Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Aš saviškes pavasarį,kai peržydėjo išsikasiau ir susirūšiavau į dėžutes,o rudenį susodinau į atskirą lysvę bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi tokios kaip pas Spyglę violetinės su baltais krašteliais žydi.
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 05 03, 15:06)
Aš saviškes pavasarį,kai peržydėjo išsikasiau ir susirūšiavau į dėžutes,o rudenį susodinau į atskirą lysvę bigsmile.gif

grazios tavo tulpes ir jau taip tvarkingai susodintos thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražiai atrodo, kai daug tulpių vienoje vietoje žydi.
Atsakyti
Labai gražios visų jūsų tulpės.
O jei susodinam įvairių spalvų tulpes vienoje vietoje kažin, ar nepalieka visos vienos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2009 05 03, 20:47)
O jei susodinam įvairių spalvų tulpes vienoje vietoje kažin,  ar nepalieka visos vienos spalvos?

Neturėtų,tik kai vienu peiliu pjauni skirtingas tulpes tada jos susimaišo,o šiaip neturėtų nebent labai ilgai vienoj vietoj auga,ir tada gali vienų nelikti,o kitų padaugėti smile.gif
Atsakyti
Ankstesne tema 4u.gif
http://www.supermama...?...=72861&st=0
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2009 05 03, 20:47)
O jei susodinam įvairių spalvų tulpes vienoje vietoje kažin,  ar nepalieka visos vienos spalvos?

su laiku jos susihibridina ir tampa visos raudonos, jei kartu ir raudonu yra.. Reiktu atskirineti..
Atsakyti
Gaila neturiu nuotrauku, bet prisisodinau apie 200 tulpiu atveztu is olandijos, tai siemet grozis neapsakytas ir didziuju ir trumpakociu, kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
va mano tulpes ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rena labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 04, 16:16)
va mano tulpes ax.gif
user posted image
user posted image

visos labai thumbup.gif thumbup.gif , bet sitos, man labai grazios....papugines vadinasi, ar taip?
pas mane ir atsiradus is kazkur lyg nesodinau
user posted image
Atsakyti