Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Ragany @ 2009 06 06, 19:05)
Bet dabar ir as galvoju, koks tikslas tirtis del ZPV? kas is to, jei nera gydymo sitam virusui. juk darys ta pati, ar bus rastas ZPV ar ne, jei jau yra pakitimu tai stebes.

Kiek suprantu jei randa dideles rizikos,tai reikia darytis PAP dazniau,ar ne taip ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 06 06, 20:05)
Bet dabar ir as galvoju, koks tikslas tirtis del ZPV? kas is to, jei nera gydymo sitam virusui. juk darys ta pati, ar bus rastas ZPV ar ne, jei jau yra pakitimu tai stebes.

pritariu.as dariaus tyrima del Zpv jau 2 kartus.Kadangi yra pakitimai,tai pasiule pasidaryt Zpv,jis teigiamas,.Taigi turejau darytis citologini kas puse metu.Po metu sake pakartot Zpv tyr.tipo jis gali ir isnykti,organizmas jei stiprus.Ir ka Zpv nera.Taigi jau nebuvau jau toj rizikos grupej,citologini darytis pakanka kas metai.O po tu metu tyr.pablogejo.Geriau jau nebuciau darius antra syk ta ZPV tyr.tai buciau darius kas puse m.citologini.Nes dabar ir nzn.ar yr ar ner tas ZPV. g.gif Ir man is vis neaisku tas virusas.Juo mes uzsikreciam nuo vyru,tai jei ta virusa turi mano vyras,tai kaip suprast,as vis is naujo juo uzsikreciu?o kodel jiems jis nepavojingas?Reik keist vyra? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrike @ 2009 06 06, 20:28)
Kiek suprantu jei randa dideles rizikos,tai reikia darytis PAP dazniau,ar ne taip ? g.gif

tai ar taip, ar taip, jei jau randa pakitimus, PAP daro dazniau, cia vadina stebejimu... ir nesvarbu, ras ta ZPV ar neras, vistiek PAP darys dazniau.. o dar jis taip nemazai kainuoja... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 06, 20:36)
Juo mes uzsikreciam nuo vyru,tai jei ta virusa turi mano vyras,tai kaip suprast,as vis is naujo juo uzsikreciu?o kodel jiems jis nepavojingas?Reik keist vyra? lotuliukas.gif

Tu jau esi to viruso nesiotoja kai viena karta pasigauni, tik, jei imunitetas yra stiprus, tuomet tas virusas (kaip ir visi kiti) miega, su juo organizmas pajegus kovoti, bet jei imunitetas silpsta, atsiranda infekciju visokiausiu ,tai ir tas lenda i pavirsiu..
Atsakyti
prisiskaiciau dbr.apie ta virusa,kad syki uzsikretus juo imuniteto neygauni,gali uzsikresti juo vel ir vel...Dar norejau paklaust,o jums kai jau yra tie pakitimai,tai nieko pacios nejauciat,neskauda.Prisiskaiciau,kad tik kai jau pazenges toli tik tada moteris gali jaust skausmus,strenu,pilvo.man tai skaudedavo ir kai budavo Asus,tai dbr.jau man visai neramu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 08 birželio 2009 - 16:37
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 08, 17:33)
prisiskaiciau dbr.apie ta virusa,kad  syki uzsikretus juo imuniteto neygauni,gali uzsikresti juo vel ir vel...Dar norejau paklaust,o jums kai jau yra tie pakitimai,tai nieko pacios nejauciat,neskauda.Prisiskaiciau,kad tik kai jau pazenges  toli tik tada moteris gali jaust skausmus,strenu,pilvo.man tai skaudedavo ir kai budavo Asus,tai dbr.jau man visai neramu,

Nu kad neskauda... g.gif siaip man ra pastovus skausmas nugaros apacioj per pati viduri toj vietoj, buna, kad negaliu pasilenkt visai. kata skaiciau, kad gali skaudet del zaizdeles gimdos kaklely, bet tas buvo prie 6 kokius metus, tai as ir nulekiau pas ginekologa, man pasake, kad viskas gerai, tada paklausiau ar nera zaizdeles, sake yra, bet negimdziusioms negydom, ir nugara man ne del to skauda. nu likau nesuzinojus, o ja man ir dabar skauda. unsure.gif
Atsakyti
mano gydytojas pasake,kad jei tyrimo rezultatai bus negeri...reiks daryt konizacija....tikiuosi,to neprireiks...
Atsakyti
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 06 08, 19:17)
mano gydytojas pasake,kad jei tyrimo rezultatai bus negeri...reiks daryt konizacija....tikiuosi,to neprireiks...

o kas tas negeri?konizacija tai kaip anksciau buvo prideginimas,apipjauso,ar kas taj?
Atsakyti
Sužinojau savo biopsijos atsakymą CIN2, taip kad važiuosiu pasiimti siuntimo konizacijai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2009 06 10, 11:43)
Sužinojau savo biopsijos atsakymą CIN2, taip kad važiuosiu pasiimti siuntimo konizacijai  verysad.gif

kaip nesmagu verysad.gif liudziu su tavim verysad.gif nelabai malonus dalykas, bet tikek ir viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus1140: 10 birželio 2009 - 12:22
[quote=Neringucia,2009 06 10, 11:43]
Sužinojau savo biopsijos atsakymą CIN2, taip kad važiuosiu pasiimti siuntimo konizacijai verysad.gif
[quote]
mano atsakymas po biopsijos buvo CIN 1,CIN2 bet dar nedare liepe laukt kolpraeis puse metu,o dabar praeje jau puse metu ir laukiu PAP atsakymo su nerimu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrike: 10 birželio 2009 - 20:48
QUOTE(Neringucia @ 2009 06 10, 11:43)
Sužinojau savo biopsijos atsakymą CIN2, taip kad važiuosiu pasiimti siuntimo konizacijai  verysad.gif

eina sau kaip liudna verysad.gif
as irgi laukiu konizacijos verysad.gif
Atsakyti
oi dabar drebesiu iki kito antradienio ir dar kol sulauksiu atsakymu.uzsirasiau antradieni i geromeda tepineliui,kaip bijau doh.gif tikiuosi viskas bus gerai nors labai abejoju,nes skauduliuoja vis dazniau kartais kraujo pasirodo po pasimylejimo kazkaip ir isskyru daugiau nei iprastai doh.gif
Atsakyti