Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(jediara @ 2009 10 11, 22:26)
Kokias dar gėles tokiais kiekiais augini  bigsmile.gif  biggrin.gif

Šiemet tik astras sodinau. Jau kitais metais turėtų žydėti tulpės, narcizai, ir bandysiu visą juostą sodinti dekoratyvinių saulėgrąžų bigsmile.gif Ir gladijolių ax.gif Pas mus kol kas plynas laukas, tai reikia žemę įdirbti, o ir namą planuojam statyti, tai konkrečių gėlynų vietų nesu numačiusi, todėl nelabai daug galiu sau leisti plėstis ax.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 10 12, 08:08)
čia matau daugiau ligonių yra. Aš galvojau,kad turiu kokia 30 rūšių smile.gif kai pradėjau skaičiuoti sodindama-išsigandau blink.gif Tikrai bus 50 rūšių thumbup.gif ir dar noriu blush2.gif

Aš ir noriu bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Gal dar kas tulpių nori ax.gif tongue.gif ??? Man atliko didelis kiekis raudonų pilnavidurių "Miranda" veislės svogūnų (nusprendžiau šiemet nebesodinti tiek daug..). Tulpės vertos dėmesio - susodinu grupėmis ir kai sužydi, kaimynės kiša nosį per tvorą ir nori išsiaiškinti kokie čia pas mane tokie ankstyvi bijūnai lotuliukas.gif .
Galiu jas į ką nors mainyti (siūlykit smile.gif ), o svogūnėlius, kurie kitais metais dar nežydės - atiduodu..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 12, 15:35)
Gal dar kas tulpių nori  ax.gif  tongue.gif  ???  Man atliko didelis kiekis raudonų pilnavidurių "Miranda" veislės svogūnų (nusprendžiau šiemet nebesodinti tiek daug..). Tulpės vertos dėmesio - susodinu grupėmis ir kai sužydi, kaimynės kiša nosį per tvorą ir nori išsiaiškinti kokie čia pas mane tokie ankstyvi bijūnai  lotuliukas.gif .
Galiu jas į ką nors mainyti (siūlykit  smile.gif ), o svogūnėlius, kurie  kitais metais dar nežydės - atiduodu..

Tai tau doh.gif pas mane liko tik tarybinės tulpės blink.gif Būčiau tikrai pasiūlius keletą rūšių. O gal norėtum pasodinti ir kitą rudenį pasimainyti? blush2.gif
Atsakyti
Nea, sodinti jų jau nesodinsiu schmoll.gif .. O jei nori - galim mainyt ir į šokoladą biggrin.gif .. Kiek pas tave dar vietos liko?? Kiek tilps??
Atsakyti
As ir mainyciau su malonumu i sokolada bigsmile.gif Ale is Vilniaus esu ir i Kauna artimiausiu metu nevaziuosiu g.gif Bet labai labai noreciau tokiu pilnaviduriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 12, 15:35)
Gal dar kas tulpių nori  ax.gif  tongue.gif  ???  Man atliko didelis kiekis raudonų pilnavidurių "Miranda" veislės svogūnų (nusprendžiau šiemet nebesodinti tiek daug..).

labai noriu rolleyes.gif tik va bėda, kad ir aš Vilniuje , gaila...
Atsakyti
''miranda''labai grazios esu nusipirkus is latviu tik dar nepasodinau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 12, 19:15)
Nea, sodinti jų jau nesodinsiu  schmoll.gif .. O jei nori - galim mainyt ir į šokoladą  biggrin.gif .. Kiek pas tave  dar vietos liko?? Kiek tilps??

Kokia būtų kaina, ar siųstum paštu blush2.gif
Atsakyti
Suprantu jus, merginos, ir jūsų norus ax.gif , bet kadangi man dabar rūpi už simbolinę kainą (ar kt. "simbolius" biggrin.gif ) atsikratyti maišioku svogūnų - nepykit - paštas nuo manęs tolokai.. Bet jeigu susiorganizuotumėt iš kitų miestų į Kauną su reikalais smile.gif atvykti - prašom, atvežčiau tulpes į sutartą vietą..
Atsakyti
Taip labai gaila, kad pastas toli, as dar sodinciau irgi, nors jau siemet pasodinau apie 250tulpiu ir kokias 300 galvuciu narcizu, jei tik perziemos gerai tai turetu but grazu.....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 12, 22:56)
Taip labai gaila, kad pastas toli, as dar sodinciau irgi, nors jau siemet pasodinau apie 250tulpiu ir kokias 300 galvuciu narcizu, jei tik perziemos gerai tai turetu but grazu.....

Tikrai gaila, nes ir aš norėčiau kokį 10 svogūnėlių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 13, 06:53)
Tikrai gaila, nes ir aš norėčiau kokį 10 svogūnėlių  verysad.gif

''mirandu''yra zaliam centre,bent pas mus g.gif
Atsakyti