QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 27, 17:36)
Sveikute

pirmiausiai tai didziausi sveikinimai sulaukus savo kleckiuko
Norejau paprasyt gal galetum placiau aprasyti kaip NMH viskas yra ? kaip prieziura? daktarai? kiek laiko laiko po gimdymo? ar uz kakzka reikia mokt?
Bei kada pirma karteli pas juos ejai ir kokiu dok reikejo? kiek vizitu turejai i pan

buciau laabai dekinga, nes nzn pasirinkti sita ar Rotundos ligonine
Aciu uz sveikinimus

. Na o buvo taip... Sia ligonine man paskyre mano gp, as kazkodel neturejau progos rinktis. Bet esu patenkinta. Prieziura buvo gera. Pirmiausia pasiskambinau numeriu, kuri dave mano gp, prisiregistravau echoskopijai. Siaip priklauso tik viena kazkur apie 20aja savaite, bet man veliau dare dar viena, nes buvo kazkokiu neaiskumu.

. Ir po to jau as nebesilankiau NMH iki pat gimdymo. As is kito miesto Bray, tai tenai as lankiausi klinikoje ir pas gp. Niekur nieko moketi tikrai nereikia, nesciosioms prieziura nemokama, ir iki kol kudikiui sueis 6sav nemokamai, o paskui jau matyt reikes moket ( del skiepu visu dar nezinau). Pagimdziau 38sav ir 1diena isnesiota kudikeli. Man nubego vandenys penktadieni 1val dienos ir pradejau ruostis i ligonine. Ligoninej jau buvau apie 4-5val vakaro, bet mane patikrino, pasake , kad niekas dar nevyksta ir paklause, ar noriu vaziuot namo, ar likt, as isvaziavau namo. Jau velai vakare prasidejo saremiai, labai daznai jie man kartojosi

. Kai jau pradejo kartotis kas 3-5min, apie 2val nakties vel nuvaziavom i ligonine, tada vel mane patikrine jie pasake, kad dar nieko nevyksta, ir manes laukia ilgas rytojus, tai leido rinktis vaziuot namo ar likt, as vel isvaziavau namo. Namie kankinausi labai, nors sake, pamiegot, niekaip nesupratau kaip galima miegot

.As pergyvenau, kad leliukas ten be vandenu, tai ir vaziavau tiek daznai, bet man paaiskino, kad vandenys nera visi nubege, jie kazkaip atsinaujina. Ir man vandenys begiojo po biskiuka iki pat gimdymo, tai teko daug iklotu sunaudot jau pries gimdyma. Ir ilgai nekentusi, kazkur apie 6val ryto vel lekiau i ligonine, tada jau manes nebeisleido, nuvede i gimdykla, ten paziureje jie vel pasake kad gimdos kaklelis visai neatsidares

. Taciau mane paliko gimdykloje, leido skatinamuosius. Mane priziurejo sesute, nelabai zinau kokios tautybes

azijiete, tamsi tokia. Bet siaip pas mane vaiksciojo ir vaiksciojo visokie daktarai. Patiko tai, kad labai mazai ten airiu. Toje ligonineje vos ne visi daktarai uzsienieciai. Visi labai malonus. Pagimdziau 17val.16min. sestadieni, o pirmadienio popiete jau vaziavau namo.Laiko tris dienas. Galejau likt dar, bet labai norejau namo. O po gimdymo irgi priziurejo gerai, sesutes, daktarai labai malonus.

. Kai grizau namo visa savaite mane lanke, suteike visa informacija apie skiepus, kuriu reikes, tikrino mane ir kudikeli, ziurejo kaip sekasi zindyt ir siaip daug mane apsviete.
Na o kai vaziavau i ligonine gimdyt veziausi tik savo byla (chart).
turbut viska papasakojau. Jeigu dar kyla kokiu konkreciu klausimu, klausk