As snd buvau nuejus irgi
tai paziurejo i kompa,pasake,kad atnesciau is gydytojo pazyma kada mano due date ir tada ateiciau,dave tokia forma geltona uzpildyti.Pasake paziuresim ka galim padet
tai nz,cia paskaiciau kaip baisiai,dar apsauke,tikrai bjauri boba papuole,ant manes nesauke vis delto
nervuotis negalima,paklause koks laikotarpis tai gal pagalvojo geriau nenervuot dar gimdyti cia prades
bet mes esam nurode kad kartu gyvenam,uz mane kaip ir vyras gauna
tai va tokios naujienos
beja aciu labai uz informacija
QUOTE(sonnaa @ 2010 11 30, 14:30)
as siand kaip tik buvau nulekus,del tos pasalpos pasiklaust,kodel jokio atsakymo nesulaukiu,
tai pas mus tokia bjauri boba sedi,tai mane apsauke,kad krize,ner pinigu ir kad tevas turi islaikyt,ir panasiai
isdejo mane vos ne i suns dienas
bet ant pacio galo,lyg kazka uzsimine,kad issius ji tuos pinigus,jei gerai as ja supratau,nes taip iskoliojo,kad jau i gala ne ka ir supratau,net akyse aptemo nuo visko 
jau kaip mane nervina tokios moralizuotojos!!! ne joms blyn aiskint, kas ka turi islaikyt, turbut nei viena neitumem prasyt tu pinigeliu, jei viskuo aptekusios butume, as isvis nemegstu kai reikia kazko prasyt, bet juk ne del saves, o vaikelio
QUOTE(Uga_ @ 2010 11 30, 21:34)
jau kaip mane nervina tokios moralizuotojos!!! ne joms blyn aiskint, kas ka turi islaikyt, turbut nei viena neitumem prasyt tu pinigeliu, jei viskuo aptekusios butume, as isvis nemegstu kai reikia kazko prasyt, bet juk ne del saves, o vaikelio
saziningai dirbom ir mokejom mokescius, taip islaikydami valstybe, o dabar dar drista kazka aiskint, juk ne vogt einam, negaliu kaip besina
isvis man paskutiniu metu labai pakiles noras koliotis

tas ir yra,kad dirbom,ir mokescius mokejom,o dabar kai tikrai negaliu dirbt,jie net nenori man padet,juk as net to darbo nepraradus,o tik kol gims lelius tenka but namie ir imt biuleteni,o apsauke lyg buciau 10 metu ant pasalpu,ko tu kur su melynom nosim kur ateina pasiimt pasalpu neapsaukineja ir neatima,nes tokie jau ne vienerius metus sedi ant pasalpu
QUOTE(sonnaa @ 2010 11 30, 16:30)
as siand kaip tik buvau nulekus,del tos pasalpos pasiklaust,kodel jokio atsakymo nesulaukiu,
tai pas mus tokia bjauri boba sedi,tai mane apsauke,kad krize,ner pinigu ir kad tevas turi islaikyt,ir panasiai
isdejo mane vos ne i suns dienas
bet ant pacio galo,lyg kazka uzsimine,kad issius ji tuos pinigus,jei gerai as ja supratau,nes taip iskoliojo,kad jau i gala ne ka ir supratau,net akyse aptemo nuo visko 
O siaube
Jauciu rasyciau koki skunda ant tos bobos
Aciu D, pas mus geri darbuotojai dirba .. Moteris ir vyras .. Jei papuoli pas vyra, tai dar pats pasako, kas priklauso gaut is pasalpu
Nu *****, nepalikciau as taip .. Diskriminacija gryna
Tiesa, norejau paklaust, kiek bus gruodi gimdanciu sitoj temoj?
Gal paskui galima parasyt po visko atsiliepimus ir t.t. O tai dazniausiai pabendraujama ir po gimdymo beveik niekas nebeuzsuka pasipasakot kas ir kaip ...
O
labai naudinga bet kokia info, ypac, kurios gimdo pirma karta sitoj saloj
Mano due date gruodzio 16 d. Gimdyti ruosiuosi Mullingar ligoninej ..
Gal paskui galima parasyt po visko atsiliepimus ir t.t. O tai dazniausiai pabendraujama ir po gimdymo beveik niekas nebeuzsuka pasipasakot kas ir kaip ...
O
Mano due date gruodzio 16 d. Gimdyti ruosiuosi Mullingar ligoninej ..
na man tik sausi gimdyt
,na o siand man jau atsiunte ta ceki rubeliams kudykiui 150e
per pora dienu nuo mano apsilankymo atsiunte
o jau del tu reikmiu sau i ligonine nei neprasysiu nenoriu,kad dar mane taip apsauktu
apseisiu
QUOTE(sonnaa @ 2010 12 02, 21:07)
na man tik sausi gimdyt
,na o siand man jau atsiunte ta ceki rubeliams kudykiui 150e
per pora dienu nuo mano apsilankymo atsiunte
o jau del tu reikmiu sau i ligonine nei neprasysiu nenoriu,kad dar mane taip apsauktu
apseisiu 
Nu tai gerai nors tiek, kad ir tuos issikovojai, juk priklause pagal pajamas
QUOTE(reinukas @ 2010 12 03, 12:32)
Oho, kiek leidzia pernesiot .. 2 sav. Pas mus ligoninej leidzia 10 dienu .. Nors man jau ir tai daug atrodo ...
LT kai laukiaus, gydytoja sake, kad ji pataria laukt ilgiau nei 1 sav. po termino ..
Zodziu, stiprybes tau, kad viskas vyktu lengvai ir sklandziai
QUOTE(lolii @ 2010 12 05, 01:11)
O mes dar laukiam tos pasalpeles,as i ligonine paguldyta,del spaudimo,tai nz ar pakeis mano due date,ar ne:)originali gruodzio 21:)gimdysiu Droghedoj 
Oo, nu tai ir mane aplenksi turbut
Bet tai ilgai lauki cekio