Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Betgi ir jums siųstis neapsimoka schmoll.gif .. Netgi ir tuo atveju, jei aš už tulpes noriu simbolinio mokesčio, paštas iš jūsų paprašys ne mažiau 10 Lt. (9,79 + dar už svorį doh.gif siuntos Lietuvoje). O registruoti gaunasi apie 16 Lt. Pavasarį gera valia siunčiau vienai labai prašančiai, labai norinčiai keletą jurginų gumbų.Tai kai pamatė moteriškė sąskaitą iš pašto blink.gif - manė kad aš čia taip užsiplėšiau..
Tulpes galima sodinti iki užšąlant (patikrinta biggrin.gif ). Tad jeigu kuri labai nori "Mirandos" ir iki lapkričio vidurio žada pro Kauną važiuoti - galiu jums atidėti svogūnų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 13, 06:42)
Betgi ir jums siųstis neapsimoka  schmoll.gif .. Netgi ir tuo atveju, jei aš už tulpes noriu simbolinio mokesčio, paštas iš jūsų paprašys  ne mažiau 10 Lt. (9,79 + dar už svorį  doh.gif  siuntos Lietuvoje). O registruoti gaunasi apie 16 Lt. Pavasarį gera valia siunčiau vienai labai prašančiai, labai norinčiai keletą jurginų gumbų.Tai kai pamatė moteriškė sąskaitą iš pašto  blink.gif  - manė kad aš čia taip užsiplėšiau..
Tulpes galima sodinti iki užšąlant (patikrinta  biggrin.gif ). Tad jeigu kuri labai nori "Mirandos" ir iki lapkričio vidurio žada pro Kauną važiuoti - galiu jums atidėti svogūnų  4u.gif .

Siunta iki 0.5 kg.paprastu siuntimu kainuoja 2.15 mirksiukas.gif laaaabai daznai siunciuos mirksiukas.gif i ta puskilogrami tai jau nemazai turetu svoguneliu tilpt smile.gif Jei kartais persigalvotum,ir sutiktai siust,labai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 13, 07:58)
Siunta iki 0.5 kg.paprastu siuntimu kainuoja 2.15 mirksiukas.gif laaaabai daznai siunciuos mirksiukas.gif i ta puskilogrami tai jau nemazai turetu svoguneliu tilpt smile.gif Jei kartais persigalvotum,ir sutiktai siust,labai noreciau ax.gif

Ar jūs siuntinukus už tiek siunčiatės? Šiais metais teko siųstis? Čia gi pašto korespondencijos kainos (t.y. spaudos persiuntimo). Mane Kauno centriniam pašte su tais gumbais nusiuntė į siuntų-siuntinių skyrių ir paėmė už siuntą iki 500g apie 16 Lt.

Aš tikrai noriu atsikratyti tų svogūnų, bet.. supraskit ir mane - nenoriu dėl to turėti papildomų išlaidų ir aukoti pusdienio kelionei iki pašto ax.gif .
O čia, kad nenutoltume labai nuo temos smile.gif - mano "Miranda":

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
VISKAS....dabar tai jau tikrai noriu, kai pamačiau fotkes- neatsilaikiau, gyvenu netoli Kauno, tai man tikrai nesudarys problemų atsiimt, tik pasakyk kokį šokoladą megsti? smile.gif ,gali ir parduot-paimsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Keista, kad tokios didžiulės pašto paslaugos, niekada tiek nemokėdvau schmoll.gif , bet neužkraukime papildomų rūpesčių.
dahlia+++, jei gali, rezervuok man 10 svogūnėlių - iki lapkričio vidurio tikrai į Kauną atvažiuosiu 4u.gif
Atsakyti
Gerai, rezervuosiu visoms, kas turės vilties pasiekti Kauną biggrin.gif 4u.gif .
Livai, keičiu 10 svogūnų į pienišką šokoladą (jei tau tinka ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 13, 07:38)
Aš tikrai noriu atsikratyti tų svogūnų, bet.. supraskit ir mane - nenoriu dėl to turėti papildomų išlaidų ir aukoti pusdienio kelionei iki pašto  ax.gif .
O čia, kad nenutoltume labai nuo temos  smile.gif - mano "Miranda":

Aš ir noriu be proto blink.gif bigsmile.gif Ar galite ir man rezervuoti kokių 10-15. Mano vyras važiuos į mokslus spalio pab.-tai tada ir paimtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 13, 08:20)
Livai, keičiu 10 svogūnų į pienišką šokoladą (jei tau tinka  ax.gif ).

labai gerai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 13, 09:22)
Aš ir noriu be proto blink.gif  bigsmile.gif  Ar galite ir man rezervuoti kokių 10-15. Mano vyras važiuos į mokslus spalio pab.-tai tada ir paimtų blush2.gif

Gerai, palaikysiu iki spalio pab. smile.gif (o gal anksčiau kas nors į Vilnių važiuos..)
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 13, 08:41)
Gerai, palaikysiu iki spalio pab.  smile.gif  (o gal anksčiau kas nors į Vilnių važiuos..)

Oi, ačiū labai 4u.gif Didelis pieniškas šokoladas garantuotas thumbup.gif Ar tinka?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 13, 09:44)
Oi, ačiū labai 4u.gif  Didelis pieniškas šokoladas garantuotas thumbup.gif  Ar tinka?

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 13, 09:41)
Gerai, palaikysiu iki spalio pab.  smile.gif  (o gal anksčiau kas nors į Vilnių važiuos..)

Man tai palikite iki lapkričio 14d. - tada žadu "pasiekti" Kauną, o jei važiuočiau anksčiau - parašysiu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti