QUOTE(sonnaa @ 2010 11 22, 18:09)
nors kaip cia viena rase,kad tik nuejo ir jai vietoj uzpylde forma,o man dave forma,tokia pacia,kaip del rentos pyldziau,ir dar lapa,kokius dokumentus uzpyldyt,ir laisko is GP,kada gimdyti man

tai ir nelabai supratau,kaip ten jai uzteko korteles,o is manes kruva popieriu prase
Na, cia ta viena tai as turbut
Nu matyt, neatitikot reikalavimu kokiu, jei kruvos popieriu reikejo ..
Kaip jau minejau, man uzteko nusinest nesciosios kortele ir PPS numerio: mano, MB ir musu vaiko ... Iskart ilindo i kompa, pamate seimos pajamas, uzpilde patys vietoj forma, tik pasirasyt pakiso ir po 2 dienu i namus atejo cekis
Antra karta nuejus ta pati istorija (sikart kreipiausi del daiktu i ligonine)
QUOTE(Uga_ @ 2010 11 22, 18:47)
taigi teturejau viena skana 14sav ir kaip suprantu daugiau nebeturesiu, jau pradejau gailetis kad pasirinkau sita ligonine gimdyt, bet turbut jau per velu blaskytis...
Nu kaip keistai, as pasirinkus irgi Mullingar hospital gimdymui, nes pas mus miesto ligoninej nera gimdymo skyriaus ..
Taciau i apziuras ligoninej einu pas save mieste (Tullamore), cia kiekviena treciadieni atvazineja dr.Mortell is Mullingaro ligonines ir kiekviena karta scana daro visoms nestukems ..
Tai kiek vizitu gauni ligoninen, tiek ir scanu daro
Pas mus ligoninej, kaip jau rasiau, per visa nestuma kiekviena nescioji gauna 6 scanus
QUOTE(reinukas @ 2010 11 22, 19:17)
ir as buvau bileteni pas lietuviu daktarus pasiemusi, tai as data irasiau dvi sav iki gimdymo, taip labai daug kas daro.Man paskaiciavo 270.
As taip pat gaunu biuleteni is lietuviu klinikos .. I maternity iseinu gruodzio 2 d. nes numatoma gimdymo data gruodzio 16 d. (tai irgi likus 2 sav.)
Man paskaiciavo nedaug, tik 225 eu, ale isgyvensim kaip nors, juolab, kad biuletenis tik 150 eu tebuvo