Aš šiandien pradėjau sodinti, kadangi daug rūšių turiu, tai užtruks gerą savaitėlę

QUOTE(diasaja @ 2009 09 28, 22:18)
Aš šiandien pradėjau sodinti, kadangi daug rūšių turiu, tai užtruks gerą savaitėlę 

Sveikos gėlių mylėtojos
Šaunuolė Diasaj!

Aš irgi šiandien dar nusipirkau papūginių tulpių ir kažkokių frezijų (sakau kažkokių, nes neturėjus ir nežinau, kokios tai gėlės); reiks savaitgalį sodinti!

QUOTE(TEATRĖ @ 2009 09 29, 16:31)
Sveikos gėlių mylėtojos
Šaunuolė Diasaj!
Iš vis stebiuosi, kaip sugebi viską: vaikutį augini, pas LOGO informacija daliniesi, dar ir gėles visokias augini;
Aš irgi šiandien dar nusipirkau papūginių tulpių ir kažkokių frezijų (sakau kažkokių, nes neturėjus ir nežinau, kokios tai gėlės); reiks savaitgalį sodinti!
Šaunuolė Diasaj!

Sveika, Teatre, ir čia susitinkam. Man frezijos laaabai kvepia. Tik nebandžiau auginti. Po metų galėsi pasidalinti patirtimi. o dėl suspėjimo-tai tik noro reikia

QUOTE(staselė @ 2009 09 30, 15:33)
Mane irgi visada džiugina mano pačios auginamos gėlės. O savaitgalį reiks darbuotis, nes reikės ir tulpes sodinti, ir kardelius kasti, kad tik oras geras būtų. 

aš dar šiandien sodinau tulpes

QUOTE(diasaja @ 2009 09 30, 15:14)
aš dar šiandien sodinau tulpes
nors žadėjo blogą orą, bet saulė žeme ritinėjosi. oi, jau svajoju, kaip gražiai žydės tulpės pavasarį ir vasarą
nespėsim nuotraukų dėti grožybių 

As irgi siandien sodinau..va tas oras ir sugunde..nuroviau kardelius,o taip grazu lauke ,tai ir pasinaudojau tuo

Nors dar dali ir savaitgaliui pasilikau,nes tulpiu tikrai nemazai..grazu turetu but pavasari

zebrina, oho
neturi savo albumo?
lysvę darei?

QUOTE(muminukas @ 2009 09 30, 16:14)
Neturiu

Dali susodinau i darzelius,o tas "veislines "pasilikau i lysve..po to i ta pacia lysve kitais metais ir kardelius sodinsiu,kad jie uzstotu tas nuzydejusias tulpes

prisipirkau ir aš daug
tik dar nevienos nepasodinau,bet manau spėsiu,šiandien tik žemę paruošė mano tulpėm

As susodinau ir dabar neramu, nes dvi naktis is eiles jau salna buvo
Stai kokiu pirkau

Stai kokiu pirkau

simson, labai gražios

QUOTE(simson @ 2009 09 30, 18:03)
As susodinau ir dabar neramu, nes dvi naktis is eiles jau salna buvo
Stai kokiu pirkau
Stai kokiu pirkau

lauksim žiedų