QUOTE(rytorasa @ 2009 11 24, 11:53)
stiprybės jums...

nenusiminkit, gal viskas susitvarkys...
Aciu
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 24, 12:04)
Sveikute
Ramiai planuokit ir toliau vaikiuka. Neleistu laukti, jei butu jau vezys. O kai pakitimai, tai stebeti reikia, daryti tyrimus reikia, bet uzdrausti planuoti leliuka, negali. Man kai pasake, kad HSIL, pirmas klausimas buvo, "ar planuoji vaikeli? Jei taip, tai galime laukti, stebeti, ir gydyma tesime po gimdymo"
Siaip ne karta girdejau, ir skaiciau, kad nestumas, kudikio augimas isciuose, sutvarko moters hormonine pusiausvyra. Tad gal po nestumo ir gimdymo pasikeis tavo padetis. Tik priziurek save, maitinkis sveikai, pilnavertiskai. Nulis streso, ir viskas bus ciki
Dekui

Man gydytoja ir paaiskino, kad reiktu kuo greiciau "pagauti" gandra - bet kartu, sake, jog sitas dalykas gali kliudyti pastoti

mandom neilgai, viso labo 2 menesius.... Dar padare ZPV tyrima ir sake, kad jei bus 16 ar 18, tai teks ryztis chirurginiam gydymui, o jeigu bus kiti, tai geriausia rinktis stebejima... Tuomet dar karta perklausiau, kaip toliau daryti su planavimu - tai pasake, kad dirbti, dirbti, dirbti... O vat su stresu - sudetinga siuo metu
QUOTE(allisa @ 2009 11 24, 14:07)
sveikutė,nebijok

ir man tas pats buvo,dabar jau konizacijos,viskas praėjo gera,dabar su tepinėliu viskas gerai,toliau planuojame vaikiuką
Kada Tau ja dare? Aciu uz padrasinima
Papildyta:
Noreciau paklausti gal kiek kvailoko klausimo... Sis tyrimas - jis parodo ir vezines lasteles, ar tik priesvezines? Nesuprantu

Visai smegenys susisuko