Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

tai gal pasiskambink g.gif
Atsakyti
la.na as su gal ir keistu klausymu,bet jei galit parasykit man i az,kiek lt.duoti daktarui uz konizacija,pirma kart turesiu aplamai operacija,tai ir pasimetus
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as jau pradedi keikti airiu daktarus,kazkas baisaus...man jau menuo kaip nustatyta HSIL ir reikia darytis biopsija,o biopsijai esu dabar uzregistruota tik 2010 02 01 datai doh.gif net apsizliumbiau kai atejo patvirtinimas registracijos verysad.gif
kita sestadieni einu pas kita gydytoja(vyra blush2.gif )gal tas ka pades
dar mergaitems klausimas 4u.gif Jums kraujo tyrymus? g.gif kazko man juos reikia pasidaryti,bet kazkaip neuzfiksavau ar kai kuriai merginai reikejo ji darytis?
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 02, 00:09)
sveikos 4u.gif
as jau pradedi keikti airiu daktarus,kazkas baisaus...man jau menuo kaip nustatyta HSIL ir reikia darytis biopsija,o biopsijai esu dabar uzregistruota tik 2010 02 01 datai doh.gif net apsizliumbiau kai atejo patvirtinimas registracijos verysad.gif
kita sestadieni einu pas kita gydytoja(vyra blush2.gif )gal tas ka pades
dar mergaitems klausimas 4u.gif Jums kraujo tyrymus? g.gif kazko man juos reikia pasidaryti,bet kazkaip neuzfiksavau ar kai kuriai merginai reikejo ji darytis?

Sveikute 4u.gif
uzuojauta del daktaru Airijoj. Linkiu surasti daktara, kuris bent isaiskintu viska. Siaip nebutina skubeti. man kai istyre, sake, galime dar laukti, bet as paskubejau pati vien del to, kad po nauju mane atleidzia, ir planuoju isvykti i uzsieni darbuotis. sake lietuvoj daktarai vaiksto su tokiom diagnozem ir nieko nedaro. aisku stebi. svarbiausia nestresuoti ir stiprinti imuniteta. Nes stresuojant imunitetas silpsta ir viskas tik giliau skverbiasi. Saugok save 4u.gif
Kraujo tyrimus ir kitokiu tyrimu dare pries operacija. Ten gal eiles didesnes. Gal viska darosi is anksto. paskui pries operacija, gal dar karta darys tyrimus.
Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 02, 09:15)

Kraujo tyrimus ir kitokiu tyrimu dare pries operacija. Ten gal eiles didesnes. Gal viska darosi is anksto. paskui pries operacija, gal dar karta darys tyrimus.
Stiprybes  4u.gif

bet va kiek skaitau visoms daro visokius tyrimus , o tik po to skiria biopsija...O man gyditojai kaklelis pasirode itartinas, tepinelio atsakymas geras ir parase siuntima biopsijai unsure.gif unsure.gif unsure.gif Onkocitologinis darytas pries 4 metus, rezultatai geri .
Tai nusprendziau nueit pas gyditoja kita , ir pirmiausia pasidaryt onkocitologini. Ir tada jau ziuresiu...
Atsakyti
o tu nenori dar karta pasidaryti oncitologini tepineli,nes jau senokai darytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 02, 12:05)
o tu nenori dar karta pasidaryti oncitologini tepineli,nes jau senokai darytas g.gif

tai darysiuos, nes aiku issitirt reikia. Tai dabar laukiu mmm, ir ciklo viduri uzsirasysiu pas gyditoja
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 01, 10:29)
Ne dar neatejo. Vakar ziurejau pasto dezutej specialiai, nera... schmoll.gif
Pas gine buvau si treciadieni, ji ir laukia kol atnesiu. sako, keista, kad taip ilgai. Is tirko jau erzina, kad tiek ilgai nera. Bet  pirmadieni skambinsiu i ligonine, i gydytoju kabineta. Tik pagalvojau, kodel anksciau neksmabinau doh.gif . Gal laiskas kur pasimete. nesuprantu...

ar suzinojai jau 4u.gif
Atsakyti
Valio...!!!!!!! Jau turiu atsakymus po konizacijos bigsmile.gif
Tai istyrus mano ispjautas negeras lasteles rado CIN1 bigsmile.gif Jega thumbup.gif
Nes pries operacija buvo istirta CIN2.
Oi kaip gera ant sirdies, kad is tikro mazesni pakitimai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 02, 15:09)
Valio...!!!!!!! Jau turiu atsakymus po konizacijos  bigsmile.gif
Tai istyrus mano ispjautas negeras lasteles rado CIN1  bigsmile.gif Jega thumbup.gif 
Nes pries operacija buvo istirta CIN2.
Oi kaip gera ant sirdies, kad is tikro mazesni pakitimai  bigsmile.gif  thumbup.gif

man rado CIN3,bet po kontrolinio PAP visiskai nieko 4u.gif
ir tau to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 02, 15:15)
man rado CIN3,bet po kontrolinio PAP visiskai nieko 4u.gif
ir tau to paties linkiu 4u.gif

Aciu labai uz linkejimus 4u.gif 4u.gif
Man beliko issitirti ZPV. Susiskiepyti visus tris skiepus. Viena jau skiepa susileidau. Ir tikiuosi atsilaikyti ir likti sveika 4u.gif Ir susilaukti pora graziu vaikuciu blush2.gif 4u.gif
Visom to linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 02, 15:19)
Aciu labai uz linkejimus  4u.gif  4u.gif
Man beliko issitirti ZPV. Susiskiepyti visus tris skiepus. Viena jau skiepa susileidau. Ir tikiuosi atsilaikyti ir likti sveika  4u.gif  Ir susilaukti pora graziu vaikuciu  blush2.gif  4u.gif
Visom to linkiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o man niekas nieko nesake,kad reikia issitirti g.gif
Atsakyti