merginos vilnietes kokioj klinikoj darotes citologini tepineli?man reikia pakarotinai darytis,vilniuis butu daug patogiau,pries tai kaune dariausi.per kiek laiko atsakymus gaunat?

Aš vaikštau į Vilniaus sveikatos namus, ten ir padare man onkocitologinį. Atsakymo laukiau mėnesį
O dėl onkocitologinio ir konizacijos nėštumo metu, tai aš pasisaugočiau
Man pati ginė sakė kad tik po gimdymo žiūrės, taip ir buvo, pagimdžiau tada pradėjau visus tyrimus

O dėl onkocitologinio ir konizacijos nėštumo metu, tai aš pasisaugočiau

QUOTE(Neringucia @ 2009 06 04, 11:57)
Aš vaikštau į Vilniaus sveikatos namus, ten ir padare man onkocitologinį. Atsakymo laukiau mėnesį

aciu

QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 04, 09:42)
merginos vilnietes kokioj klinikoj darotes citologini tepineli?man reikia pakarotinai darytis,vilniuis butu daug patogiau,pries tai kaune dariausi.per kiek laiko atsakymus gaunat? 

As pasidariau paprasta PAP ( onkocit. tepi.) Vilniuje Narmedoje, kainavo 60 lt., laukiau berods 8 dienas, tik va suzinojau, kad yra dar tikslesnis tas ThinPrep Pap...
Kadangi privalau darytis kas metai ir dazniau, tai gailiuosi kad anksciau neaptikau...Aisku, zalia as dar, reikia daugiau dometis kas cia per naujove...
O as darausi pas savo gydytoja, privačioje Baltupių klinikoje. Atsakymas - per savaitę.
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 04, 08:33)
na pas sia dartare as kelis metus.lankiaus,bet dbr.nuo vasario men niekaip neina spet uzsiregistruot,10 min.ir jau ner talonu.Kaip jums pasiseka?gal eit pas ja tiesiogiai?
o niekada nebandete isankstines registracijos per interneta,http://www.kmuk.lt/registracija.php?
labai greita ir patogu
QUOTE(polonia @ 2009 06 04, 21:08)
As pasidariau paprasta PAP ( onkocit. tepi.) Vilniuje Narmedoje, kainavo 60 lt., laukiau berods 8 dienas, tik va suzinojau, kad yra dar tikslesnis tas ThinPrep Pap...
Kadangi privalau darytis kas metai ir dazniau, tai gailiuosi kad anksciau neaptikau...Aisku, zalia as dar, reikia daugiau dometis kas cia per naujove...
o ta tikslesni daro narmedoje?girdejau nemazai apie sita ligonine,tiesa pries kiek laiko uzsiregistravai?aciu visom uz atsakymus,vilniuj visai zalia esu,aciu padejot

QUOTE(allisa @ 2009 06 04, 23:59)
o niekada nebandete isankstines registracijos per interneta,http://www.kmuk.lt/registracija.php?
labai greita ir patogu
labai greita ir patogu
as registuojuos www.sergu.lt,ten ir isankstine reg.Bet pas vaitkiene visad 0 talonu

QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 05, 09:27)
o ta tikslesni daro narmedoje?girdejau nemazai apie sita ligonine,tiesa pries kiek laiko uzsiregistravai?aciu visom uz atsakymus,vilniuj visai zalia esu,aciu padejot 

Specializuojasi ginekologija, dermatologija(oda ir pan.)ir urologija. Konarskio g. ta klinika..As ten gydausi savo zvynlige, kai paumeja ir ginekologas ten mano. Apie ta tikslesni ir aisku brangesni PAP ir suzinojau ten. Bet jau buvau pasidarius paprasta PAP.
Daug skaitau apie ta Thin Prep PAP.. Kolkas itarimu nekelia sis tyrimas, baisu, kad nebutu tik mados reiklas, reklamos ispusta.. Bet reklamos tai nedaug tikrai. Sako nuo lapkricio men tas tyrimas Lietuvoje, o tik si menesi suzinojau...
As lankausi pas gydytoja Rogalski...labai geras ir malonus gyd,dirba privaciai,Trakuose ir Baltijos Amerikos klinikoj.Uz paprasta PAP mokejau 50lt.Prireike pakartotinio tyrimo,nes aptiko CIN1
pakartotinio nedarem,nes praejo tik 2men.Gyd pasiule pasidaryt ZPV tyrima,jis kainavo 180lt.atsakymai mazdaug per savaite.
Laukiu

Laukiu

Bet dabar ir as galvoju, koks tikslas tirtis del ZPV? kas is to, jei nera gydymo sitam virusui. juk darys ta pati, ar bus rastas ZPV ar ne, jei jau yra pakitimu tai stebes.