Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Zadejau imesti foto, tai dabar parsiveziau tik fotika ir jau daugelis tulpiu nebe tokios grazios, o kitos jau visai nubyrejusios verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 18 gegužės 2009 - 18:19
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 16:43)
Sveikos, atsiprasau, kad cia rasau.
turiu prasyma i jus
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau 

is anksto dekoju

O kodėl už Šimoliūnų?Labai graži sodyba bet per marga aš už Grigalių balsavau.
Atsakyti
Aš tai saviškių po nužydėjimo neiškasiu,kadangi jas sugrupavau rudenį,tegul paauga dar kokius metus,iškasiu tik juodas,nes jau prisidaugino,reikia duot truputį pailsėt bigsmile.gif
Atsakyti
Kai kurias tulpes pernai buvau persodinusi, tų šiemet nebekasiu, o kitas kurių pernai nekasiau reikės šiemet iškasti ir persodinti, nes jau susmulkėjo žiedai.
Atsakyti
Sveikutes,iskilo toks klausimelis,pas mane daug tulpiu tik su vienu lapeliu doh.gif
Kodel taip yra,ar cia kokie vaikai,ar kazkada buve normalios,ir dabar jau "degradave "tulpes? g.gif nezinau ka su jom daryt?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 05 20, 08:52)
Sveikutes,iskilo toks klausimelis,pas mane daug tulpiu  tik su vienu lapeliu doh.gif
Kodel taip yra,ar cia kokie vaikai,ar kazkada buve normalios,ir dabar jau "degradave "tulpes? g.gif nezinau ka su jom daryt?

įtariu,kad jos bus daug metų augusio vienoje vietoje g.gif
nes aš kur randu senų šeimininkų tulpes tokios pat mirksiukas.gif
Atsakyti
būtinai reikia iškasti tulpes?o kada geriausia -dabar? kol matosi kur jos yra? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 05 20, 13:19)
būtinai reikia iškasti tulpes?o kada geriausia -dabar? kol matosi kur jos yra?  lotuliukas.gif

šiaip tai lapai turi apdžiūti,o kad žinotum kur yra pasižymėk su pagaliuku biggrin.gif
Atsakyti
Man tada visi pakampiai turėtų pagaliukais prismaigstyti būti. Aš tikiuosi, kažkaip atpažinti, kur tulpių svogūnėliai. Šiemet visam sklype , kad pridygo, oi gražu buvo. dar dabar žydi. Kurį laiką dar labai apleistas buvo sklypas tai tulpės jo vienintelė puošmena buvo. Gaila, dabar jau jų nebedaug žydinčių.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 20, 14:15)
šiaip tai lapai turi apdžiūti,o kad žinotum kur yra pasižymėk su pagaliuku  biggrin.gif

tai dar anksti g.gif pagaliukų einu ieškoti..
Atsakyti

user posted image

kad kaimynai nenuskintų,tai tulpės namie džiugina akis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 05 20, 13:19)
būtinai reikia iškasti tulpes?o kada geriausia -dabar? kol matosi kur jos yra?  lotuliukas.gif

Kiek zinau,iki Joniniu tulpiu kasti nerekomenduojama.Jos po zydejimo turi paauginti svogunelius. Kol lapas zalias,auga ir svogunelis.
O del kasimo,tai tas,kurios paprastos,galima ir palikti,o tas,kurios mandresnes- reikia iskasti,nes suserga ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 22 gegužės 2009 - 09:55