tai gal pasiskambink

la.na as su gal ir keistu klausymu,bet jei galit parasykit man i az,kiek lt.duoti daktarui uz konizacija,pirma kart turesiu aplamai operacija,tai ir pasimetus
sveikos
as jau pradedi keikti airiu daktarus,kazkas baisaus...man jau menuo kaip nustatyta HSIL ir reikia darytis biopsija,o biopsijai esu dabar uzregistruota tik 2010 02 01 datai
net apsizliumbiau kai atejo patvirtinimas registracijos
kita sestadieni einu pas kita gydytoja(vyra
)gal tas ka pades
dar mergaitems klausimas
Jums kraujo tyrymus?
kazko man juos reikia pasidaryti,bet kazkaip neuzfiksavau ar kai kuriai merginai reikejo ji darytis?

as jau pradedi keikti airiu daktarus,kazkas baisaus...man jau menuo kaip nustatyta HSIL ir reikia darytis biopsija,o biopsijai esu dabar uzregistruota tik 2010 02 01 datai

dar mergaitems klausimas

QUOTE(skrega @ 2009 11 02, 00:09)
sveikos
net apsizliumbiau kai atejo patvirtinimas registracijos
)gal tas ka pades
dar mergaitems klausimas
Jums kraujo tyrymus?
kazko man juos reikia pasidaryti,bet kazkaip neuzfiksavau ar kai kuriai merginai reikejo ji darytis?

dar mergaitems klausimas

Sveikute

uzuojauta del daktaru Airijoj. Linkiu surasti daktara, kuris bent isaiskintu viska. Siaip nebutina skubeti. man kai istyre, sake, galime dar laukti, bet as paskubejau pati vien del to, kad po nauju mane atleidzia, ir planuoju isvykti i uzsieni darbuotis. sake lietuvoj daktarai vaiksto su tokiom diagnozem ir nieko nedaro. aisku stebi. svarbiausia nestresuoti ir stiprinti imuniteta. Nes stresuojant imunitetas silpsta ir viskas tik giliau skverbiasi. Saugok save

Kraujo tyrimus ir kitokiu tyrimu dare pries operacija. Ten gal eiles didesnes. Gal viska darosi is anksto. paskui pries operacija, gal dar karta darys tyrimus.
Stiprybes

QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 02, 09:15)
Kraujo tyrimus ir kitokiu tyrimu dare pries operacija. Ten gal eiles didesnes. Gal viska darosi is anksto. paskui pries operacija, gal dar karta darys tyrimus.
Stiprybes

bet va kiek skaitau visoms daro visokius tyrimus , o tik po to skiria biopsija...O man gyditojai kaklelis pasirode itartinas, tepinelio atsakymas geras ir parase siuntima biopsijai

Tai nusprendziau nueit pas gyditoja kita , ir pirmiausia pasidaryt onkocitologini. Ir tada jau ziuresiu...
o tu nenori dar karta pasidaryti oncitologini tepineli,nes jau senokai darytas

QUOTE(skrega @ 2009 11 02, 12:05)
tai darysiuos, nes aiku issitirt reikia. Tai dabar laukiu mmm, ir ciklo viduri uzsirasysiu pas gyditoja
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 01, 10:29)
Ne dar neatejo. Vakar ziurejau pasto dezutej specialiai, nera...
Pas gine buvau si treciadieni, ji ir laukia kol atnesiu. sako, keista, kad taip ilgai. Is tirko jau erzina, kad tiek ilgai nera. Bet pirmadieni skambinsiu i ligonine, i gydytoju kabineta. Tik pagalvojau, kodel anksciau neksmabinau
. Gal laiskas kur pasimete. nesuprantu...

Pas gine buvau si treciadieni, ji ir laukia kol atnesiu. sako, keista, kad taip ilgai. Is tirko jau erzina, kad tiek ilgai nera. Bet pirmadieni skambinsiu i ligonine, i gydytoju kabineta. Tik pagalvojau, kodel anksciau neksmabinau

ar suzinojai jau

Valio...!!!!!!! Jau turiu atsakymus po konizacijos
Tai istyrus mano ispjautas negeras lasteles rado CIN1
Jega
Nes pries operacija buvo istirta CIN2.
Oi kaip gera ant sirdies, kad is tikro mazesni pakitimai

QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 02, 15:09)
Valio...!!!!!!! Jau turiu atsakymus po konizacijos
Jega

man rado CIN3,bet po kontrolinio PAP visiskai nieko

ir tau to paties linkiu

QUOTE(allisa @ 2009 11 02, 15:15)
Aciu labai uz linkejimus

Man beliko issitirti ZPV. Susiskiepyti visus tris skiepus. Viena jau skiepa susileidau. Ir tikiuosi atsilaikyti ir likti sveika

Visom to linkiu

QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 02, 15:19)
Aciu labai uz linkejimus
Man beliko issitirti ZPV. Susiskiepyti visus tris skiepus. Viena jau skiepa susileidau. Ir tikiuosi atsilaikyti ir likti sveika
Ir susilaukti pora graziu vaikuciu
Visom to linkiu

Visom to linkiu

o man niekas nieko nesake,kad reikia issitirti