Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

O kiek giliai būna tulpių svogunėliai. Sugalvojau pakeisti seną gėlynėlį. ten būdavo tulpių pavasariais, bet pradėjau kasti ir gan giliai knaisioju, bet nerandu.
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 09 12, 20:09)
O kiek giliai būna tulpių svogunėliai. Sugalvojau pakeisti seną gėlynėlį. ten būdavo tulpių pavasariais, bet pradėjau kasti ir gan giliai knaisioju, bet nerandu.

Kai jų neiškasi laiku, tai jos gilokai pasislenka gilyn. Geriau, kada jas iškasat, kai pageltonuoja jų lapai, tada jos nėra giliai į žemę sulindusios. O dabar jas sunku rast.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2009 09 12, 10:47)
Kitą savaitę "Cento" parduotuvėje 30% nuolaida gėlių svogūnėliams  thumbup.gif

Geras thumbup.gif O aš niekad į Cento neinu gėlių pirkti. Nežinau, kad pardavinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 09 12, 20:18)
Kai jų neiškasi laiku, tai jos gilokai pasislenka gilyn. Geriau, kada jas iškasat, kai pageltonuoja jų lapai, tada jos nėra giliai į žemę sulindusios. O dabar jas sunku rast.

4u.gif Aišku, vadinasi šiemet ir nebeieškosiu, jeigu jau susivelinau.
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 12, 23:54)
Geras thumbup.gif O aš niekad į Cento neinu gėlių pirkti. Nežinau, kad pardavinėja doh.gif

Pardavinėja...Kaina 4.54lt su nuolaida,jeigu gerai žiūrėjau ir tik "Nojaus sėklų" asortimentas
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2009 09 14, 19:45)
Pardavinėja...Kaina 4.54lt su nuolaida,jeigu gerai žiūrėjau ir tik "Nojaus sėklų" asortimentas

Taaaip.Jau nusipirkau yahoo.gif Yra dar krokų-pigiai išeina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal esate girdėję apie naują tulpių veislę ledų formos? Gal ir nusipirkot? Parduotuvės jau nėra, labai greitai išpirko doh.gif
Mielai priglausčiau koki svogūnėlį blush2.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Pas mane auga tik raudonos tulpes,nei as ju kasu nei sodinu lotuliukas.gif Bet EG tokiu grozybiu yra tai sakiau pasicackinsiu lotuliukas.gif Tai jus man pasakykit i kokia zeme sodinti( turiu jau svoguniniu geliu vazonus) ? ir kokiam gylyje ta vazona ikasti?Gal sakau priesmelis tiks,skaiciau zurnale,kad lyg ir tinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Godute: 17 rugsėjo 2009 - 09:34
QUOTE(Godute @ 2009 09 17, 10:33)
Sveikos biggrin.gif Pas mane auga tik raudonos tulpes,nei as ju kasu nei sodinu lotuliukas.gif Bet EG tokiu grozybiu yra tai sakiau pasicackinsiu lotuliukas.gif Tai jus man pasakykit i kokia zeme sodinti( turiu jau svoguniniu geliu vazonus) ? ir kokiam gylyje ta vazona ikasti?Gal sakau priesmelis tiks,skaiciau zurnale,kad lyg ir tinka? g.gif

Priklauso nuo tulpės svogūno dydžio. Reikia sodinti į tokį gylį, kaip trys svogūnai.
Atsakyti
QUOTE(Dainulia @ 2009 09 17, 10:08)
Sveikutės 4u.gif

Gal esate girdėję apie naują tulpių veislę ledų formos? Gal ir nusipirkot? Parduotuvės jau nėra, labai greitai išpirko doh.gif

schmoll.gif negirdėjau,reiks užsukti į centrą pasiteirauti,gal dėmesio neatkreipiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulia @ 2009 09 17, 10:08)
Sveikutės 4u.gif

Kaip suprasti "ledų formos"? g.gif
Atsakyti
As tai zinau, kad taip vadinasi "Ice cream" ir isvaizda siek tiek panasi i ledu porcija.
Olandijoj geliu parke matem.
Atsakyti