Zadejau imesti foto, tai dabar parsiveziau tik fotika ir jau daugelis tulpiu nebe tokios grazios, o kitos jau visai nubyrejusios

QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 16:43)
Sveikos, atsiprasau, kad cia rasau.
turiu prasyma i jus
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau
is anksto dekoju
turiu prasyma i jus
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau
is anksto dekoju
O kodėl už Šimoliūnų?Labai graži sodyba bet per marga aš už Grigalių balsavau.
Aš tai saviškių po nužydėjimo neiškasiu,kadangi jas sugrupavau rudenį,tegul paauga dar kokius metus,iškasiu tik juodas,nes jau prisidaugino,reikia duot truputį pailsėt

Sveikutes,iskilo toks klausimelis,pas mane daug tulpiu tik su vienu lapeliu
Kodel taip yra,ar cia kokie vaikai,ar kazkada buve normalios,ir dabar jau "degradave "tulpes?
nezinau ka su jom daryt?

Kodel taip yra,ar cia kokie vaikai,ar kazkada buve normalios,ir dabar jau "degradave "tulpes?

QUOTE(zebrina @ 2009 05 20, 08:52)
Sveikutes,iskilo toks klausimelis,pas mane daug tulpiu tik su vienu lapeliu
nezinau ka su jom daryt?

įtariu,kad jos bus daug metų augusio vienoje vietoje

nes aš kur randu senų šeimininkų tulpes tokios pat

būtinai reikia iškasti tulpes?o kada geriausia -dabar? kol matosi kur jos yra?

QUOTE(Mantilė @ 2009 05 20, 13:19)
šiaip tai lapai turi apdžiūti,o kad žinotum kur yra pasižymėk su pagaliuku

Man tada visi pakampiai turėtų pagaliukais prismaigstyti būti. Aš tikiuosi, kažkaip atpažinti, kur tulpių svogūnėliai. Šiemet visam sklype , kad pridygo, oi gražu buvo. dar dabar žydi. Kurį laiką dar labai apleistas buvo sklypas tai tulpės jo vienintelė puošmena buvo. Gaila, dabar jau jų nebedaug žydinčių.
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 20, 14:15)
tai dar anksti

QUOTE(Mantilė @ 2009 05 20, 13:19)
Kiek zinau,iki Joniniu tulpiu kasti nerekomenduojama.Jos po zydejimo turi paauginti svogunelius. Kol lapas zalias,auga ir svogunelis.
O del kasimo,tai tas,kurios paprastos,galima ir palikti,o tas,kurios mandresnes- reikia iskasti,nes suserga