Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

manau, kažkas tokio blink.gif
user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
koks grožis,tokių nemačius dabar ieškosiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos , ojūs jau sodinat tulpes? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 17, 17:42)
Merginos , ojūs jau sodinat tulpes? rolleyes.gif

Dar ne, šiek tiek dar laukiu. Na, muminuk, ir grožį įkėlei wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Įdomu, ar Lietuvoje augtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 17, 17:11)
manau, kažkas tokio  blink.gif

wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

taip ir numirti galima........................................... wub.gif
Atsakyti
Koks grožis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , tokios ir aš noriu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, tulpiu gerbejos 4u.gif
Sumaniau ir as prie jusu prisijungti. Turiu klausimeli. Pries pora dienu grizom is Olandijos, ten nusipirkom graziu tulpiu svoguneliu, bet..neturim jokio sodelio, tik balkona biggrin.gif o as taaaaip noriu tulpiu pasisodint! Tai sumasciau, kad sodinsiu i vazona. Radau internete video, kaip tai padaryti, bet neramina tai, kad paskui menesi ar pusnatro ta vazona reikia laikyti saltyje, o pas mus cia to salcio nebus iki pat lapkricio.. Tai ir mastau, kur man ta vazona det?
Gal kas jau augino vazone tulpes? Ar gerai sudygo?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 17, 17:11)
manau, kažkas tokio  blink.gif
user posted image
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikos 4u.gif

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Žinokit, aš nesu mačius tų tulpių. Man tik mama sakė - skaitė Sodo spalvose. Kaip ir viena naujausių rūšių ir pardavinėjo jas firma "Sėkluva". Perskambinau kelias jų parduotuves, tai jau nebeturi. Labai greitai išpirko, nors ir kaina nemaža - apie 22 Lt. už 3 svogūnėlius. Tik kitais metais turės. rolleyes.gif

Cica:), nežinau, gal tą vazoną rūsyje laikyk g.gif Mano mama tai į rūsį sukelia.

Atsakyti
Gal bandyti siųstis iš užsienio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 18, 13:10)
Gal bandyti siųstis iš užsienio?  g.gif

aha... g.gif siek tiek dairiaus, tai kol kas cia pigiausia ka radau... unsure.gif http://newhollandbul...sp_Q_pn_E_76631
Atsakyti
QUOTE(Dainulia @ 2009 09 18, 11:59)
Sveikos 4u.gif

Koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Žinokit, aš nesu mačius tų tulpių. Man tik mama sakė - skaitė Sodo spalvose. Kaip ir viena naujausių rūšių ir pardavinėjo jas firma "Sėkluva". Perskambinau kelias jų parduotuves, tai jau nebeturi. Labai greitai išpirko, nors ir kaina nemaža - apie 22 Lt. už 3 svogūnėlius. Tik kitais metais turės.  rolleyes.gif

Cica:), nežinau, gal tą vazoną rūsyje laikyk g.gif Mano mama tai į rūsį sukelia.

tai va, kad rusio neturim biggrin.gif pas uosvius nebent reiktu vezt..nenoooriu blush2.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 09 18, 13:30)
tai va, kad rusio neturim  biggrin.gif  pas uosvius nebent reiktu vezt..nenoooriu  blush2.gif 
Aciu uz atsakyma  4u.gif  mirksiukas.gif

Nėr už ką smile.gif Supratau mirksiukas.gif
Tai gal sodą turite? lotuliukas.gif
Atsakyti