Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Birutė5 @ 2009 05 14, 21:04)
Peperoni,labai thumbup.gif tulpytės,lauksim ,,lambados'' thumbup.gif

Aciu, Birute, savaitgali jau turetu but puokstele wub.gif laukiu labai labai - tai pirmosios mano gyvenime karpytosios wub.gif
Atsakyti
Man lig šio laiko nepasitaikė, kad tulpės ar kardeliai pražystų kitokių spalvų negu ant pakelių nuotraukos. Tai man čia ,matyt, labai pasisekė. Nes ne iš vieno esu girdėjusi, kad pražysta visai netokios spalvos, kokia turėjo būti, deja.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 19:02)
Butu idomu, ar yra cia kaunieciu, ir ar galetu kas parduot po zydejimo svoguneliu pvz. papuginiu, juoduju, pilnaviduriu tulpiu?  ax.gif

labai grazios tulpes thumbup.gif
...yra kaunieciu mirksiukas.gif turiu ir juoda ir papugine ir pilnavidure, bet visu po viena doh.gif taip, kad dar nera ka parduot 4u.gif
bet buna ju turguose pas "bobutes" rudeni, po viena svoguneli pardavineja,juoda ir pilnavidure pernai pirkau, o papugine nezinau is kur atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 05 14, 21:26)
labai grazios tulpes thumbup.gif
...yra kaunieciu mirksiukas.gif turiu ir juoda ir papugine ir pilnavidure, bet visu po viena doh.gif taip, kad dar nera ka parduot 4u.gif
bet buna ju turguose pas "bobutes" rudeni, po viena svoguneli pardavineja,juoda ir pilnavidure pernai pirkau, o papugine nezinau is kur atsirado g.gif

o MAN SU BOBUTĖM BUVO TAIP, KAD NUSIPIRKAU ĮVAIRIŲ SPALVŲ TULPIŲ, ĮSIVAIZDAVAU, KAD BUS LABAI GRAŽIŲ, O PAVASARĮ PRAŽYDO VISOS TARYBINĖS.
TAD GERIAU IŠ BOBUČIŲ PIRKTI PAVASARĮ, KAI ATNEŠA TULPĖS SVOGŪNĄ SU ŽIEDU, TAI BENT MATAI KĄ PERKI. ŽIEDĄ NUSIPJAUNI, GUMBĄ PASODINI, PALAISTAI IR VISAI PUIKIAI JOS AUGA.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 05 14, 21:32)
o MAN SU BOBUTĖM BUVO TAIP, KAD NUSIPIRKAU ĮVAIRIŲ SPALVŲ TULPIŲ, ĮSIVAIZDAVAU, KAD BUS LABAI GRAŽIŲ, O PAVASARĮ PRAŽYDO VISOS TARYBINĖS.
TAD GERIAU IŠ BOBUČIŲ PIRKTI PAVASARĮ, KAI ATNEŠA TULPĖS SVOGŪNĄ SU ŽIEDU, TAI BENT MATAI KĄ PERKI. ŽIEDĄ NUSIPJAUNI, GUMBĄ PASODINI, PALAISTAI IR VISAI PUIKIAI JOS AUGA.

hm - as galvojau, kad negalima kast, kol su ziedu... g.gif

Livai - tai gal priaugs dar tu svoguneliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 21:35)
hm - as galvojau, kad negalima kast, kol su ziedu...  g.gif

Livai - tai gal priaugs dar tu svoguneliu  bigsmile.gif

Na iš tiesų taip negalima su žiedu kasti, bet taip bobutės pradavinėja ir ne vieną tulpę ir aš, ir mano pažįstamos yra nusipirkusios ir viskas gerai. Daržely, tai su žiedais nepersodinėju iš vienos vietos į kitą. Kai kartais pamatau gražią tulpę, tai dėl to ir nusiperku su žiedu ir gumbu. Tik būtinai reikia žiedą nuskinti, nesodinti su juo, nes ir taip jau taip pasodinama tulpė kažkiek suvargsta.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 05 14, 21:40)
Na iš tiesų taip negalima su žiedu kasti, bet taip bobutės pradavinėja ir ne vieną tulpę ir aš, ir mano pažįstamos yra nusipirkusios ir viskas gerai. Daržely, tai su žiedais nepersodinėju iš vienos vietos į kitą. Kai kartais pamatau gražią tulpę,  tai dėl to ir nusiperku su žiedu ir gumbu. Tik būtinai reikia žiedą nuskinti, nesodinti su juo, nes ir taip jau taip pasodinama tulpė kažkiek suvargsta.

supratau, aciu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar galima tulpes išauginti vazone ant palangės namuose? rolleyes.gif
Noriu savo išaugintų tulpių, bet neturiu "lauko", kur galėčiau pasodinti. Tad lieka tik palangė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 20:02)
va tokios grozybes dziugino aki siemet...

yra tikrai i ka aki paganyt wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 15, 11:32)
yra tikrai i ka aki paganyt wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

gail, kad kol kas tik po kelis ziedelius unsure.gif bet tikiuos, kad ilgainiui ju atsiras daugiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 05 14, 20:32)
TAD GERIAU IŠ BOBUČIŲ PIRKTI PAVASARĮ, KAI ATNEŠA TULPĖS SVOGŪNĄ SU ŽIEDU,

blink.gif blink.gif pirma karta girdziu, ir nesu macius tokiu dalyku, tai jau siuo metu turetu taip ir pardavinet?? g.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 20:35)
Livai - tai gal priaugs dar tu svoguneliu  bigsmile.gif

.....turetu,labai lauksiu, kad apsivaikuotu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(L'automne @ 2009 05 15, 10:19)
Kaip manot, ar galima tulpes išauginti vazone ant palangės namuose?

pati tai nesu auginusi vazonely, bet pavasari pries kovo 8-aja, prekybcentriuose buna uzaugintu tulpiu, tai matomai imanoma g.gif
Atsakyti
as manau,kad isaugt tai gal ir isaugs,bet grazu nebus,jau geriau koki amarili ar kalija augint tai va bus grazu mirksiukas.gif
Atsakyti