19:17)
ir as buvau bileteni pas lietuviu daktarus pasiemusi, tai as data irasiau dvi sav iki gimdymo, taip labai daug kas daro.Man paskaiciavo 270.

As taip pat gaunu biuleteni is lietuviu klinikos .. I maternity iseinu gruodzio 2 d. nes numatoma gimdymo data gruodzio 16 d. (tai irgi likus 2 sav.) drinks_cheers.gif
Man paskaiciavo nedaug, tik 225 eu, ale isgyvensim kaip nors, juolab, kad biuletenis tik 150 eu tebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 27 lapkričio 2010 - 20:37
na nz,antradieni eisiu klaust,nes jokio as is vis atsakymo negavau,ar atitinku ar ne,man pakiso rentos ta geltona forma uzpyldyt ir kokiu popieriu jai dar reikia,neprase,nei korteles is ligonines,tik is GP kada man gimdyt ir viskas 4u.gif
Atsakyti
ai manau cia visur skirtingai... o buna kad ir nuo ten sedinciu moteriskiu nuotaikos priklauso sad.gif nemanau kad as neatitinku kokiu nors reikalavimu, jie mato kad esu single, o pajamos vos 200 i savaite, bet prase payslipu, banko statementu, nesciosios korteles ir paso, o atsakymas sake bus per savaite.
del mullingaro ligonines.. as ir tikejaus, kad visi vizitai bus pas daktara morteli, mano visi vizitai buna ketvirtadieniais, zinau kad jis buna tuomet, bet pas ji eina visos nestukes, kurioms pirmasis vizitas, o mes visos kitos kvieciamos i kitus du kabinetus, vienam sedi juodaodis, o kitam moteris, tai viena syki pas viena papuoliau, kita syki pas kita. as jau nebesitikiu gauti skano, akivaizdu, kad pro pirstus ten pas juos viskas ziurima, pagraibo pirstais pilva ir "mato" kad viskas gerai, o nestukes kaip konvejeriu varo.. sad.gif del 5 min apziuros pralaukt reikia 2-3 val.
Atsakyti
[quote=Domke,2010 11 27, 19:37]
Na, cia ta viena tai as turbut doh.gif biggrin.gif
Nu matyt, neatitikot reikalavimu kokiu, jei kruvos popieriu reikejo .. mirksiukas.gif
Kaip jau minejau, man uzteko nusinest nesciosios kortele ir PPS numerio: mano, MB ir musu vaiko ... Iskart ilindo i kompa, pamate seimos pajamas, uzpilde patys vietoj forma, tik pasirasyt pakiso ir po 2 dienu i namus atejo cekis thumbup.gif
Antra karta nuejus ta pati istorija (sikart kreipiausi del daiktu i ligonine)
o tai kokia dar forma,na kaip ji vadinas,kad gaut pasalpa del daiktu i ligonine? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uga_ @ 2010 11 28, 20:38)
ai manau cia visur skirtingai... o buna kad ir nuo ten sedinciu moteriskiu nuotaikos priklauso sad.gif nemanau kad as neatitinku kokiu nors reikalavimu, jie mato kad esu single, o pajamos vos 200 i savaite, bet prase payslipu, banko statementu, nesciosios korteles ir paso, o atsakymas sake bus per savaite.
del mullingaro ligonines.. as ir tikejaus, kad visi vizitai bus pas daktara morteli, mano visi vizitai buna ketvirtadieniais, zinau kad jis buna tuomet, bet pas ji eina visos nestukes, kurioms pirmasis vizitas, o mes visos kitos kvieciamos i kitus du kabinetus, vienam sedi juodaodis, o kitam moteris, tai viena syki pas viena papuoliau, kita syki pas kita. as jau nebesitikiu gauti skano, akivaizdu, kad pro pirstus ten pas juos viskas ziurima, pagraibo pirstais pilva ir "mato" kad viskas gerai, o nestukes kaip konvejeriu varo.. sad.gif del 5 min apziuros pralaukt reikia 2-3 val.

tai pas mane ir kaip jusu prase,visu situ dokumentu,ir pajamos panasios,bet jokio atsakymo nesulaukiu 4u.gif o ar jus gavot koki atsakyma ar ir vis dar laukiat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnaa @ 2010 11 29, 01:56)
tai pas mane ir kaip jusu prase,visu situ dokumentu,ir pajamos panasios,bet jokio atsakymo nesulaukiu 4u.gif o ar jus gavot koki atsakyma ar ir vis dar laukiat? 4u.gif

Nu ale tikrai kiekvienam mieste skirtinga sistema g.gif

O ta pasalpa del daiktu i ligonine nzn kaip vadinas ... As paklausiau, ar priklauso kokie pinigai del daiktu lig. Tai vel uzpilde jie kazkokia forma (jauciu ta pati kur baby clothes) ir viskas, tik pasirasyt pakiso ..
thumbup.gif
Atsakyti
Mergyte o kaip cia ta vienkartine pasalpa vadinasi del tu rubeliu? blink.gif as net nezinojau kad tokios yra ax.gif kur cia reikia eit i social welfare? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lolii @ 2010 11 29, 12:04)
Mergyte o kaip cia ta vienkartine pasalpa vadinasi del tu rubeliu? blink.gif as net nezinojau kad tokios yra ax.gif kur cia reikia eit i social welfare? unsure.gif

ji neturi savo atskiro pavadinimo, eik i health centre ir klausk del exeptional needs payment wink.gif
Papildyta:
QUOTE(sonnaa @ 2010 11 28, 23:56)

as vis dar laukiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2010 11 29, 19:22)
ji neturi savo atskiro pavadinimo, eik i health centre ir klausk del exeptional needs payment wink.gif
Papildyta:

as vis dar laukiu atsakymo  ax.gif

ir kaip ilgai laukiat? 4u.gif as jau ryt vaziuosiu ir klausiu,kodel jokio atsakymo nesulaukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2010 11 28, 20:38)

as siand kaip tik buvau nulekus,del tos pasalpos pasiklaust,kodel jokio atsakymo nesulaukiu, 4u.gif tai pas mus tokia bjauri boba sedi,tai mane apsauke,kad krize,ner pinigu ir kad tevas turi islaikyt,ir panasiai doh.gif isdejo mane vos ne i suns dienas verysad.gif bet ant pacio galo,lyg kazka uzsimine,kad issius ji tuos pinigus,jei gerai as ja supratau,nes taip iskoliojo,kad jau i gala ne ka ir supratau,net akyse aptemo nuo visko 4u.gif
Atsakyti