Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Aš šiandien pradėjau sodinti, kadangi daug rūšių turiu, tai užtruks gerą savaitėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 09 28, 22:18)
Aš šiandien pradėjau sodinti, kadangi daug rūšių turiu, tai užtruks gerą savaitėlę  mirksiukas.gif

Sveikos gėlių mylėtojos

Šaunuolė Diasaj! thumbup.gif Iš vis stebiuosi, kaip sugebi viską: vaikutį augini, pas LOGO informacija daliniesi, dar ir gėles visokias augini; mirksiukas.gif
Aš irgi šiandien dar nusipirkau papūginių tulpių ir kažkokių frezijų (sakau kažkokių, nes neturėjus ir nežinau, kokios tai gėlės); reiks savaitgalį sodinti! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TEATRĖ: 29 rugsėjo 2009 - 15:32
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 09 29, 16:31)
Sveikos gėlių mylėtojos

Šaunuolė Diasaj!  thumbup.gif Iš vis stebiuosi, kaip sugebi viską: vaikutį augini, pas LOGO informacija daliniesi, dar ir gėles visokias augini;  mirksiukas.gif
Aš irgi šiandien dar nusipirkau papūginių tulpių ir kažkokių frezijų (sakau kažkokių, nes neturėjus ir nežinau, kokios tai gėlės); reiks savaitgalį sodinti!  g.gif

Sveika, Teatre, ir čia susitinkam. Man frezijos laaabai kvepia. Tik nebandžiau auginti. Po metų galėsi pasidalinti patirtimi. o dėl suspėjimo-tai tik noro reikia thumbup.gif man gėlės-antidepresantai. štai šiandien nei vienos tulpės nepasodinau verysad.gif , o likę gal kokia dvidešimt rūšių wub.gif
Atsakyti
Mane irgi visada džiugina mano pačios auginamos gėlės. O savaitgalį reiks darbuotis, nes reikės ir tulpes sodinti, ir kardelius kasti, kad tik oras geras būtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 09 30, 15:33)
Mane irgi visada džiugina mano pačios auginamos  gėlės. O savaitgalį reiks darbuotis, nes reikės ir tulpes sodinti, ir kardelius kasti, kad tik oras geras būtų. ax.gif

aš dar šiandien sodinau tulpes mirksiukas.gif nors žadėjo blogą orą, bet saulė žeme ritinėjosi. oi, jau svajoju, kaip gražiai žydės tulpės pavasarį ir vasarą wub.gif nespėsim nuotraukų dėti grožybių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 09 30, 15:14)
aš dar šiandien sodinau tulpes mirksiukas.gif nors žadėjo blogą orą, bet saulė žeme ritinėjosi. oi, jau svajoju, kaip gražiai žydės tulpės pavasarį ir vasarą wub.gif nespėsim nuotraukų dėti grožybių wub.gif

As irgi siandien sodinau..va tas oras ir sugunde..nuroviau kardelius,o taip grazu lauke ,tai ir pasinaudojau tuo thumbup.gif sakau gal veliau nebeteks taip dziaugtis.
Nors dar dali ir savaitgaliui pasilikau,nes tulpiu tikrai nemazai..grazu turetu but pavasari wub.gif ypac smalsu kaip tos" zalios stoteles" grazuoles naturoj atrodo..virs 30 rusiu pirkau..kad tik sudygtu visos ax.gif
Atsakyti
zebrina, oho blink.gif neturi savo albumo? ax.gif lysvę darei?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 30, 16:14)
zebrina, oho blink.gif neturi savo albumo? ax.gif lysvę darei?

Neturiu ax.gif O ir tulpes tik siemet pirktos,o tos kurias is anksciau turiu ,tai niekuo neipatingos,kaip ir daugelio,bet man vistiek grazios wub.gif
Dali susodinau i darzelius,o tas "veislines "pasilikau i lysve..po to i ta pacia lysve kitais metais ir kardelius sodinsiu,kad jie uzstotu tas nuzydejusias tulpes mirksiukas.gif Kad nuo paradinio iejimo butu grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
prisipirkau ir aš daug doh.gif tik dar nevienos nepasodinau,bet manau spėsiu,šiandien tik žemę paruošė mano tulpėm ax.gif
Atsakyti
As susodinau ir dabar neramu, nes dvi naktis is eiles jau salna buvo
Stai kokiu pirkau biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
simson, labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 09 30, 18:03)
As susodinau ir dabar neramu, nes dvi naktis is eiles jau salna buvo
Stai kokiu pirkau  biggrin.gif

lauksim žiedų thumbup.gif