Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(allisa @ 2009 11 02, 15:22)
o man niekas nieko nesake,kad reikia issitirti g.gif

Na dabar ir as susimasciau, kad man ir niekas nesake smile.gif Kai man rado pakitimus, as tiek svieciausi sia tema, rasiausi klausimus ir kamantinejau savo gine. paksui ir sakau, "noriu issitirti", sako "bet nieko nepakeisi", bet as noriu zinoti. Na kainuoja ir sis tyrimas nemazai. Bet as noriu zinoti, ar turiu ta virusa, ir kokius tipus. Tada ir bus aiskiau, is kur sie pakitimai pas mane atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 02, 14:38)
Na dabar ir as susimasciau, kad man ir niekas nesake smile.gif Kai man rado pakitimus, as tiek svieciausi sia tema, rasiausi klausimus ir kamantinejau savo gine. paksui ir sakau, "noriu issitirti", sako "bet nieko nepakeisi", bet as noriu zinoti. Na kainuoja ir sis tyrimas nemazai. Bet as noriu zinoti, ar turiu ta virusa, ir kokius tipus. Tada ir bus aiskiau, is kur sie pakitimai pas mane atsirado g.gif

Bet gi jeigu yra ZPV, tai skiepai jau nepades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 11 02, 17:43)
Bet gi jeigu yra ZPV, tai skiepai jau nepades unsure.gif

Butent, kad naujausiais tyrimais irodyta, kad turint virsua, vistiek skiepas sudaro imuniteta, ir neleidzia virusui kenkti audiniui, neleidzia isikverbti ir isvystyti ikivezinius pakitimus. As labai dvejojau, bet kiek klausinejau, bet kokiu atveju siule man skiepytis visi daktarai. Nes konkreciai nuo viruso nera jokiu vaistu. neina jo isgyvendinti is organizmo, nebent jis pats isnyktu, tik reikia imuniteto. siaip kiek skaiciau, yra gaminamas naujas skiepas, specialiai ZPV infekuotom moterim.
Atsakyti
Man tai labai keista, kad niekas nedaroma...Prirašė vitaminų, imuniteto stiprinimo visokių papildų ir viskas. Klausiau ką dabar darom , kada vėl apsilankyti, tai nu...taaaaiiii....po menesio gal....gal reeeiks pap pakartoti...
Žiauru. Gyvenu ir nežinau kas toliau su manim darysis ar nesidarys.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2009 11 02, 21:32)
Man tai labai keista, kad niekas nedaroma...Prirašė vitaminų, imuniteto stiprinimo visokių papildų ir viskas. Klausiau ką dabar darom , kada vėl apsilankyti, tai nu...taaaaiiii....po menesio gal....gal reeeiks pap pakartoti...
Žiauru. Gyvenu ir nežinau kas toliau su manim darysis ar nesidarys.

Tikra tiesa.... del to as jau senokai nebelaukiu, kol daktarai kazka man pasakys, ir paciai ramiau, kai viska zinau, kai pati issikapstau. na gal ir igimtas smalsumas kaltas g.gif ax.gif o daktarai tai ar jie per daug pacientu turi, ar kas, kad ju nepaklausi nesakys, jei paklausi, nezino nuo ko pradeti aiskinti. va kai konkreciai paklausi, kad uztektu pasakyti vos taip, ar ne. tada viskas kuo puikiausiai. O gal baime, kad per daug nepasakytu ir nepradetum isterikuoti. ir dar karta saulaukiau tokio "pagyrimo", kad butu geriau, kad isvis interio nebutu, ir neprisiskaitytume ko nereikia smile.gif bet buna tokiu zmoniu, kurie prisiskaite dar labiau panikuoja, o ramiau jauciasi nieko nezinodami. bet man tai atvirksciai... as turiu viska zinoti, kad rami buciau... 4u.gif
Atsakyti
Iš kitos pusės ką galima daryti ? Dar vieną PAP tyrimą ? Po pusės metų...tai va ir gyveni kaip ant adatų tą pusė metų. Man dar į mėn. liko sad.gif
Atsakyti
as tikiu,kad daktarai bijo mus gasdinti,nes kai pirma karta isgirdau TIK SPEJIMA kad kazkas gali buti blogai ir kokios to pasekmes,iskart rankos ,kojos pradejo drebeti,o susimoketi uz konstultacija ejau moketi su asaromis...tada ji pasigailejo,kad viska(bent as taip dabar ne manau)papasakojo
Atsakyti
mane ja tai iskart ramino, sako yra pakitusiu lasteliu , po konizacijos bus aiskiau, sako tik tu nesigazdink ir vyro negazdink, gyvenk ramiai, bus atsakymai ir tada bus aiskiau viskas, ir pasirodo neklydo bereikalo naktim nemiegojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2009 11 03, 00:30)
Iš kitos pusės ką galima daryti ? Dar vieną PAP tyrimą ? Po pusės metų...tai va ir gyveni kaip ant adatų tą pusė metų. Man dar į mėn. liko sad.gif

