Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 19, 21:08)
Mergaites, pasakykit - as siumeciai svoguneliai jau pavasari zydes?  blush2.gif  ax.gif

Jūs klausiate apie tuos, kur šiemet nusipirkote? Taip, jie žydės.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 09 21, 19:52)
Jūs klausiate apie tuos, kur šiemet nusipirkote? Taip, jie žydės.

nea - apie tuos, kuriuos man uzaugino si pavasari zydejusios tulpes ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 21, 20:07)
nea - apie tuos, kuriuos man uzaugino si pavasari zydejusios tulpes ...  ax.gif

Priklauso nuo svogūnėlio dydžio blink.gif Man pirmaisiais metais vaikiukai pražydo thumbup.gif Aišku ne visi.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 09 21, 23:22)
Priklauso nuo svogūnėlio dydžio blink.gif Man pirmaisiais metais vaikiukai pražydo thumbup.gif Aišku ne visi.

Aciu - tai reiks mazesnius tada atskirai susodint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 22, 09:50)
Aciu - tai reiks mazesnius tada atskirai susodint smile.gif

Aš vaikiukus sodinu prie didelių svogūnų, nes turiu daug rūšių, tai neturėčiau vaikų darželiui vietos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 09 22, 10:07)
Aš vaikiukus sodinu prie didelių svogūnų, nes turiu daug rūšių, tai neturėčiau vaikų darželiui vietos blush2.gif

as dar irgi inventorizacijos neatlikau blush2.gif biggrin.gif gali tekt taip pat daryt biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi vaikiukus sodinu šalia tokių pačių didelių svogūnų, nes neturiu kitur vietos.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 21, 20:07)
nea - apie tuos, kuriuos man uzaugino si pavasari zydejusios tulpes ...  ax.gif

Viskas priklauso nuo dydžio. Didesni jau žydės, o kur visai mažiukai, tai jiems dar reikia paaugti. smile.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
O-jo-joj, kai tik pažadėjo prieš savaitgalį šalnas, tai nulėkiau į lauką iš džiaugsmo ir susodinau tulpes. Dabar jau sako - "jokių šalnų nebus" doh.gif . Tai mano tulpės jau žemėje, tikiuosi nesumanys dygti iki žiemos unsure.gif.
Dėl tulpių auginimo balkone... Man atrodo visai nebloga mintis. Dar užsienyje populiaru (ir pas mus ne išimtis) tulpes, narcizus, ar hiacintus pasidaiginti vazonėliuose Velykom. Reikia skaityti užsienio tinklapius, ten kai kada jie pasako, kada sodinti, kad žydėtų laiku.
Tik sodinti tikrai nebūtina jau dabar, jei paliksi balkone. Galima svogūnėlius laikyti šaldytuve, kad gautų žiemos. Mes vienais metais pirkome svogūnėlius šiltuose kraštuose, tai ant jų pakelio buvo surašyta, kaip laikyti šaldytuve, man atrodo, kad ilgokai reikėjo palaikyti kameroje. Aš tiksliai nepamenu kiek laiko ir kokioje temperatūroje reikia laikyti, bet esu tikra, kad galima tą informaciją rasti internete. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serdis: 23 rugsėjo 2009 - 06:59
QUOTE(serdis @ 2009 09 23, 07:59)
O-jo-joj, kai tik pažadėjo prieš savaitgalį šalnas, tai nulėkiau į lauką iš džiaugsmo ir susodinau tulpes. Dabar jau sako - "jokių šalnų nebus" doh.gif . Tai mano tulpės jau žemėje, tikiuosi nesumanys dygti iki žiemos  unsure.gif.
Dėl tulpių auginimo balkone... Man atrodo visai nebloga mintis. Dar užsienyje populiaru (ir pas mus ne išimtis) tulpes, narcizus, ar hiacintus pasidaiginti vazonėliuose Velykom. Reikia skaityti užsienio tinklapius, ten kai kada jie pasako, kada sodinti, kad žydėtų laiku.
Tik sodinti tikrai nebūtina jau dabar, jei paliksi balkone. Galima svogūnėlius laikyti šaldytuve, kad gautų žiemos.  Mes vienais metais pirkome svogūnėlius šiltuose kraštuose, tai ant jų pakelio buvo surašyta, kaip laikyti šaldytuve, man atrodo, kad ilgokai reikėjo palaikyti kameroje. Aš tiksliai nepamenu kiek laiko ir kokioje temperatūroje reikia laikyti, bet esu tikra, kad galima tą informaciją rasti internete. 4u.gif

"Nuraminsiu"-mano Kaufmano tulpės pernai prieš žiemą sudygo doh.gif Bet džiaugiausiu, kad vis pasnigdavo prieš didesnius šalčius. Tai po patalais ir išgyveno. Žydėjo puikiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 09 23, 11:11)
"Nuraminsiu"-mano Kaufmano tulpės pernai prieš žiemą sudygo doh.gif Bet džiaugiausiu, kad vis pasnigdavo prieš didesnius šalčius. Tai po patalais ir išgyveno. Žydėjo puikiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gera žinia, kad ir mąnosios išgyvens, ačiū 4u.gif
Atsakyti