Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 28, 13:54)
na,as darius daug sykiu onkoc.ir bet kokia diena,kaip gaunu talona pas gyd.bet visad pavykdavo,nebent uzdegimas tai ir ateina ats.kad daug leukocitu,ir neina tiksliai istirt,tada raso vaoistus,ir  vel kartot.

aš manau, kad čia buvo gydytojos kaltė.
Atsakyti
QUOTE(korina @ 2009 10 28, 12:45)
Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Dariausi tepinėlį birželio viduryje, įsivaizduokit atsakymus gavau tik rugpjūčio gale ir tai liepė pasikartot tyrimą, nes 'kažkas nepavyko'. Vakar vėl dariausi. Oj kokia man nemaloni šita procedūra  blink.gif  Šiaip imant tą tepinėlį gydytoja sakė, kad padidėjus žaizdelė gan. Ir niekas man nieko neaiškina, ar tai susiję, ar čia man bijot kažko.. Ir dabar vėl kokį porą mėnesių laukt..

Na visu pirma, tai bereikalingai protingas daktaras ir nesakys, ko bijoti. Nenori niekas gasdinti, nes reikia istirti, ir tada tikslia diagnoze gavus susipazindinti pacienta. O stresas tai didelis priesas. Is baimes dar prisigalvosi ko negera. Tad ramiai....
Kad nereiktu tiek ilgai laukti tyrimu rezultatu, juk yra tok THINPREP PAP. jis mokamas, ir brangokas, bet laukti max 2 sav tereikia. ir dar jis daug tikslenis, nei tas paparstasis PAP tyrimas, kurio atsakymu laukti reikia pora menesiu.
Sekmes, stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 10 30, 14:07)
Na visu pirma, tai bereikalingai protingas daktaras ir nesakys, ko bijoti. Nenori niekas gasdinti, nes reikia istirti, ir tada tikslia diagnoze gavus susipazindinti pacienta. O stresas tai didelis priesas. Is baimes dar prisigalvosi ko negera. Tad ramiai....
Kad nereiktu tiek ilgai laukti tyrimu rezultatu, juk yra tok THINPREP PAP. jis mokamas, ir brangokas, bet laukti max 2 sav tereikia. ir dar jis daug tikslenis, nei tas paparstasis PAP tyrimas, kurio atsakymu laukti reikia pora menesiu.
Sekmes, stiprybes  4u.gif

Dėkui labai už atsakymą. Va kad pinigėlių nelabai yra šiuo metu, atsižvelgiant į tai, kad po tų rezultatų reiks eit pas ginekologę privačiai ir privačiai gydytis tą žaizdelę..
Atsakyti
QUOTE(korina @ 2009 10 30, 15:52)
Dėkui labai už atsakymą. Va kad pinigėlių nelabai yra šiuo metu, atsižvelgiant į tai, kad po tų rezultatų reiks eit pas ginekologę privačiai ir privačiai gydytis tą žaizdelę..

Suprantu, kad privaciai einant daug labai pinigeliu isleidziama ir geriau apziuri ir isaiskina. Bet jei tu is vln, juk turetum rasti ir kokia ginekologe, kur ir priimtu tave su siuntimu. nereiketu tiek moketi uz konsultacijas. Nes sioj srity labai jau viskas brangu. as turiu gydytoja privacioje klinikelej, bet kur dengia ligoniu kasos. ginekologe esu patenkinta. kiek iseina pinigu ant tyrimu. dabar po dvieju savaiciu mazdaug tirsiuos ZPV. Susileidau jau viena doze skiepo. Na aisku, apskritai sirgti yra prabanga.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 10 30, 15:33)
Suprantu, kad privaciai einant daug labai pinigeliu isleidziama ir geriau apziuri ir isaiskina. Bet jei tu is vln, juk turetum rasti ir kokia ginekologe, kur ir priimtu tave su siuntimu. nereiketu tiek moketi uz konsultacijas. Nes sioj srity labai jau viskas brangu. as turiu gydytoja privacioje klinikelej, bet kur dengia ligoniu kasos.  ginekologe esu patenkinta. kiek iseina pinigu ant tyrimu. dabar po dvieju savaiciu mazdaug tirsiuos ZPV. Susileidau jau viena doze skiepo. Na aisku, apskritai sirgti yra prabanga....  4u.gif

Kokia tai klinika? Kur ji randasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(korina @ 2009 10 28, 11:45)
.. Ir dabar vėl kokį porą mėnesių laukt..

