QUOTE(skrega @ 2009 11 05, 23:07)
ka reiskia kalbejau?Vyras zino,bet su juo nelabai apie tai pakalbesi ir mama zino,bet ji Lt as Airijoje...nelabai megstu as apie tai kalbeti,nes ka jie gali pasakyti,kad viskas bus gerai?as pati kiekviena diena tai sau kartoju,kad viskas bus gerai,tad kaip nieko naujo ir padrasinancio nebegali pasakyti
zpv as tai nesityriau
Lietuvoj tik viena daktare apie tai kalbejo,kad reikia issityrti,o kita nei zodzio apie tai...Airijoje irgi niekas nekalbejo...paziuresiu ka sestadieni sakys kitas daktaras,nusprendziau pakeisti daktara,gal rimciau ziures i padeti
gal galima man ta failiuka gauti 2008klpnuotakos@gmail.com
zpv as tai nesityriau

gal galima man ta failiuka gauti 2008klpnuotakos@gmail.com

Kalbetis reiskia tai, kad nelaikyti savy. Jei esi tokio budo, ir mazai kalbi, stengies viska isgyventi pati, suprantu. Bet tik tiek, kad tai labai slegia, kas nera gerai. As turiu drauge, kuri mane labai pakrauna, isklauso, ir nuteikia super. Mama per daug reguoja skaudziai, tai ir as nenoriu su ja daug kalbeti apie tai. As apskritai gilinuos labai i psichologija jau senai, ir tai man padeda tokiais momentais.
Cia pasiskaicius mergaiciu ivykius, labai aiskiai matyti, kad visi daktarai dirba labai skirtingai. Bet kiek as perskaiciau literaturos, tai supratau, jog svarbu viska zinoti, ir ar zpv yra, ir koks. Nes tai ir turi itakos gyjimui, ir tolimesnem pasekmem. As zinau, kad pries metus turejau labai didelis stresa del vaikino, tad manau man nuo tada ir prasidejo sie pakitimai, nes radau, kad virusas gali tavy tunoti ilgai, bet pasitaikius progai, pvz dideliam stresui issekinus imuniteta, jis iskart pradeda skverbtis ir pradeda savo "darba".
p.s. manau cia labai gera vieta issikalbeti, kad nors kiek palengvetu