Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

as jau lankiausi joje,apie keruris turbut kartus, tai jie greitai ten viska patikrina 10 min. ir laisva tik va eiles kita karta buna tai tenka palaukt truputeli,ir dar siaip jau ta pirma karta kai buvau tai reikejo laukti apie tris valandas bet jau dare ta issamu skana, kraujo tyrimus padare.o nuo dabar jau man reikes lankytis kas menesi ligoninei.o veliau jau kas dvi savaites.siaip girdejau visko apie ta ligonine,todel kiekvienai turbut skirtingai nutinka,bet pasirinkimo nelabai turiu gyvenanti pati droghedoj.nu pamatysim:)
Atsakyti
QUOTE(Debesuota @ 2009 10 29, 14:05)
Sveikos, noreciau paklausti busimu mamyciu ar domejotes kiauliu gripo skiepais. Kita savaite turetu prasideti skiepijimai ir mums kaip ir pirmenybe. Nerandu niekur informacijos apie poveiki busimam vaikiukui, tai kazkaip labai neramu g.gif  Ka jus manot, ar verta spiepytis?

QUOTE(Egloja @ 2009 10 29, 14:29)
Aš esu labai skeptiškai nusiteikusi šių skiepų atžvilgiu  schmoll.gif, tikrai nesiskiepysiu. Man atrodo tai yra dar vienas būdas farmacijos firmoms pinigėlius plauti, lygiai kaip vaistas nuo kiaulių gripo - Tamiflu. Bet čia mano nuomonė  4u.gif

drinks_cheers.gif o poveikio niekas neirodys ir nepagris kol negims vaikiukai po situ skiepu, taigi as irgi kategoriskai nusiteikusi pries juos ax.gif kas zino su kokiom idom gali po to gimti ir kaip paveikti leliuku vystymasi kazkokie nauji atrasti vaistai unsure.gif as tikrai nebusiu bandomasis triusiukas tongue.gif thui thui kad tik nesusirgtume, bet is dvieju blogybiu renkuosi mano manymu mazesne rolleyes.gif
Atsakyti
Klausiau pazystamo gydytojo ar verta skiepytis nuo kiauliu gripo, tai liepe jokiu budu nesiskiepyti schmoll.gif Per mazai dar informacijos apie ju poveiki.
Atsakyti
As irgi pries skiepus nestumo metu.As norejau vaika nuo miningito paskiepyti ir tuo metu buvau nescia,tai mano gydytojas rekomendavo vaiko neskiepyti kol as nepagimdysiu,nes maza kas gali atsitikti.Kaip nors gyvenkit be skiepu kuri laika wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif
As irgi norejau parasyti kad gimdyti Airijoj nera blogai, gimdziau Dubline Rotundos ligoninej. Akuseres ir daktarai buvo thumbup.gif Mano gimdymas buvo labai staigus, kaip pirma karta su visais saremiais pagimdziau per 6 valandas, tai tik atvziavus i ligonine buvo jau 7 centimetrai atsivere, zodziu taip viskas staigiai ivyko jog tik mirkteleti suspejau ir savo leliu pamaciau ant krutines toki visa grazuti wub.gif
Ligonines sarasas manau toks pats kaip Lietuvoj nieko ten mandro, tik va kad vandens pasiemiau tai labai prireike, nes per visa ta laika taip troskino!!! doh.gif
Beje ir mano drauge ten pat gimde irgi buvo labai patenkinta, jos gimdymas buvo su komplikacija, tai sake net keli daktarai aplink ja sokinejo ir ant pacio galo nusprende jog cezario pjuvi reiks daryti. Baigesi viskas sekmingai thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos,nestukes!reikia jusu pagalbos...
Laukiuosi ir Airijoj esu palyginus nesenai,nesu nei kart buvus pas joki gydytoja,labai bijau,nezinau kur eit ir ka daryt....Jokio seimog gydytojo as neturiu blink.gif ir isvis,ka daro per pirma nestukes apziura ginekologai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 11 17, 16:18)
Sveikos,nestukes!reikia jusu pagalbos...
Laukiuosi  ir Airijoj esu palyginus nesenai,nesu nei kart buvus pas joki gydytoja,labai bijau,nezinau kur eit ir ka daryt....Jokio seimog gydytojo as  neturiu blink.gif  ir isvis,ka daro per pirma nestukes apziura ginekologai? blush2.gif

sveika 4u.gif O kiek tau savaiciu jau? rolleyes.gif Pirmiausia tau reikia prisiregistruoti prie kokio GP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 11 17, 18:21)
sveika 4u.gif  O kiek tau savaiciu jau? rolleyes.gif  Pirmiausia tau reikia prisiregistruoti prie kokio GP  mirksiukas.gif

