QUOTE(Ragany @ 2009 06 16, 14:41)
pati pasakyk, kad nori ja pasidaryt. gali but, kad pakitimai tik 1 laipsnio tai ir nesake. nes man dare biopsija, bet sake galiu dar nedaryt, laukti, as nparasiau, kad rekomenduoju, bet tu kaip nori. tai sutikau pasidaryt, atliko mano ginekologe. Siaip is viso a[rasymo matyti, kad tau nezymus pakitimai turetu buti, nes nestrojina taves gydytoja. maziau pergyvenk

Cia dar ne pasaulio pabaiga ir viskas susitvarkys
na manau viskas bus gerai,svarbu patoviai lankytis pas gin.As jau tam juodajam sarase esu gal kokie 5 metai Is pradziu kas metaj onkocitol.daryt,paskui kas puse ,o dabar kas 3 men.Man kai mano gin.pasake kad yra onkolog.pakitimai ir maniau kad nesulauksiu ,kol pas onkol.nuvaziuosiu.Onkocitol.dabar rodo LSIL,tai dar ne vezys,O biopsija rodo uzdegima.Tik niekaip nesuprantu tai tas uzdeg.niekad ir nepraeis,kartais raso antib.nuo uzdegimo,ar zvakuciu nuo pienliges.As manau kad svarbu pasirinkt gera gyditoja,ir kad atliktu citologini teisingai.Nes kiek raso,kad daznai juos neteisingai paima,ar ne tuo laiku.Geriausia po mm.
Dar norejau del Zpv,as klausiau onkolog.kaip su tuo virusu iseina,jei man pries 2 metus jis buvo teigiamas,po geru puses neig,po to vel jis yra?jei as zinau kad ir niekur daugiau jo negalejau gaut ,tai sako kad teoriskai nuo to pacio vyro ir kali kiekviena syk gaut,jis yra ir pas viena ir pas kita.Jei imunine sist.stipri ji sunaikina,bet kai nusilpsta tai vel gauni is vyro .Tai tada as tikrai nebematau tikslo ji tirtis ar turi ar ne.Nes as dabar ne nzn.ar ji turiu