Įkraunama...
Įkraunama...

Šnekamoji Anglų kalba

Labai noreciau prisijungti, bet si ketvirtadieni negaliu doh.gif Jei tik priimsit kita karta butinai prisijungciau ir as 4u.gif

Turiu pasiulyma, gal kad sektusi greiciau ir sklandziau planuoti susitikimus galbut galetume susikurti skype chat grupe. ka apie tai manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 03 14, 20:09)
Labai noreciau prisijungti, bet si ketvirtadieni negaliu  doh.gif Jei tik priimsit kita karta butinai prisijungciau ir as  4u.gif

Turiu pasiulyma, gal kad sektusi greiciau ir sklandziau planuoti susitikimus galbut galetume susikurti skype chat grupe. ka apie tai manot? smile.gif

as siandien irgi negaliu del skype tai ok:)
Atsakyti
Jeigu nera priestaraujanciu, kad ir esu sioj temoj naujoke, galeciau apsiimti skype grupes sukurimu. Reiketu tik kontaktu kiekvienos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai reikia nors vieno iniciatyvesnio zmogaus, tai mes tau asmenine zinute surasysim savo skypus o tu grupe padarysi smile.gif
Atsakyti
Galbut tos merginos, kurios siandien buvo susitikusios noretu papasakoti, kaip joms sekesi? Butu idomu isgirsti 4u.gif
Ir koks jusu yra anglu kalbos lygis? esat praddancios mokintis ar jau pazengusios?

Beja, lauksiu kitu nariu zinuciu 4u.gif
Atsakyti
Kur visos pradingusios g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai norėčiau prisijungti prie vilniečių wink.gif Ar jau yra kas organizuoja? smile.gif

Atsakyti
Labutis,

O jei bendrautume Skypeje, ką manot. Esu iš Klaipėdos tad iki jūsų toloka, o pasipraktikuoti norisi. 4u.gif
Atsakyti
tai ar Vilnietes dar susitinka?
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 04 01, 18:39)
tai ar Vilnietes dar susitinka?

Tai jo drinks_cheers.gif
Po Velyku iskart reik ir susitikt biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Rasau blog'a pedagoginiais tikslais. smile.gif Ne itin snekamoji kalba anglu kalba, bet norejau pasidalint,gal kazkam bus idomu ir naudinga. 4u.gif

http://guosne.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 03 17, 12:43)
Kur visos pradingusios  g.gif

Sveikos,
Ir as prisijungciau prie kaunieciu, bet man tinka susitikimai tik vakarais.
Atsakyti