na jei bijosi ir gyvensi nuo tyrimo iki tyrimo, tai sau tik kenksi. Jei tau truksta ziniu, ieskok. As labai daug susiradau, supratau, del ko man atsitiko tai, ka as blogo dariau, del to stensiuosi tas klaidas taisyti, ir imuniteta stiprinti. Baime, stresas, galvojimas tik apie tai, silpina imuniteta. Reikia semtis pozityvaus mastymo, nes visos ligos is baimiu ir streso kyla.

Gyvenkit del saves, o ne del ligos... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2009 11 03, 08:40)
mane ja tai iskart ramino, sako yra pakitusiu lasteliu , po konizacijos bus aiskiau, sako tik tu nesigazdink ir vyro negazdink, gyvenk ramiai, bus atsakymai ir tada bus aiskiau viskas, ir pasirodo neklydo bereikalo naktim nemiegojau  doh.gif

As pirma diena issikrokiau ir kibau prie darbo - gyvenau prie kompo visa savaitgali 4u.gif pora naktu gal turejau bemiegiu, kol nuspredziau darytis dabar konizacija ar ne. Nes daktare leido man apsispresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 03, 07:13)
na jei bijosi ir gyvensi nuo tyrimo iki tyrimo, tai sau tik kenksi. Jei tau truksta ziniu, ieskok. As labai daug susiradau, supratau, del ko man atsitiko tai, ka as blogo dariau, del to stensiuosi tas klaidas taisyti, ir imuniteta stiprinti. Baime, stresas, galvojimas tik apie tai, silpina imuniteta. Reikia semtis pozityvaus mastymo, nes visos ligos is baimiu ir streso kyla.

kur ieskojai,nes kiek as ieskau tai nieko konreciai nerandu verysad.gif turbut nemoku tokiu dalyku rasti doh.gif Man tai idomiausiai nuo ko tai atsiranda ir ko reikia vengti,kad tik blogiau nebutu

as tai jau gal issiverkiau,nu tik dabar dazniau liudnos nuotaikos uzpuola,bet jei mano draugai to nepastebi,tai reiskias dar moku save kontroliuoti.Tik ziuriu,kad i kaikuriu zmoniu problemas ziuriu apatiskai,ir net nervina kai mane uzkrauna savo vaikiskom problemom
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 03, 22:39)
kur ieskojai,nes kiek as ieskau tai nieko konreciai nerandu verysad.gif turbut nemoku tokiu dalyku rasti doh.gif Man tai idomiausiai nuo ko tai atsiranda ir ko reikia vengti,kad tik blogiau nebutu

as tai jau gal issiverkiau,nu tik dabar dazniau liudnos nuotaikos uzpuola,bet jei mano draugai to nepastebi,tai reiskias dar moku save kontroliuoti.Tik ziuriu,kad i kaikuriu zmoniu problemas ziuriu apatiskai,ir net nervina kai mane uzkrauna savo vaikiskom problemom

Bet vistiek su artimiausiais zmonemis pasiklabejai apie savo beda? perskaiciau as ne viena moters istorija, tai zinok, reikia mum dziaugtis, kad visu pirma tai anksti pastebeti pokyciai bigsmile.gif
ar tu tyreisi ZPV?
duok savo email. as susiusiu ka turiu, ka issisaugojau smile.gif
viena karta siuose forumuose siule viena mergina toki failiuka, apie gimdos kaklelio vezi, pakitimus, ir visa istorija. ten labai issamu, kazkokia programele sukurta kaip knygute. Ar neturi jos? galiu viska susiusti smile.gif
Atsakyti
Jau kažkur šioje temoje rašiau, bet pasakysiu dar kartą, kad turiu puikų ir išsamų informacinį diskelį apie gimdos kaklelio vėžį. Kas norite galiu parsiųsti, tik parašykite savo mailus PM (talpius mailus)
Aš ta mergina. Džiugu, kad dalinatės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 03 lapkričio 2009 - 22:20