Dar nebuvau pas gydytoja,bet pati galiu spet,kad apie 4 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 11 17, 16:26)
Dar nebuvau pas gydytoja,bet pati galiu spet,kad apie 4 savaites 4u.gif

tai saunu, pats laikas prisiregistruoti, jis toliau ir pasakys kaip viskas bus toliau, nusius kur reikia mirksiukas.gif nors kitos susiranda midwife is pas jos is karto eina g.gif as ir nuejau 5savaite pas savo GP, kadangi man pradejo teplioti, tai nusiunte iskart i ligonine kad isitikint ar viskas gerai, po visu tyrimu grizau pas ji, tada jis pats uzregistravo kitam vizitui del scano ir tyrimu, apointmenta gavau 15 sav.kai busim,leksim i ligonine issamiems tyrimams, o siaip pradzioje kiekviena menesi lankausi pas savo GP, jis patikrina slapima, pulsa, apciupineja, paklauso pilvuka, paziuri ar netinsta kojos rankos, o scana vel vaziuosiu i ligonine mirksiukas.gif veliau pas GP reiks lankytis kas dvi savaites jei neklystu, nestumo pabaigoj kas savaite 4u.gif man ir viskas nauja,pirma karta ir pas PG nuejau kai suzinojau kad laukiuos, o siaip jau tris metus cia buvau pragyvenus blush2.gif sveika, niekad nesirgau biggrin.gif
jei nepaslaptis kus airijoj gyveni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 11 17, 18:45)
tai saunu, pats laikas prisiregistruoti, jis toliau ir pasakys kaip viskas bus toliau, nusius kur reikia mirksiukas.gif nors kitos susiranda midwife is pas jos is karto eina g.gif  as ir nuejau 5savaite pas savo GP, kadangi man pradejo teplioti, tai nusiunte iskart i ligonine kad isitikint ar viskas gerai, po visu tyrimu grizau pas ji, tada jis pats uzregistravo kitam vizitui del scano ir tyrimu, apointmenta gavau 15 sav.kai busim,leksim i ligonine issamiems tyrimams, o siaip pradzioje kiekviena menesi lankausi pas savo GP, jis patikrina slapima, pulsa, apciupineja, paklauso pilvuka, paziuri ar netinsta kojos rankos, o scana vel vaziuosiu i ligonine  mirksiukas.gif veliau pas GP reiks lankytis kas dvi savaites jei neklystu, nestumo pabaigoj kas savaite  4u.gif  man ir viskas nauja,pirma karta ir pas PG nuejau kai suzinojau kad laukiuos, o siaip jau tris metus cia buvau pragyvenus  blush2.gif sveika, niekad nesirgau  biggrin.gif
jei nepaslaptis kus airijoj gyveni?  4u.gif

na,manau rytoj sukaupsiu jegas ir nueisiu uzsiregistruot 4u.gif viskas bus gerai tikiuosi nestuke.gif O gyvenu as wexforde mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas Airijos nestukes ir jau mamytes. 4u.gif Va sedziu prie kompo ir bandau susirasti info. Esu nescia tikriausiai 6 savaite, tai kiek skaiciau, kad dar per anksti kreiptis pas Airijos gydytojus. Bet kartas nuo karto teplioja (sviesiai rusvai) ir uzeina toks labai lengvas dilkciojimas kairiam sone, tai susirupinau. Nuo ko pradeti? Ar reikes uz vizitus moketi GP? Tai mano pirmas nestumas todel labai lauksiu patarimu. Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(rasiuxd @ 2009 11 17, 22:17)
Labas Airijos nestukes ir jau mamytes. 4u.gif  Va sedziu prie kompo ir bandau susirasti info. Esu nescia tikriausiai 6 savaite, tai kiek skaiciau, kad dar per anksti kreiptis pas Airijos gydytojus. Bet kartas nuo karto teplioja (sviesiai rusvai) ir uzeina toks labai lengvas dilkciojimas kairiam sone, tai susirupinau. Nuo ko pradeti? Ar reikes uz vizitus moketi GP? Tai mano pirmas nestumas todel labai lauksiu patarimu. Aciu is anksto

Labas,
pirmiausia turi užsiregistruoti pas GP, neštukėms vizitai nemokami, bet už pirmąjį reikės susimokėti. Jei neramu dėl tepliojimo būtinai nueik į ligoninės emergency skyrių, ten tave apžiūrės 4u.gif. Tikrai ne per anksti kreiptis, žiūrint kur tu gyveni, bent jau Dubline eilės labai didlelės, tad kuo anksčiau užsirašysi į ligoninę, tuo anksčiau sulauksi pakvietimo pirmai apžiūrai 4u.gif
Atsakyti