Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

as is siukslyno uz tvoros treciadieni prisiskyniau tulpiu,ot grazu buvo namie thumbup.gif ryt eisiu issikast kelias
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2009 05 02, 12:03)
O kažin iki šeštadienio šventės nenužydės visos tulpės, kai tokia sausra (bet ten tikriausiai jas prižiūri ir laisto).
Pas mane raudonos ir geltonos jau meta žiedlapius. Nors ir laosčiau bet labai trumpai žydėjo verysad.gif

Tikrai nenužydės, nes ten veislių kaip sako devynios galybės, ir jų žydėjimo laikas nevienodas. yra net visai dar pumpurėliai mažučiai, kitos ruošiasi, kitos žydi, yra ir bebaigiančių....
O dėl priežiūros tai tikrai ji yra tenai , daug dirbančių žmonių, žemė dar nėra labai sausa, ji išsausėjusi tik paviršiui.
Verta aplankyti tikrai. thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvon nuvažiavę į Burbuškio dvarą thumbup.gif
Kitą šeštadienį manau bus dar gražiau, nes nemažai vėlyvesnių tulpių yra visai neprasiskleidę, tai ne visas pamatėm, bet buvo labai smagu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2009 05 02, 16:59)
Vakar buvon nuvažiavę į Burbuškio dvarą  thumbup.gif
Kitą šeštadienį manau bus dar gražiau, nes nemažai vėlyvesnių tulpių yra visai neprasiskleidę, tai ne visas pamatėm, bet buvo labai smagu  tongue.gif

Jau vien į nuotraukas pažiūrėjus pasakiškai gražu!
Atsakyti
Kas mokate įdėkite nuorodą į pirmą temą apie tulpes, kurią užbaigėme.
Atsakyti
Ačiū Staselei už naujus namelius 4u.gif Tai ta proga ir pasirodysiu:
user posted image
user posted image
user posted image
Nu vėliau dar įmesiu kelias
ax.gif
Atsakyti
Štai ir mano kelios tulpytės,kitos dar nežydi

user posted image

user posted image

Nelabai ryškumas gavosi,toks iš manęs fotografas blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O aš žioplė vis pažiūriu ir naujos temos neradau,tai galvoju pabandysiu sukurti ir sukūriau blush2.gif ir tik tada pamačiau kad jau yra nauja temelė thumbup.gif ,dabar nežinau kaip tą panaikinti blush2.gif

Dar va gėlyčių gražių įdedu ax.gif
user posted image
Jei kas žinot parašykit kaip tą temą ištrinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2009 05 02, 13:03)
O kažin iki šeštadienio šventės nenužydės visos tulpės, kai tokia sausra (bet ten tikriausiai jas prižiūri ir laisto).
Pas mane raudonos ir geltonos jau meta žiedlapius. Nors ir laosčiau bet labai trumpai žydėjo verysad.gif

nenuzydes.. ju yra keli simtai rusiu.. vienos ankstyvesnes, kitos velyvesnes.. buna visokiu, bet svente kasmet paskaiciuojama, kad butu pats zydejimas.. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes ,noriu patarimo ,man tulpes labai patinka ir as jas myliu ,nes savo gimtadieniui jos mane dziugina ,bet beda jos pas mane isnyksta,prisiperku visokiausiu grozybiu ,pirmus metus parodo ziedus ,o kitus metus dingsta,as ju neiskasu ,neturiu laiko skaitineti forumo pranesimu ,tad prasau jusu patarimo ,kada jas iskasate ir kada vel sodinate? dekui aciuks.gif
Atsakyti
Nu nekasinėju aš tų tulpių,bet auga jos kažkaip savaime.Gal kitos kitaip augina?
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 05 03, 00:49)
Jei kas žinot parašykit kaip tą temą ištrinti doh.gif

reikia prasyt moderatores, kad istrintu mirksiukas.gif
Atsakyti