Kazkaip keista, kad Jums taip ilgai tenka laukti onkocitologinio tyrimo rezultatu g.gif Kasmet lankausi pas ginekologe (tai pas viena, tai pas kita, pastovios neturiu), tai niekur neteko ilgiau laukti atsakymo kaip dvi savaites, kartais buna ir greiciau. Tik tiek, kad visuomet einu privaciai...
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 10 30, 22:09)
Kazkaip keista, kad Jums taip ilgai tenka laukti onkocitologinio tyrimo rezultatu g.gif Kasmet lankausi pas ginekologe (tai pas viena, tai pas kita, pastovios neturiu), tai niekur neteko ilgiau laukti atsakymo kaip dvi savaites, kartais buna ir greiciau. Tik tiek, kad visuomet einu privaciai...

Na, as po kol kas lankausi Zveryno klinikoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 10 30, 18:52)
Kokia tai klinika? Kur ji randasi? rolleyes.gif

cia silutes seimos centras, daktare Holcman
Papildyta:
QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 10 30, 22:09)

Privaciai tikriausiai jos ir daro ta tyrima, kuris daromas greiciau ir kuris patikimesnis. o tose poliklynikose masiniai tyrimai uzdelsemi del gausos greiciausiai. nes kai man dare pirma karta profilaktiskai ir nemokamai, tai po kiek laiko paksaiciau atsakyma pati paemusi kortele i savo rankas, tai buvo parasyta, kad issiustas meginys po menesio nuo dienos, kai buvo paimtas, ir atsakymas atejo dar po menesio. va taip ir atliekami "skubiai" tokie maisniai tyrimukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ivetyte ar tau atsakymai po konizacijos jau atejo ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 11 01, 09:31)
Ivetyte ar tau atsakymai po konizacijos jau atejo ?

Ne dar neatejo. Vakar ziurejau pasto dezutej specialiai, nera... schmoll.gif
Pas gine buvau si treciadieni, ji ir laukia kol atnesiu. sako, keista, kad taip ilgai. Is tirko jau erzina, kad tiek ilgai nera. Bet pirmadieni skambinsiu i ligonine, i gydytoju kabineta. Tik pagalvojau, kodel anksciau neksmabinau doh.gif . Gal laiskas kur pasimete. nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 01, 09:29)
Ne dar neatejo. Vakar ziurejau pasto dezutej specialiai, nera... schmoll.gif
Pas gine buvau si treciadieni, ji ir laukia kol atnesiu. sako, keista, kad taip ilgai. Is tirko jau erzina, kad tiek ilgai nera. Bet  pirmadieni skambinsiu i ligonine, i gydytoju kabineta. Tik pagalvojau, kodel anksciau neksmabinau doh.gif . Gal laiskas kur pasimete. nesuprantu...

bet kaip idomiai as po savaites suzinojau blush2.gif ir niekas man niekur nesiunte, o gydytojai tiesiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 11 01, 10:43)
bet kaip idomiai as po savaites suzinojau  blush2.gif  ir niekas man niekur nesiunte, o gydytojai tiesiai  g.gif

Matai, as kitam mieste, tai jei buciau ten pat, gal butu sake, ateik pasiimti. o cia dabar siuncia, neaisku kada issiunte, o gal dar neissiunte... na tikrai nepatogu. kas operuoja, tas raso ta atsakyma. o tavo gine tave operavo, del to viskas taip greitai 4u.gif o man jau tikrai uzdelse g.gif
Atsakyti