Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Vanilla27 @ 2009 11 09, 14:18)
Sveikos,turbut atsimenat,kai rasiau i tema,jog dariausi tyrima ir labai bijau,kad ko nerastu,nes as kraujavau,bet aciu dievui nieko nerado,jokiu pakitimu,tik kazkoki uzdegima,tai dar eisiu pas gydytoja del to,bet siaip dziaugiuosi,kad jau atsakymas buvo po 2 savaiciu ir nereikejo tiek laukti smile.gif
Sekmes visoms 4u.gif

na nenoriu gazdinti,tiesiog kad zinotum,jei tau dare onkocitologini,ir atejo atsakymas,kad onkol.pakit.nera,o daug liaukocitu,uzdegimas,tai po gydimo tikslinga butu pasikartot onkocitologini.kadangi,mano atejo atsakymas,kad uzdegimas,onkol.p.nera,o po gydimo pakartojus ats.HSIL.Galbut pas tave ir viskas gerai.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 10, 10:06)
na nenoriu gazdinti,tiesiog kad zinotum,jei tau dare onkocitologini,ir atejo atsakymas,kad onkol.pakit.nera,o daug liaukocitu,uzdegimas,tai po gydimo tikslinga butu pasikartot onkocitologini.kadangi,mano atejo atsakymas,kad uzdegimas,onkol.p.nera,o po gydimo pakartojus ats.HSIL.Galbut pas tave ir viskas gerai.Sekmes 4u.gif

Dekui 4u.gif ,as dar eisiu pas ginekologe,manau viska paaiskins,bet keista,kad paprastas tepinelis darytas neparode jokio uzdegimo, leukocitai norma smile.gif ,o PAP parode uzdegima g.gif ,pas mane dar buvo bakterine vaginoze,tai gal del to rodo uzdegima g.gif
Atsakyti
Sveikos,as siandien ejau darytis kolposkopijos,tai kiek supratau konizacija padare unsure.gif nes pasake,kad negaliu 3-4 savaites baseinu,saunu,vonios ir sekso,bet kas keisciausia,kad jums Lietuvoje dar israso lovos rezima,o man nieko,net nedarbingumo lapelio neisrase g.gif reikes rytoj pas lietuvius daktarus nuvaziuoti,paziuret ka jie sakys,nes dabar tai esu pasimetus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 13, 22:04)
Sveikos,as siandien ejau darytis kolposkopijos,tai kiek supratau konizacija padare unsure.gif nes pasake,kad negaliu 3-4 savaites baseinu,saunu,vonios ir sekso,bet kas keisciausia,kad jums Lietuvoje dar israso lovos rezima,o man nieko,net nedarbingumo lapelio neisrase g.gif reikes rytoj pas lietuvius daktarus nuvaziuoti,paziuret ka jie sakys,nes dabar tai esu pasimetus unsure.gif

Ogo...O bent nuskausmino? neskaudejo? Kraujuoji nors kiek?
Rezimas po operacijos tai kaip ir po konizacijos tikrai, o kad nedave nedarbingumo, tai keista. gal nefizini darba dirbi? Pas mus lietuvoj tai ligonineje daugiausiai duoda 10 dienu bilioteni, o paskui prasitesi jei nori ir jei daktare tesia. Gal ten nereikejo nieko daug ispjauti, zaizdele mazyte, del to ir nepavojinga, ir leidzia dirbti. Na mano nuomone, teisingai galvoji, planuodama eiti pas lietuvius daktarus konsultuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 13, 22:04)

cia su narkoze buvo? g.gif
Atsakyti
nuskausminancius tai tik ten suleido,kaip girdejau Lt tai duoda pilna narkoze,o cia tik daline...dabar truputi kraujuoju ir istikruju skauda kaire puse,net su kaire koja kai priminu skauda...o darbas mano fizinis,visa diena ant koju ir ant greicio.Siandien vaziavom apsipirkti maisto,tai kur tau jau ant galo nebegalejau eiti,taip skaudejo,tai siandien paskambinau daktarui sake ateik rytoj viska sutvarkysim
ir istikruju loabai noriu gaut nedarbingumo lapeli,nes darbas manes nenorejo isleisti penktadieni pas daktarus ir dar pareiske,kad atims mano valandas
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 14, 19:44)
nuskausminancius tai tik ten suleido,kaip girdejau Lt tai duoda pilna narkoze,o cia tik daline...dabar truputi kraujuoju ir istikruju skauda kaire puse,net su kaire koja kai priminu skauda...o darbas mano  fizinis,visa diena ant koju ir ant greicio.Siandien vaziavom apsipirkti maisto,tai kur tau jau ant galo nebegalejau eiti,taip skaudejo,tai siandien paskambinau daktarui sake ateik rytoj viska sutvarkysim
ir istikruju loabai noriu gaut nedarbingumo lapeli,nes darbas manes nenorejo isleisti penktadieni pas daktarus ir dar pareiske,kad atims mano valandas

nesuprantu kaip su tokia savijauta,nedave tau nedarbingumo lapelio,ot sistema g.gif
Atsakyti
kad sistema cia keista,tai nesigincysiu doh.gif
bet kai nuejau pas savo lietuvi ginekologa Toma Kazlauska,tai jis buvo labai nustebes kad man skauda,sako turetu neskaudeti ir mes siaip nelabai israsom nedarbingumo lapeli,bet kad man skaudejo net ir kaires kojos slaunu,tai jis man dave savaite laiko,sake jei dar skaudes ateiti vel
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 16, 14:31)
kad sistema cia keista,tai nesigincysiu doh.gif
bet kai nuejau pas savo lietuvi ginekologa Toma Kazlauska,tai jis buvo labai nustebes kad man skauda,sako turetu neskaudeti ir mes siaip nelabai israsom nedarbingumo lapeli,bet kad man skaudejo net ir kaires kojos slaunu,tai jis man dave savaite laiko,sake jei dar skaudes ateiti vel

ziurek saugok save 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
turiu klausimeli, dariausi onkocitologini tyrima ir kai atejo rezultatai, ginekologe pasake, kad yra pakitimu, taciau nepasake, kokie jie. Ar jums po sio tyrimo pranese kad rado CIN1/2/3? Ar dar kokius papildomus dare?
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 11 18, 16:09)
Sveikutes  4u.gif ,
turiu klausimeli, dariausi onkocitologini tyrima ir kai atejo rezultatai, ginekologe pasake, kad yra pakitimu, taciau nepasake, kokie jie. Ar jums po sio tyrimo pranese kad rado CIN1/2/3? Ar dar kokius papildomus dare?

Labutis. Paraso sio tyrimo atsakyme kokie pakitimai. HSIL ar LSIL, tai taikrai.
O ka reikia toliau daryti, pasake?
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 11 18, 16:09)
Sveikutes  4u.gif ,

gydytoja turi tau pasakyti,kas tai per pakitimai ir koki jie,o atsakymo tau nedave?ka rekomendavo daryti tau toliau,ar kur siunte,ar kartoti liepe?
Atsakyti