O kiek giliai būna tulpių svogunėliai. Sugalvojau pakeisti seną gėlynėlį. ten būdavo tulpių pavasariais, bet pradėjau kasti ir gan giliai knaisioju, bet nerandu.
QUOTE(baltai balta @ 2009 09 12, 20:09)
O kiek giliai būna tulpių svogunėliai. Sugalvojau pakeisti seną gėlynėlį. ten būdavo tulpių pavasariais, bet pradėjau kasti ir gan giliai knaisioju, bet nerandu.
Kai jų neiškasi laiku, tai jos gilokai pasislenka gilyn. Geriau, kada jas iškasat, kai pageltonuoja jų lapai, tada jos nėra giliai į žemę sulindusios. O dabar jas sunku rast.
QUOTE(mercedes @ 2009 09 12, 10:47)
Geras

QUOTE(staselė @ 2009 09 12, 20:18)
Kai jų neiškasi laiku, tai jos gilokai pasislenka gilyn. Geriau, kada jas iškasat, kai pageltonuoja jų lapai, tada jos nėra giliai į žemę sulindusios. O dabar jas sunku rast.

QUOTE(speciuke @ 2009 09 12, 23:54)
Pardavinėja...Kaina 4.54lt su nuolaida,jeigu gerai žiūrėjau ir tik "Nojaus sėklų" asortimentas
QUOTE(mercedes @ 2009 09 14, 19:45)
Pardavinėja...Kaina 4.54lt su nuolaida,jeigu gerai žiūrėjau ir tik "Nojaus sėklų" asortimentas
Taaaip.Jau nusipirkau

Sveikutės
Gal esate girdėję apie naują tulpių veislę ledų formos? Gal ir nusipirkot? Parduotuvės jau nėra, labai greitai išpirko
Mielai priglausčiau koki svogūnėlį

Gal esate girdėję apie naują tulpių veislę ledų formos? Gal ir nusipirkot? Parduotuvės jau nėra, labai greitai išpirko

Sveikos
Pas mane auga tik raudonos tulpes,nei as ju kasu nei sodinu
Bet EG tokiu grozybiu yra tai sakiau pasicackinsiu
Tai jus man pasakykit i kokia zeme sodinti( turiu jau svoguniniu geliu vazonus) ? ir kokiam gylyje ta vazona ikasti?Gal sakau priesmelis tiks,skaiciau zurnale,kad lyg ir tinka?

QUOTE(Godute @ 2009 09 17, 10:33)
Sveikos
Pas mane auga tik raudonos tulpes,nei as ju kasu nei sodinu
Bet EG tokiu grozybiu yra tai sakiau pasicackinsiu
Tai jus man pasakykit i kokia zeme sodinti( turiu jau svoguniniu geliu vazonus) ? ir kokiam gylyje ta vazona ikasti?Gal sakau priesmelis tiks,skaiciau zurnale,kad lyg ir tinka? 

Priklauso nuo tulpės svogūno dydžio. Reikia sodinti į tokį gylį, kaip trys svogūnai.
QUOTE(Dainulia @ 2009 09 17, 10:08)
Sveikutės

QUOTE(Dainulia @ 2009 09 17, 10:08)
Sveikutės

Kaip suprasti "ledų formos"?

As tai zinau, kad taip vadinasi "Ice cream" ir isvaizda siek tiek panasi i ledu porcija.
Olandijoj geliu parke matem.
Olandijoj geliu parke matem.